МРТ со Еye Cue на изборот на песна на евровизија  Лисабон 2018

МРТ со „Еye Cue“ на изборот на песна на евровизија - Лисабон 2018

Алфа | пред 3 месеци

На ден 10.02.2018 година во просториите на МТВ се одржа селекција на пристигнатите песни по распишаниот јавен повик за: Песна којашто ќе ја претставува Македонија на Евровизија, Лисабон 2018 година....

МРТ со Еye Cue на изборот на песна на евровизија  Лисабон 2018

МРТ со „Еye Cue“ на изборот на песна на евровизија - Лисабон 2018

Канал 5 | пред 3 месеци

Комисијата беше  во состав : Мери Попова – координатор на проектот Евровизија 2018 и уредник на Културно уметничка програма на МТВ1 , Каролина Петковска - Уредник на Редакција за Контактно забавни емисии...

Македонија на Песна за евровизија so Lost and Found на Eye Cue

Македонија на Песна за евровизија so „Lost and Found“ на Eye Cue

Нова ТВ | пред 3 месеци

На Изборот за песна на Евровизија што годинава ќе се одржи во Лисабон, Македонија ќе ја претставува групата „Еye Cue“. Ова е одлучено од комисијата за селекција што МРТВ, како носител на лиценцата ја формираше....

Eye Cue ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија

Eye Cue ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија

За забава | пред 3 месеци

Еye Cue ќе нè претставува на Евровизија 2018 со песната „Lost and Found“. Песната добила најмногу гласови од комисија на МРТ, која имала задача да анализира вкупно 382 композиции коишто пристигнале на...

Групата Еye Cue ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Групата „Еye Cue“ ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Рипост | пред 3 месеци

„Возбудени сме и пресреќни да ви соопштиме дека оваа година ќе ја претставуваме Македонија на Евровизија“, напиша на официјалната страна на Фејсбук групата „Еye Cue“. Веста преку соопштение ја потврдија...

 Ај кју ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Лисабон

„Ај кју“ ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Лисабон

Сител | пред 3 месеци

„Ај кју“ (Eye Cue) со песната „Lost and found“ ќе ја претставуваат Република Македонија на Изборот на песна на Евровизија во Лисабон 2018, соопшти Македонската радиотелевизија. Автор на музиката и текстот...

 Еye Cue ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија 2018

„Еye Cue“ ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија 2018

MK News | пред 3 месеци

Република Македонија го избра својот претставник за на Евровизија 2018 година во Лисабон и тоа е поп-рок бендот Eye Cue Тие беа избрани од страна на жири составено од осум лица. На 10-ти февруари во просториите...

Тие ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Лисабон

Тие ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Лисабон

Таратур | пред 3 месеци

Eye Cue се избрани да бидат македонски претставник на Евровизија, која ќе се одржи во Лисабон во мај. Членовите на бендот Македонија ќе ја претстават со песната Lost and found (Изгубено и најдено). Автор...

 Ај кју со песната Lost and found ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Лисабон

„Ај кју“ со песната „Lost and found“ ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Лисабон

Локално | пред 3 месеци

18   22:36 „Ај кју“ (Eye Cue) со песната „Lost and found“ ќе ја претставуваат Република Македонија на Изборот на песна на Евровизија во Лисабон 2018, соопшти Македонската радиотелевизија. Автор на музиката...

Македонија повторно на Евровизија

Македонија повторно на Евровизија

Ladybook | пред 3 месеци

Република Македонија го избра својот претставник за на Евровизија 2018 година во Лисабон и тоа е поп-рок бендот Eye Cue Тие беа избрани од страна на жири составено од осум лица. Сите членови на жирито...

Мери Попова и годинава традицинално oбра кој ќе не претставува на Евровизија

Мери Попова и годинава традицинално oбра кој ќе не претставува на Евровизија

Инфо Центар | пред 3 месеци

Од пристигнатите 382 композиции на меѓународниот повик за Избор на песна за Евровизија, комисијата по пат на елиминација во три круга, на крајот селектираше 12 композиции. По пребројувањето на гласовите,...

Мери Попова и годинава традицинално избра кој ќе не претставува на Евровизија

Мери Попова и годинава традицинално избра кој ќе не претставува на Евровизија

Инфо Центар | пред 3 месеци

Од пристигнатите 382 композиции на меѓународниот повик за Избор на песна за Евровизија, комисијата по пат на елиминација во три круга, на крајот селектираше 12 композиции. По пребројувањето на гласовите,...

МТВ одлучи  бендот Eye Cue ќе нѐ претставува на

МТВ одлучи : бендот „Eye Cue“ ќе нѐ претставува на ...

ТВ Пакет | пред 3 месеци

На 10-ти февруари во просториите на МТВ се одржа селекција на пристигнатите песни по распишаниот јавен повик за: Песна којашто ќе ја претставува Македонија на Евровизија, Лисабон 2018 година. Од пристигнатите...

 Ај кју ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Лисабон

„Ај кју“ ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Лисабон

Нова ТВ | пред 3 месеци

„Ај кју“ (Eye Cue) со песната „Lost and found“ ќе ја претставуваат Република Македонија на Евровизија во Лисабон 2018, соопшти Македонската радиотелевизија. Автор на музиката и текстот е Бојан Трајковски,...

 Ај кју ќе ја претставува Македонија на Евровизија

„Ај кју“ ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Актуелно24 | пред 3 месеци

„Ај кју“ ќе биде македонски претставник на Евровизија, која ќе се одржи во Лисабон во мај. Членовите ќе ја пеат песната Lost and found. Автор на песната е Бојан Трајковски, а продукцијата е на Дарко Димитров....

 Lost and Found e песната со која Eye Cue ќе нѐ претставуваат на Евровизија 2018

„Lost and Found“ e песната со која Eye Cue ќе нѐ претставуваат на Евровизија 2018

Црно бело | пред 3 месеци

Денес на официјалната страна на МРТ беше објавен новиот претставник на Македонија на Евровизија 2018. Оваа година во Лисабон ќе не претставуваат Eye Cue со песната насловена „Lost and Found“. Гласањето...

 Ај кју ќе ја претставува Македонија на Евровизија во Лисабон

„Ај кју“ ќе ја претставува Македонија на Евровизија во Лисабон

+Инфо | пред 3 месеци

Групата „Ај кју“ (Eye Cue) со песната „Lost and found“ ќе ја претставува Република Македонија на Изборот на песна на Евровизија во Лисабон 2018, соопшти Македонската радиотелевизија. Автор на музиката...

Избрани песна и претставник на Македонија на Евровизија 2018

Избрани песна и претставник на Македонија на Евровизија 2018

Слободен печат | пред 3 месеци

Песната со наслов „Lost and Found“ во изведба на бендот „Ај Кју“ ќе биде нашиот адут за годинашниот избор на песна на Евровизија, што ќе се одржи во Лисабон. МРТВ објави дека оваа нумера била избрана во...

Групата Ај Кју ќе ја претставува Македонија на Евровизија 2018

Групата „Ај Кју“ ќе ја претставува Македонија на „Евровизија 2018“...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Групата „Ај Кју“ ќе ја претставува Македонија на „Евровизија 2018“ Со песната „Lost and found“, групата „Ај Кју“ ќе ја претставува Македонија на годинашниот Избор за Песна на Евровизија, што во мај ќе...

 Ај Кју е македонскиот претставник на Еврозивија

„Ај Кју“ е македонскиот претставник на Еврозивија

A1on | пред 3 месеци

„Ај Кју“ (Eye Cue) ќе биде македонски претставник на Евровизија, која ќе се одржи во Лисабон во мај. Членовите ќе ја пеат песната Lost and found. Автор на песната е Бојан Трајковски, а продукцијата е на...

 Ај кју ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Лисабон

„Ај кју“ ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Лисабон

Кукурику | пред 3 месеци

„Ај кју“ (Eye Cue) со песната „Lost and found“ ќе ја претставуваат Република Македонија на Изборот на песна на Евровизија во Лисабон 2018, соопшти Македонската радиотелевизија. Автор на музиката и текстот...

Одлуката е донесена Познато кој ќе ја претставува Македонија на Евровизија 2018 година во Лисабон

Одлуката е донесена: Познато кој ќе ја претставува Македонија на Евровизија 2018 година во Лисабон

News 24 | пред 3 месеци

Комисијата одлучи дека песната „Lost and found“ на авторот на музика и текст Бојан Трајковски и во аранжман на продуцентот Дарко Димитров, има убедливо најголем број гласови. Комисијата според правилата,...

Eye Cue со песната Lost and Found ќе ја претставува

Eye Cue со песната „Lost and Found“ ќе ја претставува ...

Фемина | пред 3 месеци

Еye Cue ќе нè претставува на Евровизија 2018 со песната „Lost and Found“. Песната добила најмногу гласови од комисија на МРТ, која имала задача да анализира вкупно 382 композиции коишто пристигнале на...

 Еye Cue со Lost and found ќе ја претставуваат Македонија на Изборот за песна на Евровизија Лисабон 2018

„Еye Cue“ со „Lost and found“ ќе ја претставуваат Македонија на Изборот за песна на Евровизија- Лисабон 2018

Флеш | пред 3 месеци

Комисијата одлучи дека песната „Lost and found“ на авторот на музика и текст Бојан Трајковски и во аранжман на продуцентот Дарко Димитров, има убедливо најголем број гласови. Комисијата според правилата,...

 Eye cue ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија 2018

„Eye cue“ ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија 2018

Факултети | пред 3 месеци

Познатата македонска група „Eye cue“ ќе ја претставуваат Македонија на овогодинешната Евровизија која ќе се одржи во Лисабон.

 Ај Кју ќе ја претставува Македонија на Евровизија 2018

„Ај Кју“ ќе ја претставува Македонија на Евровизија 2018

ТВ 21 | пред 3 месеци

„Ај Кју“ или IQ ќе биде македонски претставник на Евровизија, која ќе се одржи во Лисабон во мај. Членовите ќе ја пеат песната Lost and found. Автор на песната е Бојан Трајковски, а продукцијата е на Дарко...

 Ај кју ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Лисабон

„Ај кју“ ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Лисабон

Алсат-М | пред 3 месеци

„Ај кју“ (Eye Cue) со песната „Lost and found“ ќе ја претставуваат Република Македонија на Изборот на песна на Евровизија во Лисабон 2018, соопшти Македонската радиотелевизија. Автор на музиката и текстот...

 АЈ КЈУ СО ИЗГУБЕНО И НАЈДЕНО ОДИ НА ЕВРОВИЗИЈА

„АЈ КЈУ“ СО „ИЗГУБЕНО И НАЈДЕНО“ ОДИ НА ЕВРОВИЗИЈА

Сакам Да Кажам | пред 3 месеци

Поп-групата „Ај Кју“ ќе ја претставува Македонија на годинашниот избор за песна на Евровизија, што ќе се одржи во Лисабон, објави МРТВ. Тие ќе настапат со песната „Изгубено и најдено“, за која музика и...

 Ај кју ќе ја претставува Македонија на Евровизија

„Ај кју“ ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Кајгана | пред 3 месеци

„Ај кју“ ќе биде македонски претставник на Евровизија, која ќе се одржи во Лисабон во мај. Членовите ќе ја пеат песната Lost and found. Автор на песната е Бојан Трајковски, а продукцијата е на Дарко Димитров....

Ај Кју ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија

Ај Кју ќе ја претставуваат Македонија на „Евровизија“

Макфакс | пред 3 месеци

Ај Кју ќе бидат македонските претставници на „Евровизија“ што ќе се одржи во Лисабон во мај. Тие ќе ја пеат песната Lost and found. Автор на песната е Бојан Трајковски, додека продукцијата е на Дарко Димитров....

Познато е кој ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Познато е кој ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Скопје Инфо | пред 3 месеци

Комисијата одлучи дека песната „Lost and found“ на авторот на музика и текст Бојан Трајковски и во аранжман на продуцентот Дарко Димитров, има убедливо најголем број гласови. Комисијата според правилата,...

 Ај кју ќе ја претставува Македонија на Евровизија

„Ај кју“ ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Локално | пред 3 месеци

„Ај кју“ ќе биде македонски претставник на Евровизија, која ќе се одржи во Лисабон во мај. Членовите ќе ја пеат песната Lost and found. Автор на песната е Бојан Трајковски, а продукцијата е на Дарко Димитров....

Eye Cue ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија

Eye Cue ќе ја претставуваат Македонија на „Евровизија“

Фактор | пред 3 месеци

Претставници на Македонија на овогодинешниот Евровизиски фестивал ќе бидат Еye Cue. Македонските претставници на „Евровизија“ што ќе се одржи во Лисабон во мај ќе ја пеат песната Lost and found. Автор...

Одлуката е донесена Познато кој ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Одлуката е донесена: Познато кој ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Прес 24 | пред 3 месеци

Комисијата одлучи дека песната „Lost and found“ на авторот на музика и текст Бојан Трајковски и во аранжман на продуцентот Дарко Димитров, има убедливо најголем број гласови. Комисијата според правилата,...

Ај Кју ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија

Ај Кју ќе ја претставуваат Македонија на „Евровизија“

Денар | пред 3 месеци

Ај Кју ќе бидат македонските претставници на „Евровизија“ што ќе се одржи во Лисабон во мај. Тие ќе ја пеат песната Lost and found. Автор на песната е Бојан Трајковски, додека продукцијата е на Дарко Димитров....

Група ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Група ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Независен | пред 3 месеци

Групата Ај Кју ќе ја претставува Македонија на Евровизија 2018 во мај, во Лисабон, Португалија. Тие ќе настапат со песната ,, Lost and found“ на авторот на музика и текст Бојан Трајковски и во аранжман...

Ај Кју ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија

Ај Кју ќе ја претставуваат Македонија на „Евровизија“

Reporter.mk | пред 3 месеци

Ај Кју ќе бидат македонските претставници на „Евровизија“ што ќе се одржи во Лисабон во мај. Тие ќе ја пеат песната Lost and found. Автор на песната е Бојан Трајковски, додека продукцијата е на Дарко Димитров....

Македонија го доби претставникот на Евровизија

Македонија го доби претставникот на Евровизија

Фокус | пред 3 месеци

Групата Ај Кју ќе ја претставува Македонија на Евровизија 2018 во мај, во Лисабон, Португалија. Тие ќе настапат со песната ,, Lost and found“ на авторот на музика и текст Бојан Трајковски и во аранжман...

МРТВ ДОНЕСЕ ОДЛУКА  Ај Кју оди на Евровизија

МРТВ ДОНЕСЕ ОДЛУКА – Ај Кју оди на Евровизија!

Вечер Прес | пред 3 месеци

Ај Кју ќе бидат македонските претставници на „Евровизија“ што ќе се одржи во Лисабон во мај. Тие ќе ја пеат песната Лост анд фоунд. Автор на песната е Бојан Трајковски, додека продукцијата е на Дарко Димитров....

Познато е кој ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Познато е кој ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Курир | пред 3 месеци

Комисијата одлучи дека песната „ Lost and found “ на авторот на музика и текст Бојан Трајковски и во аранжман на продуцентот Дарко Димитров, има убедливо најголем број гласови. Комисијата според правилата,...

 Еye Cue со Lost and found ќе ја претставуваат Македонија на Изборот за песна на Евровизија Лисабон 2018

„Еye Cue“ со „Lost and found“ ќе ја претставуваат Македонија на Изборот за песна на Евровизија- Лисабон 2018

МТВ 1 | пред 3 месеци

На ден 10.02.2018 година во просториите на МТВ се одржа селекција на пристигнатите песни по распишаниот јавен повик за: Песна којашто ќе ја претставува Македонија на Евровизија, Лисабон 2018 година. Комисијата...

 Ај Кју ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија

„Ај Кју“ ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија

Exclusive | пред 3 месеци

На музичкиот фестивал „Евровизија“, кој годинава ќе се одржи во мај во Лисабон, македонски претставник ќе биде бендот „Ај Кју“ кој ќе ја пее песната „Lost and found“. Песната е на Бојан Трајковски, а продукцијата...

 Ај Кју ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија

„Ај Кју“ ќе ја претставуваат Македонија на „Евровизија“

Република | пред 3 месеци

„Ај Кју“ ќе бидат македонските претставници на „Евровизија“ што ќе се одржи во Лисабон во мај. Тие ќе ја пеат песната „Lost and found“. Автор на песната е Бојан Трајковски, додека продукцијата е на Дарко...

Познато е кој ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Познато е кој ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Скопје24 | пред 3 месеци

Комисијата одлучи дека песната „Lost and found“ на авторот на музика и текст Бојан Трајковски и во аранжман на продуцентот Дарко Димитров, има убедливо најголем број гласови. Комисијата според правилата,...

МРТ откри  Еye Cue со Lost and found ќе ја претставуваат Македонија на Изборот за песна на Евровизија 2018

МРТ откри: „Еye Cue“ со „Lost and found“ ќе ја претставуваат Македонија на Изборот за песна на „Евровизија 2018“

Екран | пред 3 месеци

Комисијата одлучи дека песната „Lost and found“ на авторот на музика и текст Бојан Трајковски и во аранжман на продуцентот Дарко Димитров, има убедливо најголем број гласови. Комисијата според правилата,...

Групата Ај кју ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Лисабон

Групата „Ај кју“ ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија во Лисабон

еМАГАЗИН | пред 3 месеци

Ај кју“ (Eye Cue) со песната „Lost and found“ ќе ја претставуваат Република Македонија на Изборот на песна на Евровизија во Лисабон 2018, соопшти Македонската радиотелевизија. Автор на музиката и текстот...

Познато е кој ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Познато е кој ќе ја претставува Македонија на Евровизија

Вечер | пред 3 месеци

Комисијата одлучи дека песната „Lost and found" на авторот на музика и текст Бојан Трајковски и во аранжман на продуцентот Дарко Димитров, има убедливо најголем број гласови. Комисијата според правилата,...

Eye Cue ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија

Eye Cue ќе ја претставуваат Македонија на „Евровизија“

Женски магазин | пред 3 месеци

Претставници на Македонија на овогодинешниот Евровизиски фестивал ќе бидат Еye Cue. Македонските претставници на „Евровизија“ што ќе се одржи во Лисабон во мај ќе ја пеат песната Lost and found. Автор...

Ај Кју ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија

Ај Кју ќе ја претставуваат Македонија на „Евровизија“

Популарно | пред 3 месеци

Комисијата одлучи дека песната „Lost and found“ на авторот на музика и текст Бојан Трајковски и во аранжман на продуцентот Дарко Димитров, има убедливо најголем број гласови. Комисијата според правилата,...

Ај Кју ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија

Ај Кју ќе ја претставуваат Македонија на „Евровизија“

Вечер | пред 3 месеци

Ај Кју ќе бидат македонските претставници на „Евровизија“ што ќе се одржи во Лисабон во мај. Тие ќе ја пеат песната Lost and found. Автор на песната е Бојан Трајковски, додека продукцијата е на Дарко Димитров....

ПОЗНАТО КОЈ ЌЕ ЈА ПРЕТСТАВУВА МАКЕДОНИЈА МТВ го направи изборот за претставник на Македонија на Евровизија

ПОЗНАТО КОЈ ЌЕ ЈА ПРЕТСТАВУВА МАКЕДОНИЈА: МТВ го направи изборот за претставник на Македонија на Евровизија

Infomax | пред 3 месеци

На ден 10.02.2018 година во просториите на МТВ се одржа селекција на пристигнатите песни по распишаниот јавен повик за: Песна којашто ќе ја претставува Македонија на Евровизија, Лисабон 2018 година. Комисијата...

 Еye Cue со Lost and found ќе ја претставуваат Македонија на Изборот за песна на Евровизија

„Еye Cue“ со „Lost and found“ ќе ја претставуваат Македонија на Изборот за песна на Евровизија

Ако | пред 3 месеци

Комисијата одлучи дека песната „Lost and found“ на авторот на музика и текст Бојан Трајковски и во аранжман на продуцентот Дарко Димитров, има убедливо најголем број гласови. Комисијата според правилата,...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност