Асоцијација на менаџери на Македонија го одржа ексклузивниот настан со Дарко Марковиќ

Асоцијација на менаџери на Македонија го одржа ексклузивниот настан со Дарко Марковиќ

Бизнис вести | пред 3 месеци

Во понеделник, 12 февруари, во хотел Арка во Скопје во организација на Асоцијацијата на менаџери на Македонија, за прв пат во Македонија, се одржа ексклузивен настан од страна на најдобриот мотивациски...

Асоцијација на менаџери на Македонија го одржа ексклузивниот настан со Дарко Марковиќ

Асоцијација на менаџери на Македонија го одржа ексклузивниот настан со Дарко Марковиќ

Денар | пред 3 месеци

Во понеделник, 12 февруари, во хотел Арка во Скопје во организација на Асоцијацијата на менаџери на Македонија, за прв пат во Македонија, се одржа ексклузивен настан од страна на најдобриот мотивациски...

Асоцијација на менаџери на Македонија  АММ

Асоцијација на менаџери на Македонија (АММ)

Екран | пред 3 месеци

Асоцијација на менаџери на Македонија го одржа ексклузивниот настан со Дарко Марковиќ Во понеделник, 12 февруари, во хотел Арка во Скопје во организација на Асоцијацијата на менаџери на Македонија, за...

Асоцијација на менаџери на Македонија го одржа ексклузивниот настан со Дарко Марковиќ

Асоцијација на менаџери на Македонија го одржа ексклузивниот настан со Дарко Марковиќ

Банкарство | пред 3 месеци

Во понеделник, 12 февруари, во хотел Арка во Скопје во организација на Асоцијацијата на менаџери на Македонија, за прв пат во Македонија, се одржа ексклузивен настан од страна на најдобриот мотивациски...

Асоцијација на менаџери на Македонија го одржа ексклузивниот настан со Дарко Марковиќ

Асоцијација на менаџери на Македонија го одржа ексклузивниот настан со Дарко Марковиќ

еМАГАЗИН | пред 3 месеци

За прв пат во Македонија,се одржа ексклузивен настан од страна на најдобриот мотивациски говорник на Балканот, Дарко Мирковиќ, во организација на Асоцијацијата на менаџери на Македонија, вчера (12 февруари)...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност