Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

Слободен печат | пред 3 месеци

Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски близначки, родени 2016 година. Тие биле споени во делот на градниот кош и стомакот. Операцијата е извршена пред точно еден месец...

Успешно раздвоени сијамски близначки кои беа споени во градниот кош и стомакот

Успешно раздвоени сијамски близначки кои беа споени во градниот кош и стомакот

Курир | пред 3 месеци

Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски близначки, родени 2016 година. Тие биле споени во делот на градниот кош и стомакот. Операцијата е извршена пред точно еден месец...

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

+Инфо | пред 3 месеци

Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски близначки, родени 2016 година. Тие биле споени во делот на градниот кош и стомакот. Операцијата е извршена пред точно еден месец...

Во детската болница во Хјустон  успешно раздвоени сијамски близначки

Во детската болница во Хјустон, успешно раздвоени сијамски близначки

Прес 24 | пред 3 месеци

Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски близначки, родени 2016 година. Тие биле споени во делот на градниот кош и стомакот. Операцијата е извршена пред точно еден месец...

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

Reporter.mk | пред 3 месеци

Во една детска болница во Хјустон, Тексас, во САД, била извршена успешна операција на сијамски близначки родени во 2016 година. Операцијата била извршена пред еден месец, а сега 13-месечните бебиња се...

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки   Видео

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки | Видео

Reporter.mk | пред 3 месеци

Во една детска болница во Хјустон, Тексас во САД, била извршена успешан операција на сијамски близначки родени во 2016 година. Операцијата била извршена пред еден месец, а сега 13 месечните бебиња се во...

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

Рипост | пред 3 месеци

Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски близначки, родени 2016 година. Тие биле споени во делот на градниот кош и стомакот. Операцијата е извршена пред точно еден месец...

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки   Видео

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки | Видео

Кукурику | пред 3 месеци

Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски близначки, родени 2016 година. Тие биле споени во делот на градниот кош и стомакот. Операцијата е извршена пред точно еден месец...

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски близначки, родени 2016 година. Тие биле споени во делот на градниот кош и стомакот....

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

Курир | пред 3 месеци

Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски близначки, родени 2016 година. Тие биле споени во делот на градниот кош и стомакот. Операцијата е извршена пред точно еден месец...

Во Америка успешно раздвоени сијамски близначки

Во Америка успешно раздвоени сијамски близначки!

Екран | пред 3 месеци

Сијамските близначки биле споени во делот на градниот кош и стомакот… Во една детска болница во Хјустон, Тексас, во САД, била извршена успешна операција на сијамски близначки родени во 2016. година. Операцијата...

Радост во семејството на Џил и Мајкл  успешно раздвоени нивните сијамски близначки

Радост во семејството на Џил и Мајкл, успешно раздвоени нивните сијамски близначки

Сител | пред 3 месеци

Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски близначки, родени 2016 година. Тие биле споени во делот на градниот кош и стомакот. Операцијата е извршена пред точно еден месец...

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

Во Хјустон успешно раздвоени сијамски близначки

Република | пред 3 месеци

Во детската болница во Хјустон, Тексас, успешно биле раздвоени сијамски близначки, родени 2016 година. Тие биле споени во делот на градниот кош и стомакот. Операцијата е извршена пред точно еден месец...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност