Шилегов Годинава ќе почне гасификацијата на деловите каде нема централно греење

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите каде нема централно греење

Бриф | пред 3 месеци

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност...

Шилегов Годинава ќе почне гасификацијата на деловите кои не се опфатени со централно греење

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите кои не се опфатени со централно греење

Канал 5 | пред 3 месеци

Шилегов најави дека во врска со тоа в четврток ќе има состанок со градоначалниците на скопските општини и со Секторот за енергетика. - Едноставно тоа е борба во која веќе востановената и утврдената стратегија...

Шилегов најави гасификација на деловите каде нема централно греење

Шилегов најави гасификација на деловите каде нема централно греење

Скопје Инфо | пред 3 месеци

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност...

Шилегов Скопје веќе нема да биде загаден град

Шилегов: Скопје веќе нема да биде загаден град

Скопје Инфо | пред 3 месеци

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност...

Шилегов Годинава ќе почне гасификацијата на деловите каде нема централно греење

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите каде нема централно греење

Локално | пред 3 месеци

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност...

Шилегов Гасификацијата ќе започне годинава

Шилегов: Гасификацијата ќе започне годинава

Вечер Прес | пред 3 месеци

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност на објектите...

Шилегов Скопје веќе нема да биде загаден град

Шилегов: Скопје веќе нема да биде загаден град

Прес 24 | пред 3 месеци

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност...

Шилегов најави гасификација на деловите каде нема централно греење

Шилегов најави гасификација на деловите каде нема централно греење

Прес 24 | пред 3 месеци

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност...

Шилегов Годинава ќе почне гасификацијата на деловите каде нема централно греење

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите каде нема централно греење

+Инфо | пред 3 месеци

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност...

Шилегов Годинава ќе почне гасификацијата во Скопје

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата во Скопје

Независен | пред 3 месеци

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност...

Шилегов Годинава ќе почне гасификацијата на деловите кои не се опфатени со централно греење

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите кои не се опфатени со централно греење

Слободен печат | пред 3 месеци

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност...

Шилегов Скопје веќе нема да биде загаден град

Шилегов: Скопје веќе нема да биде загаден град

MK News | пред 3 месеци

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност...

Шилегов Годинава ќе почне гасификацијата на деловите кои не се опфатени со централно греење

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите кои не се опфатени со централно греење

Пост | пред 3 месеци

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност...

Шилегов Годинава гасификација во деловите на Скопје кои не се опфатени со централно греење

Шилегов: Годинава гасификација во деловите на Скопје кои не се опфатени со централно греење

еМАГАЗИН | пред 3 месеци

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност...

Шилегов Годинава ќе почне гасификацијата на деловите кои не се опфатени со централно греење

Шилегов: Годинава ќе почне гасификацијата на деловите кои не се опфатени со централно греење

ТВ 21 | пред 3 месеци

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска изјави дека очекува годинава да почне гасификацијата на градот во деловите кои не се опфатени со централното греење и да се зголеми енергетската ефикасност...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност