Владата објавува нов оглас за социјални станови

Владата објавува нов оглас за социјални станови

Утрински | на 9.2012

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

В понеделник оглас за социјални станови

В понеделник оглас за социјални станови

Канал 5 | на 9.2012

Министерството за транспорт во понеделник ќе објави оглас за распределување на 78 социјални станови во Битола и 51 стан во Берово. Право на аплицирање ќе имаат децата без родители, корисници на социјална...

    Владата со нов оглас за социјални станови

Владата со нов оглас за социјални станови

е-Репортер | на 9.2012

Оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово,, ќе објави Министерството за транспорт и врски в понеделник. Социјалните станови се наменети за решавање...

Се огласуваат социјални станови во Битола и Берово

Се огласуваат социјални станови во Битола и Берово

Maxim | на 9.2012

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Транспорт објавува оглас за распределување социјални станови во Битола и Берово

Транспорт објавува оглас за распределување социјални станови во Битола и Берово

Нетпрес | на 9.2012

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Оглас за распределување на социјални станови

Оглас за распределување на социјални станови

Sky | на 9.2012

Понеделник ќе биде објавен оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово- најави денеска министерот за транспорт и врски Миле Јанакиевски. Корисници...

Нови 129 станови за социјално загрозените граѓани

Нови 129 станови за социјално загрозените граѓани

+Инфо | на 9.2012

Нови 129 социјални станови ќе бидат распределелни од Министерството за транспорт и врски откако во понеделник, најпрво, ќе се даде оглас за нивно распоредување. Од становите 78 ќе бидат распределени во...

Ќе се распределуваат социјални станови во Битола и Берово

Ќе се распределуваат социјални станови во Битола и Берово

Нова Македонија | на 9.2012

Министерството за транспорт в понеделник ќе објави оглас за 129 социјални станови,од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово Социјалните станови се наменети за решавање на станбеното прашање на...

Министерството за транспорт и врски објавува нов оглас за распределување социјални станови

Министерството за транспорт и врски објавува нов оглас за распределување социјални станови

Денешен | на 9.2012

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Нови 129 станови социјално загрозените граѓани

Нови 129 станови социјално загрозените граѓани

+Инфо | на 9.2012

Нови 129 социјални станови ќе бидат распределелни од Министерството за транспорт и врски откако во понеделник, најпрво, ќе се даде оглас за нивно распоредување. Од становите 78 ќе бидат распределени во...

Распределба на социјални станови во Битола и Берово

Распределба на социјални станови во Битола и Берово

Инпрес | на 9.2012

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Владата објавува нов оглас за социјални станови

Владата објавува нов оглас за социјални станови

Р.С. Европа | на 9.2012

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово, најави министерот за транспорт и врски, Миле...

Оглас за распределба на нови социјални станови

Оглас за распределба на нови социјални станови

Дневник | на 9.2012

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Нов оглас за социјални станови во Битола и Берово

Нов оглас за социјални станови во Битола и Берово

Сител | на 9.2012

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Оглас за распределба на нови социјални станови

Оглас за распределба на нови социјални станови

Курир | на 9.2012

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Нов оглас за распределба на социјални станови во Битола и Берово

Нов оглас за распределба на социјални станови во Битола и Берово

24 вести | на 9.2012

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

Оглас за распределување социјални станови во Битола и Берово

Оглас за распределување социјални станови во Битола и Берово

Прес 24 | на 9.2012

Министерството за транспорт и врски в понеделник ќе објави оглас за распределување на 129 социјални станови, од кои 78 во Битола и 51 социјален стан во Берово. Социјалните станови се наменети за решавање...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност