ЗОИ 2018 Првиот случај на допингуван спортист

ЗОИ 2018: Првиот случај на допингуван спортист

Идивиди | пред 3 месеци

Јапонскиот лизгач Кеи Саито е првиот учесник на ЗОИ во Јужна Кореја кај кого е откриено користење недозволени супстанци. Саито кој се натпреварува во брзо лизгање падна на допинг тестот спроведен ден по...

Прв случај на допингуван спортист на ЗОИ 2018

Прв случај на допингуван спортист на ЗОИ 2018

+Инфо | пред 3 месеци

Јапонскиот лизгач Кеи Саито е првиот учесник на ЗОИ во Јужна Кореја кај кого е откриено користење недозволени супстанци. Саито кој се натпреварува во брзо лизгање падна на допинг тестот спроведен ден по...

ЗОИ 2018 се откри првиот случај на допинг

ЗОИ 2018, се откри првиот случај на допинг

Алсат-М | пред 3 месеци

Најдобриот скијач во светот Марсел Хиршер, стана олимписки шампион во дисциплината алпска комбинација. За 28 – годишниот Австриец, ова е втор олимписки медал после сребрениот освоен во Сочи. Во исто време,...

Прв случај на допиниг во Пјонгчан натпреварувач од Јапонија е испратен дома

Прв случај на допиниг во Пјонгчан, натпреварувач од Јапонија е испратен дома

МКД | пред 3 месеци

21 годишниот Кеи Саито е првиот натпреварувач кој на ЗОИ во Пјонгчанг падна на допиниг тест, Јапонецот си ги спакува куферите и го напушти Олимпиското село Прв случај на допинг во Пјонгчан и тоа од натпреварувач...

Скандал на ЗОИ откриен прв случај на допингуван спортист

Скандал на ЗОИ, откриен прв случај на допингуван спортист

Нетпрес | пред 3 месеци

Јапонскиот лизгач Кеи Саито е првиот учесник на ЗОИ во Јужна Кореја кај кого е откриено користење недозволени супстанци. Саито кој се натпреварува во брзо лизгање падна на допинг тестот спроведен ден по...

Јапонец е пвиот случај на допингуван спортист на ЗОИ 2018

Јапонец е пвиот случај на допингуван спортист на ЗОИ 2018

Рипост | пред 3 месеци

Јапонскиот лизгач Кеи Саито е првиот учесник на ЗОИ во Јужна Кореја кај кого е откриено користење недозволени супстанци. Саито кој се натпреварува во брзо лизгање падна на допинг тестот спроведен ден по...

Скандал на ЗОИ откриен прв случај на допингуван спортист

Скандал на ЗОИ, откриен прв случај на допингуван спортист

Курир | пред 3 месеци

Јапонскиот лизгач Кеи Саито е првиот учесник на ЗОИ во Јужна Кореја кај кого е откриено користење недозволени супстанци. Саито кој се натпреварува во брзо лизгање падна на допинг тестот спроведен ден по...

Јапонски олимпиец падна на допинг тест

Јапонски олимпиец падна на допинг тест

Вечер Прес | пред 3 месеци

Jапонскиот натпреварувач во брзо лизгање, Кеи Саито, е првиот олимпиец кој доби суспензија за настап на ЗОИ во Пјонгчанг, откако неговиот допинг – тест се покажа позитивен. Во неговата крв е откриена супстанцата...

ЗОИ 2018 Првиот случај на допингуван спортист

ЗОИ 2018: Првиот случај на допингуван спортист

Канал 5 | пред 3 месеци

Саито кој се натпреварува во брзо лизгање падна на допинг тестот спроведен ден по неговото пристигнувањето во Пјонгчанг. Јапонецот користел ацетазоламид, супстанца која се користи за прикривање на трагите...

ЗОИ 2018 Првиот случај на допингуван спортист

ЗОИ 2018: Првиот случај на допингуван спортист...

Нова Македонија | пред 3 месеци

ЗОИ 2018: Првиот случај на допингуван спортист Јапонскиот лизгач Кеи Саито е првиот учесник на ЗОИ во Јужна Кореја кај кого е откриено користење недозволени супстанци. Саито кој се натпреварува во брзо...

ЗОИ Јапонец е првиот спортист суспендиран поради допинг во Пјонгчанг

ЗОИ: Јапонец е првиот спортист суспендиран поради допинг во Пјонгчанг

Спортски | пред 3 месеци

Јапонскиот репрезентативец во брзо лизгање на кратки патеки Кеи Саито (21) поради позитивен допинг тест е првиот суспендиран на ЗОИ во Пјонгчанг. Судскиот арбитражен суд задолжен за процесирање на допинг...

Скандал на ЗОИ откриен прв случај на допингуван спортист

Скандал на ЗОИ, откриен прв случај на допингуван спортист

Република | пред 3 месеци

Јапонскиот лизгач Кеи Саито е првиот учесник на ЗОИ во Јужна Кореја кај кого е откриено користење недозволени супстанци. Саито, кој се натпреварува во брзо лизгање, падна на допинг тестот спроведен ден...

ЗОИ 2018 Првиот случај на допингуван спортист

ЗОИ 2018: Првиот случај на допингуван спортист

Слободен печат | пред 3 месеци

Јапонскиот лизгач Кеи Саито е првиот учесник на ЗОИ во Јужна Кореја кај кого е откриено користење недозволени супстанци. Саито кој се натпреварува во брзо лизгање падна на допинг тестот спроведен ден по...

ЗОИ Падна и првата допинг жртва

ЗОИ: Падна и првата допинг „жртва“

Сител | пред 3 месеци

На ЗОИ во Пјонгчан се спроведуваат брзи и строги допинг-тестови и веќе на тестот падна и првиот спортист тоа е Кеи Саито од Јапонија кој е спринтер во брзо лизгање и еден од фаворитите за меда. Саито по...

Откриен првиот позитивен допинг тест на ЗОИ

Откриен првиот позитивен допинг тест на ЗОИ

24 вести | пред 3 месеци

Јапонскиот натпреварувач во брзо лизгање, Кеи Саито, е првиот олимпиец кој доби суспензија за настап на ЗОИ во Пјонгчанг, откако неговиот допинг – тест се покажа позитивен. Со оглед дека Саито се уште...

Прв случај на допинг на ЗОИ Јапонија го има првиот допингуван спортист

Прв случај на допинг на ЗОИ: Јапонија го има првиот допингуван спортист

Дерби | пред 3 месеци

Натпреварувачот во брзо лизгање на кратки патеки од Јапонија, Кеи Саито кој беше најавуван како еден од можните освојувачи на медал од ЗОИ, паднал на допинг тест. Тој откако пристигнал веднаш бил подложен...

ЗОИ Пјонгчанг Јапонец позитивен на допинг

ЗОИ Пјонгчанг: Јапонец позитивен на допинг

Top Sport | пред 3 месеци

Јапонскиот репрезентативец во брзо лизгање Кеи Саито падна на допинг тестот на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг, што е прв случај на допинг на Игрите во Јужна Кореја. Кеи Саито, кој се натпреварува...

Првиот случај на допингуван спортист на ЗОИ

Првиот случај на допингуван спортист на ЗОИ

Нова ТВ | пред 3 месеци

Јапонскиот лизгач Кеи Саито е првиот учесник на ЗОИ во Јужна Кореја кај кого е откриено користење недозволени супстанци. Саито кој се натпреварува во брзо лизгање падна на допинг тестот спроведен ден по...

ЗОИ Пјонгчанг Јапонец падна на допинг тестот

ЗОИ Пјонгчанг: Јапонец падна на допинг тестот

Прес 24 | пред 3 месеци

Јапонскиот репрезентативец во брзо лизгање Кеи Саито падна на допинг тестот на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг, што е прв случај на допинг на Игрите во Јужна Кореја. Кеи Саито, кој се натпреварува...

Скандал на ЗОИ откриен прв случај на допингуван спортист

Скандал на ЗОИ, откриен прв случај на допингуван спортист

Вечер | пред 3 месеци

Јапонскиот лизгач Кеи Саито е првиот учесник на ЗОИ во Јужна Кореја кај кого е откриено користење недозволени супстанци. Саито кој се натпреварува во брзо лизгање падна на допинг тестот спроведен ден по...

Прв допинг скандал на ЗОИ Јапонец бил позитвен на тест

Прв допинг-скандал на ЗОИ: Јапонец бил позитвен на тест!

Спорт 1 | пред 3 месеци

Јапонецот Кеи Сато, кој се натпреварува на Зимските Олимписки Игри (ЗОИ) во Пјонгчанг во брзо лизгање паднал на допинг тест, откако бил позитивен на истиот, објави новинската агенција Кјодо, повикувајќи...

Падна првиот олимпиец на допинг во Пјонгчанг

Падна првиот олимпиец на допинг во Пјонгчанг

Пост | пред 3 месеци

Јапонскиот натпреварувач во брзо лизгање, Кеи Саито, е првиот олимпиец кој доби суспензија за настап на ЗОИ во Пјонгчанг, откако неговиот допинг – тест се покажа позитивен. Во неговата крв е откриена супстанцата...

Откриен првиот позитивен допинг тест на ЗОИ во Пјонгчанг

Откриен првиот позитивен допинг-тест на ЗОИ во Пјонгчанг

Гол | пред 3 месеци

Кеј Саито од Јапонија, кој се натпреварува во шорт-трек е првиот позитивен олимпиец на допинг тестот во Пјонгчанг. 21-годишниот Саито е само резерва во јапонската штафета на 5.000 метри, а финалето во...

Прв позитивен тест за допинг во Пјонгчанг

Прв позитивен тест за допинг во Пјонгчанг

Локално | пред 3 месеци

Кеј Саито, јапонски натпреварувач во шорт-трек (брзо лизгање), даде позитивен допинг тест, објави ТАСС. 21-годишниот спортист се смета за резерва во јапонската штафета од 5000 метри, а финалето во дисциплината...

Русија го возвраќа ударот Ќе организираме алтернативна олимпијада

Русија го возвраќа ударот: Ќе организираме алтернативна олимпијада

Локално | пред 3 месеци

Рускиот премиер Дмитриј Медведев го потпиша декретот за спроведување на алтернативни олимписки игри. Натпреварот ќе биде организиран за спортисти на кои МОК не им дозволи да учествуваат на Зимските олимписки...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност