НБРМ објави конкурс за едукативна игра

НБРМ објави конкурс за едукативна игра

Денар | пред 3 месеци

Со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите, Народната банка објави конкурс за изработка на едукативна игра, веб/мобилна апликација. „Едукативната игра ќе биде...

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

A1on | пред 3 месеци

„Народната банка на Република Македонија ја известува јавноста дека со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите објави Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна...

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра   наградата е 50 000 денари

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра - наградата е 50.000 денари

Прес 24 | пред 3 месеци

Народната банка на Република Македонија објави конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација), наменета првенствено со младата популација, со цел поттикнување поголем интерес за знаења...

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра...

Нова Македонија | пред 3 месеци

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра Народната банка на Република Македонија објави конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација), наменета првенствено со младата популација,...

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

Канал 5 | пред 3 месеци

- Преку играта младите ќе имаат можност да се забавуваат, да создадат поголем интерес за областа на економијата и финансиите и да го збогатат сопственото знаење. Едукативната игра треба да биде создадена...

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

Република | пред 3 месеци

Народната банка на Република Македонија објави конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација), наменета првенствено со младата популација, со цел поттикнување поголем интерес за знаења...

НБРМ објавува Конкурс за изработка на едукативна игра  веб мобилна апликација

НБРМ објавува Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација)

Фактор | пред 3 месеци

Со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите, Народната банка на Република Македонија објавува Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација) ....

НБРМ објави Конкурс за едукативна игра

НБРМ објави Конкурс за едукативна игра

Макфакс | пред 3 месеци

Со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите, Народната Банка објави Конкурс за изработка на едукативна игра, веб/мобилна апликација. „Едукативната игра ќе биде...

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

Курир | пред 3 месеци

Народната банка на Република Македонија објави конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација), наменета првенствено со младата популација, со цел поттикнување поголем интерес за знаења...

Народна банка преку видео игра ќе ги учи младите за финансиите

Народна банка преку видео игра ќе ги учи младите за финансиите

+Инфо | пред 3 месеци

Народната банка објави Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација). Едукативната игра (веб/мобилна апликација) ќе биде наменета за пошироката јавност, а пред сè за младата популација....

НБРМ објави Конкурс за изработка на едукативна игра  веб мобилна апликација

НБРМ објави Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација)

Бизнис вести | пред 3 месеци

Народната банка на Република Македонија ја известува јавноста дека со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите објави Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна...

НБРМ објави Конкурс за изработка на едукативна игра

НБРМ објави Конкурс за изработка на едукативна игра

Банкарство | пред 3 месеци

Народната банка на Република Македонија објави конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација). Едукативната игра (веб/мобилна апликација) ќе биде наменета за пошироката јавност, а пред...

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

НБРМ објави конкурс за изработка на едукативна игра

Пост | пред 3 месеци

Народната банка на Република Македонија објави конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација), наменета првенствено со младата популација, со цел поттикнување поголем интерес за знаења...

НБРМ објави Конкурс за едукативна игра

НБРМ објави Конкурс за едукативна игра

Вечер | пред 3 месеци

Со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите, Народната Банка објави Конкурс за изработка на едукативна игра, веб/мобилна апликација. „Едукативната игра ќе биде...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност