Забрана за движење на тешки товарни возила и кај Ѓавато

Забрана за движење на тешки товарни возила и кај Ѓавато

A1on | пред 3 месеци

Забрана за движење на тешки товарни возила воведена е и на патниот правец Битола – Ресен кај Ѓавато, информира АМСМ. Претходно, поради снежните врнежи беше воведена забрана за сообраќај на тешки товарни...

Забрана за движење на камиони и кај Ѓавато

Забрана за движење на камиони и кај Ѓавато

Макфакс | пред 3 месеци

Забрана за движење на тешки товарни возила воведена е и на патниот правец Битола – Ресен кај Ѓавато, информира АМСМ. Претходно, поради снежните врнежи беше воведена забрана за сообраќај на тешки товарни...

Забранет сообраќајот на некои превои и патни правци на некои само за камиони

Забранет сообраќајот на некои превои и патни правци, на некои само за камиони

Бриф | пред 3 месеци

Поради обилните снежни врнежи, прогласена е забрана за движење на тешки товарни возила на планинските превои Пресека, Буково и кон граничниот премин Ќафасан. На Буково сообраќајот е забранет и за автомобили....

Забрана за движење кон Пресека Буково и Ќафасан поради обилни врнежи од снег

Забрана за движење кон Пресека, Буково и „Ќафасан“ поради обилни врнежи од снег

Локално | пред 3 месеци

Поради обилните снежни врнежи, СВР-Охрид воведе мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини Пресека, Буково и кон граничниот премин „Ќафасан“. „Напоменуваме дека забрана...

Обилни врнежи од снег во Македонија Воведена забрана за возила на овие патишта

Обилни врнежи од снег во Македонија: Воведена забрана за возила на овие патишта

Прес 24 | пред 3 месеци

Забрана за движење на планинскиот превој „Буково“, покрај за тешки товарни возила, е воведена и за патнички моторни возила. Поради обилните снежни врнежи, МВР апелира на магистралните патишта Охрид-Кичево ...

Обилен снег на дел од патиштата

Обилен снег на дел од патиштата

МТВ 1 | пред 3 месеци

Целосна забрана за движење на моторни возила на планинскиот превој „Буково“. Полицијата информира дека поради обилните снежни врнежи, донесени се забрани за тешки товарни возила и на „Пресека“ и кон граничниот...

Забрана за движење кон Пресека Буково и Ќафасан поради обилни врнежи од снег

Забрана за движење кон Пресека, Буково и „Ќафасан“ поради обилни врнежи од снег

Точка | пред 3 месеци

Поради обилните снежни врнежи, СВР-Охрид воведе мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини Пресека, Буково и кон граничниот премин „Ќафасан“. „Напоменуваме дека забрана...

Обилен снег на дел од патиштата забрана за автомобили преку Буково

Обилен снег на дел од патиштата, забрана за автомобили преку „Буково“...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Обилен снег на дел од патиштата, забрана за автомобили преку „Буково“ Забрана за движење на планинскиот превој „Буково“, покрај за тешки товарни возила, е воведена и за патнички моторни возила. Поради...

Забрана за движење кон Пресека Буково и Ќафасан поради обилни врнежи од снег

Забрана за движење кон Пресека, Буково и „Ќафасан“ поради обилни врнежи од снег

Кајгана | пред 3 месеци

Поради обилните снежни врнежи, СВР-Охрид воведе мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини Пресека, Буково и кон граничниот премин „Ќафасан“. „Напоменуваме дека забрана...

Забрана за движење на тешки товарни возила кон Пресека и Буково како и кон граничниот премин Ќафасан

Забрана за движење на тешки товарни возила кон Пресека и Буково, како и кон граничниот премин Ќафасан

A1on | пред 3 месеци

Поради обилните снежни врнежи на подрачјето, СВР Охрид презема засилени мерки за безбедност и контрола на сообраќајот и спроведува мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини...

Забрана за движење кон Пресека Буково и Ќафасан поради обилни врнежи од снег

Забрана за движење кон Пресека, Буково и „Ќафасан“ поради обилни врнежи од снег

Макфакс | пред 3 месеци

Поради обилните снежни врнежи, СВР-Охрид воведе мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини Пресека, Буково и кон граничниот премин „Ќафасан“. „Напоменуваме дека забрана...

Поради обилни врнежи од снег е воведена забрана за движење кон Пресека Буково и Ќафасан

Поради обилни врнежи од снег е воведена забрана за движење кон Пресека, Буково и Ќафасан

Денар | пред 3 месеци

Поради обилните снежни врнежи, СВР-Охрид воведе мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини Пресека, Буково и кон граничниот премин „Ќафасан“. „Напоменуваме дека забрана...

МВР  забрана за тешки товарни возила на Пресека  Буково и кон граничниот премин Ќафасан

МВР : забрана за тешки товарни возила на „Пресека“, „Буково“ и кон граничниот премин „Ќафасан“

Канал 5 | пред 3 месеци

Поради обилните снежни врнежи на подрачјето, СВР Охрид презема засилени мерки за безбедност и контрола на сообраќајот и спроведува мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини...

Забрана за движење и на автомобили преку Буково поради обилни снежни врнежи

Забрана за движење и на автомобили преку „Буково“ поради обилни снежни врнежи

Курир | пред 3 месеци

Забрана за движење на планинскиот превој „Буково“, покрај за тешки товарни возила, е воведена и за патнички моторни возила. Поради обилните снежни врнежи, МВР апелира на магистралните патишта Охрид-Кичево ...

Обилен снег на дел од патиштата забрана за автомобили преку Буково

Обилен снег на дел од патиштата, забрана за автомобили преку „Буково“

Алсат-М | пред 3 месеци

Забрана за движење на планинскиот превој „Буково“, покрај за тешки товарни возила, е воведена и за патнички моторни возила. Поради обилните снежни врнежи, МВР апелира на магистралните патишта Охрид-Кичево ...

МВР Не возете кон Пресека  Буково и кон граничниот премин Ќафасан

МВР: Не возете кон „Пресека“, „Буково“ и кон граничниот премин „Ќафасан“

+Инфо | пред 3 месеци

Поради обилните снежни врнежи, СВР Охрид презема засилени мерки за безбедност и контрола на сообраќајот и спроведува мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини „Пресека“,...

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово Попова Шапка

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка

Нетпрес | пред 3 месеци

Патните правци Тетово-Попова Шапка и планинскиот превој Буково од попладнево се забранети за сообраќај за товарни возила и автобуси. Како што соопшти ЈП „Македонија пат“ забраната на патниот правец кон...

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово Попова Шапка и кај Буково

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка и кај Буково

A1on | пред 3 месеци

Патните правци Тетово-Попова Шапка и планинскиот превој Буково од попладнево се забранети за сообраќај за товарни возила и автобуси. Како што соопшти ЈП „Македонија пат“ забраната на патниот правец кон...

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетво Попова Шапка

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетво-Попова Шапка

Макфакс | пред 3 месеци

На патниот правец Тетово – Попова Шапка воведена е забрана за сообраќај на тешки товарни возила и автобуси. Од АМСМ претходно воведоа забрана за тешки товарни возила и кај планинскиот премин Пресека.

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетово Попова Шапка

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетово-Попова Шапка

Точка | пред 3 месеци

На патниот правец Тетово – Попова Шапка воведена е забрана за сообраќај на тешки товарни возила и автобуси. Од АМСМ претходно воведоа забрана за тешки товарни возила и кај планинскиот премин Пресека.

Обилен снег на дел од патиштата забрана за автомобили преку Буково

Обилен снег на дел од патиштата, забрана за автомобили преку „Буково“

Сител | пред 3 месеци

Забрана за движење на планинскиот превој „Буково“, покрај за тешки товарни возила, е воведена и за патнички моторни возила. Поради обилните снежни врнежи, МВР апелира на магистралните патишта Охрид-Кичево ...

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово Попова Шапка и кај Буково

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка и кај Буково

Канал 5 | пред 3 месеци

Како што соопшти ЈП „Македонија пат“ забраната на патниот правец кон зимскиот центар на Шара важи од 15 часот, а на Буково од 15:10 часот. /МИА

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Нетпрес | пред 3 месеци

Денеска напладне беше воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила и на патот Струга – На планинскиот премин Пресека е забранет сообраќајот на тешки товарни возила. Забраната, како што соопшти...

Патот Кочани Делчево трет ден затворен за сообраќај поради одрони

Патот Кочани-Делчево трет ден затворен за сообраќај поради одрони

Сител | пред 3 месеци

Embedded video for Патот Кочани-Делчево трет ден затворен за сообраќај поради одрони Поради одрон, патниот правец A3, на релација Кочани – Делчево трет ден е затворен за сообраќај. Последните обилни врнежи...

Лошото време ги затвори овие патни правци АМСМ со важна вест

Лошото време ги затвори овие патни правци: АМСМ со важна вест

Прес 24 | пред 3 месеци

Патните правци Тетово-Попова Шапка и планинскиот превој Буково од попладнево се забранети за сообраќај за товарни возила и автобуси. Како што соопшти ЈП „Македонија пат“ забраната на патниот правец кон...

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетово Попова Шапка

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетово-Попова Шапка

Денар | пред 3 месеци

На патниот правец Тетово – Попова Шапка воведена е забрана за сообраќај на тешки товарни возила и автобуси. Од АМСМ претходно воведоа забрана за тешки товарни возила и кај планинскиот премин Пресека.

Обилен снег на дел од патиштата забрана за автомобили преку Буково

Обилен снег на дел од патиштата, забрана за автомобили преку „Буково“

Република | пред 3 месеци

Забрана за движење на планинскиот превој „Буково“, покрај за тешки товарни возила, е воведена и за патнички моторни возила. Поради обилните снежни врнежи, МВР апелира на магистралните патишта Охрид-Кичево...

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Точка | пред 3 месеци

На планинскиот премин Пресека воведена е забрана за тешки товарни возила. Од АМСМ информираат дека забраната е воведена во 13.50 часот.

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово Попова Шапка

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка

Курир | пред 3 месеци

Патните правци Тетово-Попова Шапка и планинскиот превој Буково од попладнево се забранети за сообраќај за товарни возила и автобуси. Како што соопшти ЈП „Македонија пат“ забраната на патниот правец кон...

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Денар | пред 3 месеци

На планинскиот премин Пресека воведена е забрана за тешки товарни возила. Од АМСМ информираат дека забраната е воведена во 13.50 часот.

Забрана за тешки товарни возила на Пресека

Забрана за тешки товарни возила на Пресека

Макфакс | пред 3 месеци

Денеска, од 13.50 часот на планинскиот премин Пресека воведена е забрана за сообраќај тешки товарни возила, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија. Оттаму додаваат дека сообраќајот на другите државни...

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Локално | пред 3 месеци

На планинскиот премин Пресека е забранет сообраќајот на тешки товарни возила. Забраната, како што соопшти Македонија пат, е воведена 13.50 часот. Денеска напладне беше воведена забрана за сообраќај на...

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Макфакс | пред 3 месеци

На планинскиот премин „Пресека“ воведена е забрана за тешки товарни возила. Од АМСМ информираат дека забраната е воведена во 13.50 часот.

Забрана за движење на камиони и кај Ѓавато

Забрана за движење на камиони и кај Ѓавато

Вечер | пред 3 месеци

Забрана за движење на тешки товарни возила воведена е и на патниот правец Битола – Ресен кај Ѓавато, информира АМСМ. Претходно, поради снежните врнежи беше воведена забрана за сообраќај на тешки товарни...

ВНИМАВАЈТЕ Обилен снег на дел од патиштата

ВНИМАВАЈТЕ: Обилен снег на дел од патиштата

Infomax | пред 3 месеци

Целосна забрана за движење на моторни возила на планинскиот превој „Буково“. Полицијата информира дека поради обилните снежни врнежи, донесени се забрани за тешки товарни возила и на „Пресека“ и кон граничниот...

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Канал 5 | пред 3 месеци

Забраната, како што соопшти Македонија пат, е воведена 13.50 часот. Денеска напладне беше воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила и на патот Струга - граничен премин Ќафасан. Претпладне,...

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово Попова Шапка и кај Буково

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка и кај Буково

Сител | пред 3 месеци

Патните правци Тетово-Попова Шапка и планинскиот превој Буково од попладнево се забранети за сообраќај за товарни возила и автобуси. Како што соопшти ЈП „Македонија пат“ забраната на патниот правец кон...

Забрана за камиони и на Пресека

Забрана за камиони и на Пресека

+Инфо | пред 3 месеци

На планинскиот премин Пресека е забранет сообраќајот на тешки товарни возила, поради врнежи од снег. Забраната, како што соопшти „Македонија пат“, е воведена 13.50 часот. Денеска напладне беше воведена...

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Курир | пред 3 месеци

На планинскиот премин Пресека е забранет сообраќајот на тешки товарни возила. Забраната, како што соопшти Македонија пат, е воведена 13:50 часот. Денеска напладне беше воведена забрана за сообраќај на...

Обилен снег во голем дел од Македонија МВР апелира да се вози само ако е неопходно

Обилен снег во голем дел од Македонија, МВР апелира да се вози само ако е неопходно

еМАГАЗИН | пред 3 месеци

Забрана за движење на планинскиот превој „Буково“, покрај за тешки товарни возила, е воведена и за патнички моторни возила. Поради обилните снежни врнежи, МВР апелира на магистралните патишта Охрид-Кичево...

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Сител | пред 3 месеци

На планинскиот премин Пресека е забранет сообраќајот на тешки товарни возила. Забраната, како што соопшти Македонија пат, е воведена 13.50 часот. Денеска напладне беше воведена забрана за сообраќај на...

Забрана за движење кон Пресека Буково и Ќафасан поради обилни врнежи од снег

Забрана за движење кон Пресека, Буково и „Ќафасан“ поради обилни врнежи од снег

Вечер | пред 3 месеци

Поради обилните снежни врнежи, СВР-Охрид воведе мерки за забрана на движење на тешки товарни возила кон планинските премини Пресека, Буково и кон граничниот премин „Ќафасан“. „Напоменуваме дека забрана...

Одрон на патот Кочани Македонска Каменица Сообраќајот во прекин од саботата

Одрон на патот Кочани-Македонска Каменица: Сообраќајот во прекин од саботата

MK News | пред 3 месеци

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани – Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово Попова Шапка и кај Буково

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка и кај Буково

еМАГАЗИН | пред 3 месеци

Патните правци Тетово-Попова Шапка и планинскиот превој Буково од попладнево се забранети за сообраќај за товарни возила и автобуси. Како што соопшти ЈП „Македонија пат“ забраната на патниот правец кон...

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетво Попова Шапка

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетво-Попова Шапка

Вечер | пред 3 месеци

На патниот правец Тетово – Попова Шапка воведена е забрана за сообраќај на тешки товарни возила и автобуси. Од АМСМ претходно воведоа забрана за тешки товарни возила и кај планинскиот премин Пресека. извор: Makfax

Намалена видливоста поради магла на Стража и Ѓавато

Намалена видливоста поради магла на Стража и Ѓавато

Точка | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Забрана за товарни возила на патот Струга Ќафасан

Забрана за товарни возила на патот Струга-Ќафасан

Прес 24 | пред 3 месеци

На патот Струга - граничен премин Ќафасан денеска напладне е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ). Претпладне, во 10:15 часот, беше воведена...

Забрана за камиони на патот Струга  Ќафасан

Забрана за камиони на патот Струга - Ќафасан

Канал 5 | пред 3 месеци

Претпладне, во 10:15 часот, беше воведена забрана за камиони и на патот Маврово - Дебар. /МИА

Сообраќајот по влажни коловози магла на Стража и Ѓавато

Сообраќајот по влажни коловози, магла на Стража и Ѓавато

МТВ 1 | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Забрана за камиони на патот Струга  Ќафасан

Забрана за камиони на патот Струга - Ќафасан

+Инфо | пред 3 месеци

На патот Струга - граничен премин Ќафасан денеска напладне е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ). Претпладне, во 10:15 часот, беше воведена...

Снег во Македонија Отежнат сообраќајот во неколку градови низ земјава

Снег во Македонија: Отежнат сообраќајот во неколку градови низ земјава

Прес 24 | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Намалена видливоста поради магла на Стража и Ѓавато

Намалена видливоста поради магла на Стража и Ѓавато

Нетпрес | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

A1on | пред 3 месеци

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонијапат. Забраната, како што посочуваат, е воведена во 10:15 часот. Поради отстранување на...

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

Забрана на сообраќај на тешки товарни возила на Пресека

ТВ 21 | пред 3 месеци

На планинскиот премин Пресека е забранет сообраќајот на тешки товарни возила. Забраната, како што соопшти Македонија пат, е воведена 13.50 часот. Денеска напладне беше воведена забрана за сообраќај на...

Магла на Стража и Ѓавато

Магла на Стража и Ѓавато

Локално | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Забрана за тешки товарни возила на Пресека

Вечер | пред 3 месеци

Денеска, од 13.50 часот на планинскиот премин Пресека воведена е забрана за сообраќај тешки товарни возила, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија. Оттаму додаваат дека сообраќајот на другите државни...

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Забрана за тешки товарни возила кај Пресека

Вечер | пред 3 месеци

На планинскиот премин Пресека воведена е забрана за тешки товарни возила. Од АМСМ информираат дека забраната е воведена во 13.50 часот. извор: Makfax

Магла на Стража и Ѓавато

Магла на Стража и Ѓавато

+Инфо | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Намалена видливоста поради магла на Стража и Ѓавато

Намалена видливоста поради магла на Стража и Ѓавато

Курир | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонија пат. Забраната, како што посочуваат,...

Магла на Стража и Ѓавато

Магла на Стража и Ѓавато

Сител | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, а поради појава на магла видливоста е намалена до 100 метри на планинскиот премин Стража и на 30 до 40 метри на планинскиот премин...

Забрана за камиони на патот Струга  Ќафасан

Забрана за камиони на патот Струга - Ќафасан

Сител | пред 3 месеци

На патот Струга - граничен премин Ќафасан денеска напладне е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ). Претпладне, во 10:15 часот, беше воведена...

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

МТВ 1 | пред 3 месеци

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонија пат. Забраната, како што посочуваат, е воведена во 10:15 часот.

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово- Дебар

МКД | пред 3 месеци

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија. Забраната, како што посочуваат е оттаму, е воведена во 10.15 часот.

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

Курир | пред 3 месеци

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонија пат. Забраната, како што посочуваат, е воведена во 10:15 часот.

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово  Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово - Дебар

Алфа | пред 3 месеци

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонијапат. На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки...

Одрон на патот Кочани Македонска Каменица Сообраќајот во прекин од саботата

Одрон на патот Кочани-Македонска Каменица: Сообраќајот во прекин од саботата

Прес 24 | пред 3 месеци

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани - Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

Прес 24 | пред 3 месеци

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонијапат. Забраната, како што посочуваат, е воведена во 10:15 часот.

До утре ќе биде отстранет одронот на патот Кочани  Македонска Каменица

До утре ќе биде отстранет одронот на патот Кочани - Македонска Каменица...

Нова Македонија | пред 3 месеци

До утре ќе биде отстранет одронот на патот Кочани - Македонска Каменица Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани - Македонска Каменица...

Забрана за камиони на патот Струга  Ќафасан

Забрана за камиони на патот Струга – Ќафасан

Пост | пред 3 месеци

На патот Струга – граничен премин Ќафасан денеска напладне е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ). Претпладне, во 10:15 часот, беше воведена...

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

+Инфо | пред 3 месеци

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонијапат. Забраната, како што посочуваат, е воведена во 10:15 часот.

Патот Кочани  Македонска Каменица во прекин се работи на отстранување на одронот

Патот Кочани - Македонска Каменица во прекин, се работи на отстранување на одронот

Канал 5 | пред 3 месеци

- Вчера е направено дополнително минирање на остатокот од ризичната карпа, во текот на денов треба да се утврди дали ќе биде потребно уште едно минирање по што теренот ќе се расчисти и ќе се оспособи патот,...

Се отстранува одронот на патот Кочани Македонска Каменица сообраќајот во прекин

Се отстранува одронот на патот Кочани-Македонска Каменица, сообраќајот во прекин

Локално | пред 3 месеци

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани – Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

Се отстранува одронот на патот Кочани Македонска Каменица сообраќајот во прекин

Се отстранува одронот на патот Кочани-Македонска Каменица, сообраќајот во прекин

+Инфо | пред 3 месеци

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани - Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

Забрана за камиони на патот Струга  Ќафасан

Забрана за камиони на патот Струга – Ќафасан

ТВ 21 | пред 3 месеци

На патот Струга – граничен премин Ќафасан денеска напладне е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ). Претпладне, во 10:15 часот, беше воведена...

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ)...

Патот Кочани  Македонска Каменица во прекин се работи на отстранување на одронот

Патот Кочани – Македонска Каменица во прекин, се работи на отстранување на одронот

Пост | пред 3 месеци

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани – Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

Точка | пред 3 месеци

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово Дебар

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

Сител | пред 3 месеци

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонијапат. Забраната, како што посочуваат, е воведена во 10:15 часот.

Во прекин сообраќајот на Кочани Македонска Каменица поради одрони

Во прекин сообраќајот на Кочани-Македонска Каменица поради одрони

Макфакс | пред 3 месеци

Поради отстранување на одрони во близина на село Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта-...

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

Нетпрес | пред 3 месеци

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Патот Кочани  Македонска Каменица во прекин се работи на отстранување на одронот

Патот Кочани - Македонска Каменица во прекин, се работи на отстранување на одронот

Сител | пред 3 месеци

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани - Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

Канал 5 | пред 3 месеци

Во целосен прекин и натаму е сообраќајот на патот Кочани - Македонска Каменица,  откако викендот поради одрон е блокирана целата делница. Се работи на отстранување на одронот, а се користи како алтернативен...

Поради отстранувањe одрони во прекин сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица

Поради отстранувањe одрони во прекин сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица

Денар | пред 3 месеци

Поради отстранување на одрони во близина на село Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта-...

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

Фокус | пред 3 месеци

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

+Инфо | пред 3 месеци

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Магла и одрони на патиштата  АМСМ апелира на внимателност

Магла и одрони на патиштата - АМСМ апелира на внимателност

Прес 24 | пред 3 месеци

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

Курир | пред 3 месеци

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Патот Кочани  Македонска Каменица во прекин се работи на отстранување на одронот

Патот Кочани – Македонска Каменица во прекин, се работи на отстранување на одронот

ТВ 21 | пред 3 месеци

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани – Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

Сител | пред 3 месеци

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

ОДРОН НА ПАТ Од Кочани до Каменица не се минува сообраќајот трет ден во прекин

ОДРОН НА ПАТ: Од Кочани до Каменица не се минува, сообраќајот трет ден во прекин

Рипост | пред 3 месеци

Од Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП) очекуваат до утре да биде отстранет одронот на патот Кочани – Македонска Каменица во близина на село Истибања и да се нормализира сообраќајот што е во...

ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО: Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

Рипост | пред 3 месеци

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Магла кај Македонски Брод Сарамзалино и Демир Капија

Магла кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија

еМАГАЗИН | пред 3 месеци

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има кај Македонски Брод, Сарамзалино и Демир Капија, информира Автомотосојузот на Македонија (АМСМ) во утринскиот извештај за состојбата на патиштата....

Во прекин сообраќајот на Кочани Македонска Каменица поради одрони

Во прекин сообраќајот на Кочани-Македонска Каменица поради одрони

Вечер | пред 3 месеци

Поради отстранување на одрони во близина на село Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта-...

Состојба на патиштата 13 02 2018

Состојба на патиштата 13.02.2018

Скопје24 | пред 3 месеци

АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува: ПРЕНАСОЧУВАЊЕ НА СООБРАЌАЈ: Поради отстранување на одрони во близина на с. Истибања сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин, се користи алтернативен пат

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон Сообраќајот на патниот правец Кочани - Македонска Каменица е во прекин во двата правца поради отстранување одрони во близина на село...

Сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица во прекин поради одрони

Сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица во прекин поради одрони

Локално | пред 3 месеци

Поради отстранување одрони во близина на село Истибања сообраќајот на патниот правец Кочани-Македонска Каменица е во прекин во двата правци.  Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта- Бигла-...

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Сител | пред 3 месеци

Сообраќајот на патниот правец Кочани - Македонска Каменица е во прекин во двата правца поради отстранување одрони во близина на село Истибања. Се користи алтернативен пат Кочани - Виница - Драгобрашта...

Сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица во прекин поради отстранување на одрони

Сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица во прекин поради отстранување на одрони

A1on | пред 3 месеци

Поради отстранување одрони во близина на с.Истибања сообраќајот на патниот правец Кочани-Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта- Бигла-...

Сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица во прекин поради одрони

Сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица во прекин поради одрони

Макфакс | пред 3 месеци

Поради отстранување на одрони во близина на с.Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта- Бигла-...

Сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица во прекин поради одрони

Сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица во прекин поради одрони

Точка | пред 3 месеци

Поради отстранување одрони во близина на с.Истибања сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта- Бигла-...

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Алфа | пред 3 месеци

Сообраќајот на патниот правец Кочани - Македонска Каменица е во прекин во двата правца поради отстранување одрони во близина на село Истибања. Сообраќајот на патниот правец Кочани - Македонска Каменица...

Одрон на патот Македонска Каменица Кочани Се користи алтернативен пат

Одрон на патот Македонска Каменица-Кочани: Се користи алтернативен пат

Прес 24 | пред 3 месеци

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон Сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правца поради отстранување одрони во близина на село...

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Канал 5 | пред 3 месеци

На државните патишта сообраќајот се одвива по претежно влажни коловози, без забрани, застои и ограничувања. Слаб снег кој не се задржува на коловозот провејува на планинскиот превој Пресека, соопшти Автомотосојузот...

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

+Инфо | пред 3 месеци

Сообраќајот на патниот правец Кочани - Македонска Каменица е во прекин во двата правца поради отстранување одрони во близина на село Истибања. Се користи алтернативен пат Кочани - Виница - Драгобрашта...

Се користи алтернативен пат Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Се користи алтернативен пат: Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон

Курир | пред 3 месеци

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон Сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правца поради отстранување одрони во близина на село...

Прекин на сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица

Прекин на сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица

Актуелно24 | пред 3 месеци

Поради отстранување на одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани-Македонска Каменица е во прекин во двата правца, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија (АМСМ)....

Сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица во прекин поради одрони

Сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица во прекин поради одрони

Вечер | пред 3 месеци

Поради отстранување одрони во близина на с.Истибања сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Се користи алтернативен пат Кочани- Виница- Драгобрашта- Бигла-...

 МАКЕДОНИЈА ПАТ НЕМА НАМЕРА ДА РАБОТИ ГОДИНАВА Одрон на патот Кочани  Македонска Каменица се користи алтернативен пат

„МАКЕДОНИЈА ПАТ“ НЕМА НАМЕРА ДА РАБОТИ ГОДИНАВА: Одрон на патот Кочани – Македонска Каменица, се користи алтернативен пат!

Infomax | пред 3 месеци

Сообраќајот меѓу Кочани и Македонска Каменица во прекин поради одрон Сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правца поради отстранување одрони во близина на село...

Блокиран патот Прилеп Градско поради протест

Блокиран патот Прилеп-Градско поради протест

Фактор | пред 3 месеци

Денес од 11 часот беше блокиран сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото „Запошки мост“ на излезот од Прилеп, велат од АМСМ. Сообраќајот бил блокиран поради јавен собир на околу 40ина ...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп Градско во прекин Кочани Македонска Каменица

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско, во прекин Кочани-Македонска Каменица...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско, во прекин Кочани-Македонска Каменица Сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излез од Прилеп е нормализиран,...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп Градско во прекин Кочани Македонска Каменица

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско, во прекин Кочани-Македонска Каменица

Канал 5 | пред 3 месеци

Во меѓувреме, поради отстранување на одрони во близина на село Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани - Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Од АМСМ посочуваат дека сообраќајот на државните...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Денар | пред 3 месеци

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско, кај месноста Запошки Мост на излезот од Прилеп, во 12 часот е нормализиран. Патот беше блокиран поради протест на вработени од „11 Октомври Еурокомпозит“. Од АМСМ исто...

Блокиран патот Прилеп  Градско Вработените од Еуро Композит протестираат

Блокиран патот Прилеп – Градско. Вработените од „Еуро Композит“ протестираат

Економски | пред 3 месеци

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ. „На регионалниот пат Прилеп-Градско кај м.есноста Запошки мост на излез од Прилеп, поради јавен собир од страна на околу...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Макфакс | пред 3 месеци

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско, кај месноста „Запошки мост“ на излез од Прилеп, во 12 часот е нормализиран. Патот беше блокиран поради протест на вработени од „11 Октомври Еурокомпозит“. Од АМСМ,...

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Канал 5 | пред 3 месеци

Посочуваат дека сообраќајот е блокиран поради јавен собир од страна на околу 40 вработени во „11 Октомври Еуро Композит“ со поставување патничко моторно возило.

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Прес 24 | пред 3 месеци

Од 11 часот целосно е блокиран сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излезот од Прилеп, информира АМСМ. Посочуваат дека сообраќајот е блокиран поради јавен...

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско Од 11 часот целосно е блокиран сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излезот од Прилеп, информира АМСМ. Посочуваат...

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Нетпрес | пред 3 месеци

Од 11 часот целосно е блокиран сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излезот од Прилеп, информира АМСМ. Посочуваат дека сообраќајот е блокиран поради јавен...

Поради протест е блокиран патот Прилеп Градско

Поради протест е блокиран патот Прилеп-Градско

Денар | пред 3 месеци

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ. „На регионалниот пат Прилеп-Градско кај месноста Запошки Мост на излезот од Прилеп, поради јавен собир од страна на 40-ина...

Патот Прилеп Градско блокиран поради протест

Патот Прилеп-Градско блокиран поради протест

Локално | пред 3 месеци

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ. „На регионалниот пат Прилеп-Градско кај месноста Запошки Мост на излезот од Прилеп, поради јавен собир од страна на 40-ина...

Патот Прилеп Градско блокиран поради протест

Патот Прилеп-Градско блокиран поради протест

Макфакс | пред 3 месеци

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ. „На регионалниот пат Прилеп-Градско кај м.есноста Запошки мост на излез од Прилеп, поради јавен собир од страна на околу...

Патот Прилеп Градско блокиран поради протест

Патот Прилеп-Градско блокиран поради протест

Точка | пред 3 месеци

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ. „На регионалниот пат Прилеп-Градско кај месноста Запошки Мост на излезот од Прилеп, поради јавен собир од страна на 40-ина...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп Градско во прекин Кочани Македонска Каменица

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско, во прекин Кочани-Македонска Каменица

Сител | пред 3 месеци

Сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излез од Прилеп е нормализиран, соопшти Авто-мото сојузот на Македонија. Во меѓувреме, поради отстранување на одрони...

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Курир | пред 3 месеци

Од 11 часот целосно е блокиран сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излезот од Прилеп, информира АМСМ. Посочуваат дека сообраќајот е блокиран поради јавен...

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Сител | пред 3 месеци

Од 11 часот целосно е блокиран сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излезот од Прилеп, информира АМСМ. Посочуваат дека сообраќајот е блокиран поради јавен...

Работници протестираат  блокиран Прилеп Градско

Работници протестираат – блокиран Прилеп-Градско

Република | пред 3 месеци

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ. „На регионалниот пат Прилеп-Градско кај м.есноста Запошки мост на излез од Прилеп, поради јавен собир од страна на околу...

Проодно на патот Прилеп Градско во прекин сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица

Проодно на патот Прилеп-Градско, во прекин сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица

Рипост | пред 3 месеци

Сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост“ на излез од Прилеп е нормализиран, соопшти Авто-мото сојузот на Македонија. Во меѓувреме, поради отстранување на одрони...

Патот Прилеп Градско блокиран поради протест

Патот Прилеп-Градско блокиран поради протест

Вечер | пред 3 месеци

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско од 11 часот е целосно блокиран, информира АМСМ. „На регионалниот пат Прилеп-Градско кај месноста Запошки Мост на излезот од Прилеп, поради јавен собир од страна на 40-ина...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Вечер | пред 3 месеци

Сообраќајот на патот Прилеп-Градско, кај месноста „Запошки мост“ на излез од Прилеп, во 12 часот е нормализиран. Патот беше блокиран поради протест на вработени од „11 Октомври Еурокомпозит“. Од АМСМ,...

Поради отстранување на одрони во прекин сообраќајот на патот Кочани Македонска Каменица

Поради отстранување на одрони во прекин сообраќајот на патот Кочани-Македонска Каменица

A1on | пред 3 месеци

Поради отстранување на одрони во близина на с. Истибања сообраќајот на патниот правец Кочани-Македонска Каменица е во прекин, се користи алтернативен пат Кочани-Виница-Драгобрашта-Бигла-Македонска Каменица,...

Прекин на сообраќајот на патот Кочани  Македонска Каменица

Прекин на сообраќајот на патот Кочани – Македонска Каменица

Макфакс | пред 3 месеци

Поради отстранување на одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица е во прекин во двата правци, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија (АМСМ)....

Поради отстранување одрони прекин на сообраќајот на патот Кочани  Македонска Каменица

Поради отстранување одрони прекин на сообраќајот на патот Кочани – Македонска Каменица

Денар | пред 3 месеци

Поради отстранување на одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица е во прекин во двата правци, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија (АМСМ)....

Прекин на сообраќајот на патот Кочани  Македонска Каменица

Прекин на сообраќајот на патот Кочани – Македонска Каменица

Точка | пред 3 месеци

Поради отстранување на одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица е во прекин во двата правци, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија (АМСМ)....

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп Градско

Блокиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Вечер | пред 3 месеци

Од 11 часот целосно е блокиран сообраќајот на регионалниот пат Прилеп-Градско кај местото викано „Запошки мост" на излезот од Прилеп, информира АМСМ. Посочуваат дека сообраќајот е блокиран поради јавен...

Внимавајте Поради одрон во прекин патот Кочани Македонска Каменица

Внимавајте: Поради одрон во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

Курир | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Во прекин патот Кочани Македонска Каменица

Во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

Нетпрес | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Поради одрони се уште во прекин патот Кочани Македонска Каменица

Поради одрони се уште во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

Фокус | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Во прекин патот Кочани Македонска Каменица сообраќајот по влажни коловози

Во прекин патот Кочани-Македонска Каменица, сообраќајот по влажни коловози

+Инфо | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Како се одвива сообраќајот утрово

Како се одвива сообраќајот утрово?

Курир | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Внимание на овие патни правци Влажни коловози и снег  во прекин патот Кочани Македонска Каменица

Внимание на овие патни правци: Влажни коловози и снег - во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

Прес 24 | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Сообраќајот по влажни коловози во прекин патот Кочани Македонска Каменица

Сообраќајот по влажни коловози, во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

Сител | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Сообраќајот по влажни коловози во прекин патот Кочани Македонска Каменица

Сообраќајот по влажни коловози, во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

ТВ 21 | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

СОСТОЈБА НА ПАТИШТАТА Во прекин патот Кочани Македонска Каменица

СОСТОЈБА НА ПАТИШТАТА: Во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

Рипост | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

Во прекин патот Кочани Македонска Каменица

Во прекин патот Кочани-Македонска Каменица

еМАГАЗИН | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Македонски Брод, а...

ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО Одрони кашест снег и влажни коловози

ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО: Одрони, кашест снег и влажни коловози

Кумановски муабети | пред 3 месеци

loading... Поради отстранување на одрони во близина на село Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица е во прекин во двата правци, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија....

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Локално | пред 3 месеци

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци, поради одрони и паднат мост

Канал 5 | пред 3 месеци

Како што информира АМСМ, сообраќајот на патниот правец Р2205 Бунец – Леуново – Никифорово се одвива отежнато поради снег на коловозот. Екипите на ЈП „Македонија пат“ работат на нормализирање на сообраќајот....

Одрони и паднат мост Сообраќајот прекинат на два патни правци

Одрони и паднат мост; Сообраќајот прекинат на два патни правци

Алсат-М | пред 3 месеци

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци, поради одрони и паднат мост

Кукурику | пред 3 месеци

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци, поради одрони и паднат мост

+Инфо | пред 3 месеци

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци, поради одрони и паднат мост

24 вести | пред 3 месеци

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Сообраќајот по влажни коловози

Сообраќајот по влажни коловози

+Инфо | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. На повисоките места има остатоци од кашест снег на коловозот, каде интервенираат дежурните екипи на ЈП „Македонија пат“. Врнежи од снег со...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци, поради одрони и паднат мост

Сител | пред 3 месеци

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Сообраќајот по влажни коловози

Сообраќајот по влажни коловози

Сител | пред 3 месеци

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. На повисоките места има остатоци од кашест снег на коловозот, каде интервенираат дежурните екипи на ЈП „Македонија пат“. Врнежи од снег со...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци, поради одрони и паднат мост

Република | пред 3 месеци

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Падна бетонски мост во прилепско

Падна бетонски мост во прилепско

еМАГАЗИН | пред 3 месеци

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Сообраќајот прекинат на два патни правци поради одрони и паднат мост

Сообраќајот прекинат на два патни правци, поради одрони и паднат мост

ТВ 21 | пред 3 месеци

Поради отстранување одрони во близина на селото Истибања, сообраќајот на патниот правец Кочани- Македонска Каменица е во прекин во двата правци. Сообраќајот на локалниот пат меѓу селата Црнилиште и Стровје...

Огромни одрони го блокирана патот Кочани  Македонска Каменица во двете насоки

Огромни одрони го блокирана патот Кочани – Македонска Каменица во двете насоки

ТВ 21 | пред 3 месеци

„Господ нè чувал, за среќа, не поминало ниедно возило“, изјави еден возач кој минал на патот Кочани – Македонска Каменица. Утрово карпи и земја се урнаа и го блокираа движењето во двата правци.  Поминаа...

Целосно блокиран патот Македонска Каменица  Кочани поради одрони галерија

Целосно блокиран патот Македонска Каменица – Кочани поради одрони (галерија)

Република | пред 3 месеци

Одроните целосно го блокираа сообраќајот кој се одвива на релација Македонска Каменица – Кочани. За возачите кои тргнале од Делчево кон Скопје и обратно се препорачува користење на алтернативниот патен...

Многу снег и застој на сообраќајот на Стража

Многу снег и застој на сообраќајот на Стража

Република | пред 3 месеци

На социјалните мрежи се шири предупредување на сите возачи кои моментално се на некои од патните правци во земјава. На Стража има наврнато многу снег, поради што веќе еден час има застој на сообраќајот,...

Македонија под снег еве каде врне најмногу во моментов

Македонија под снег, еве каде врне најмногу во моментов

Република | пред 3 месеци

На патниот правец Маврово – Дебар и на планинскиот премин Стража има забрана за сообраќај на тешки товарни возила. Од 17:50 часот воведена е забрана за сообраќај на тешки товарни возила и на планинскиот...

Забрана за тешки товарни возила на Стража

Забрана за тешки товарни возила на Стража

Република | пред 3 месеци

На планинскиот премин Стража од 17:10 минути попладне е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила, соопшти Автомотосојузот на Македонија. Поради врнежите од снег, претходно во текот на денов...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност