Тилерсон ИД останува сериозна закана

Тилерсон: ИД останува сериозна закана

Алсат-М | пред 3 месеци

Американскиот државен секретар Рекс Тилерсон ги повика земјите од мултинационалната коалиција која се бори против Исламската држава во Ирак и Сирија да се ангажираат за пораз на милитантите. „Крајот на...

Тилерсон порача дека ИД допрва треба да биде трајно поразена

Тилерсон порача дека ИД допрва треба да биде трајно поразена

Точка | пред 3 месеци

Крајот на воените операции против Исламската држава не значи дека САД и сојузниците трајно ја поразиле оваа милитантна групација, изјави американскиот државен секретар Рекс Тилерсон во вторникот. На состанокот...

Тилерсон порача дека ИД допрва треба да биде трајно поразена

Тилерсон порача дека ИД допрва треба да биде трајно поразена

Нетпрес | пред 3 месеци

Крајот на воените операции против Исламската држава не значи дека САД и сојузниците трајно ја поразиле оваа милитантна групација, изјави американскиот државен секретар Рекс Тилерсон во вторникот. На состанокот...

Тилерсон Коалицијата да се посвети кон целосен пораз на ИД

Тилерсон: Коалицијата да се посвети кон целосен пораз на ИД

Канал 5 | пред 3 месеци

Крајот на големите борбени операции не значи дека го постигнавме трајниот пораз на џихадистите, изјави Тилерсон на состанокот на членовите на коалицијата во Кувајт. Тој рече дека борците на Исламска држава...

Тилерсон Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

A1on | пред 3 месеци

Завршувањето на големата воена операција против Исламска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави денеска американскиот државен секретар Рекс Тилерсон....

Тилерсон Завршувањето на воената операција против исламската држава не значи дека постигнавме трајна победа

Тилерсон: Завршувањето на воената операција против исламската држава не значи дека постигнавме трајна победа

МКД | пред 3 месеци

Завршувањето на големите воени операции против исламската држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави денес американскиот државен секретар Рекс Тилерсон...

Тилерсон Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Независен | пред 3 месеци

Завршувањето на големата воена операција против Исламска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави денеска американскиот државен секретар Рекс Тилерсон....

Тилерсон Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Вечер Прес | пред 3 месеци

Завршувањето на големата воена операција против Исламска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави денеска американскиот државен секретар Рекс Тилерсон....

Тилерсон коалицијата да се посвети кон целосен пораз на ИД

Тилерсон: коалицијата да се посвети кон целосен пораз на ИД

Р.С. Европа | пред 3 месеци

Американскиот државен секретар Рекс Тилерсон ги повикаа земјите на коалицијата предводена од САД против групата на Исламската држава (ИД) во Ирак и Сирија да се посветат на целосен пораз на милитантите....

Тилерсон Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Алфа | пред 3 месеци

Завршувањето на големата воена операција против Исламска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави денеска американскиот државен секретар Рекс Тилерсон....

Тилерсон Крај на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крај на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Точка | пред 3 месеци

Завршување на големата воена операција против Илсмаска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави американскиот државен секретар Рекс Тилерсон во...

Тилерсон Крај на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крај на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Макфакс | пред 3 месеци

Завршување на големата воена операција против Илсмаска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави американскиот државен секретар Рекс Тилерсон во...

Тилерсон Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Република | пред 3 месеци

Завршувањето на големата воена операција против Исламска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави денеска американскиот државен секретар Рекс Тилерсон....

Тилерсон Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крајот на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Пост | пред 3 месеци

Завршувањето на големата воена операција против Исламска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави денеска американскиот државен секретар Рекс Тилерсон....

Тилерсон Крај на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Тилерсон: Крај на операцијата не значи и трајна победа над исламистите

Вечер | пред 3 месеци

Завршување на големата воена операција против Илсмаска држава не значи дека САД и нејзините сојузници постигнале трајна победа над екстремистите, изјави американскиот државен секретар Рекс Тилерсон во...

УБИЕН УШТЕ ЕДЕН КОСОВАР ВО СИРИЈА Терорист од редовите на ИСИС од Косово убиен во Сирија

УБИЕН УШТЕ ЕДЕН КОСОВАР ВО СИРИЈА: Терорист од редовите на ИСИС од Косово убиен во Сирија

Infomax | пред 3 месеци

Со убиството на К.А., бројот на загнати Косовци во конфликтите во Сирија и Ирак се искачи на 75 Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен...

УБИЕН УШТЕ ЕДЕН КОСОВАР ВО СИРИЈА Терорист од редовите на ИСИС од Косово убиен во Сирија

УБИЕН УШТЕ ЕДЕН КОСОВАР ВО СИРИЈА: Терорист од редовите на ИСИС од Косово убиен во Сирија

Infomax | пред 3 месеци

Со убиството на К.А., бројот на загнати Косовци во конфликтите во Сирија и Ирак се искачи на 75 Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен...

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Алфа | пред 3 месеци

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група...

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Пост | пред 3 месеци

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Убиен косовски државјанин кој се борел за ИД во Сирија

Убиен косовски државјанин кој се борел за ИД во Сирија

A1on | пред 3 месеци

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Косовец убиен воирија Сирија

Косовец убиен воирија Сирија

+Инфо | пред 3 месеци

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Курир | пред 3 месеци

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Убиен уште еден Косовар на боиштата во Сирија

Убиен уште еден Косовар на боиштата во Сирија

Фактор | пред 3 месеци

Според последните информации уште еден косовски државјанин  е убиен на боиштата во Сирија. Тој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД) која иако ги загуби речиси сите позиции...

Косовски државјанин убен во Сирија

Косовски државјанин убен во Сирија

Прес 24 | пред 3 месеци

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Република | пред 3 месеци

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Локално | пред 3 месеци

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Независен | пред 3 месеци

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Сител | пред 3 месеци

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А. од селото Пестово кај Витина, е последната жртва од Косово во војната во Сирија....

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност