Украдени 200 литри нафта за домаќинство од амбулантата во Арачиново

Украдени 200 литри нафта за домаќинство од амбулантата во Арачиново

A1on | пред 3 месеци

Непознат сторител од амбулантата во Арачиново украл двесте литри нафта за домаќинство, соопшти полицијата. Ф.А. (58) од село Арачиново, вработена во амбуланта во ова село како патронажна сестра, вчера...

Скопјанец се вработил со лажна диплома од српско техничко училиште  oд амбулантата во Арачиново украдени 200 литри нафта

Скопјанец се вработил со лажна диплома од српско техничко училиште, oд амбулантата во Арачиново украдени 200 литри нафта…

Скопје24 | пред 3 месеци

Против 44-годишниот М.П. од Скопје полицијата поднесе кривична пријава поради сомнение за сторено кривично дело фалсификување исправа. Како што информираат од МВР, во текот на 2013 година, пријавениот...

Украдени 21 лаптоп од продавница во Ѓорче Петров

Украдени 21 лаптоп од продавница во Ѓорче Петров ...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Украдени 21 лаптоп од продавница во Ѓорче Петров Од продавница за техничка стока на ул. „Ѓорче Петров“ непознат сторител украл 21 лаптоп и причинил штета од околу 900.000 денари. МВР соопшти дека непознат...

Од скопска продавница за техника украден 21 лаптоп

Од скопска продавница за техника украден 21 лаптоп

Точка | пред 3 месеци

Непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за течничка стока на улицата Ѓорче Петров во Скопје во периодот од 15 часот на 11 до 4.30 часот на 12 овој месец. Според информациите од полицијата,...

Украдени 200 литри нафта за домаќинство од амбулантата во Арачиново

Украдени 200 литри нафта за домаќинство од амбулантата во Арачиново

Канал 5 | пред 3 месеци

Ф.А. (58) од село Арачиново, вработена во амбуланта во ова село како патронажна сестра, вчера во 8:20 пријавила дека во периодот од 19:30 часот на 9 февруари до 07:00 часот вчера непознат сторител извршил...

Од скопска продавница за техника украден 21 лап топ

Од скопска продавница за техника украден 21 лап-топ

Макфакс | пред 3 месеци

Непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за течничка стока на улицата „Ѓорче Петров“ во Скопје во периодот од 15 часот на 11-ти до 04.30 часот на 12-ти месецов. Според информациите од полицијата,...

Украдени 200 литри нафта од амбулантата во  Арачиново

Украдени 200 литри нафта од амбулантата во Арачиново

МКД | пред 3 месеци

Вчера околу 8.20 часот Ф.А. (58) од село Арачиново, вработена во амбуланта Арачиново како патронажна сестра, пријавила дека во периодот од 19.30 часот на 9 февруари до 7 часот на 12 февруари непознат сторител...

Украдени 200 литри нафта за домаќинство од амбулантата во Арачиново

Украдени 200 литри нафта за домаќинство од амбулантата во Арачиново ...

Нова Македонија | пред 3 месеци

Украдени 200 литри нафта за домаќинство од амбулантата во Арачиново Непознат сторител од амбулантата во Арачиново украл двесте литри нафта за домаќинство, соопшти полицијата. Ф.А. од село Арачиново, вработена...

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

A1on | пред 3 месеци

Од продавница за техничка стока на ул. „Ѓорче Петров“ непознат сторител украл 21 лап топ компјутери и причинил штета од околу 900.000 денари. МВР соопшти дека, во периодот од 15:00 часот на 11 февруари...

Украдени 21 лаптоп од продавница во Ѓорче Петров

Украдени 21 лаптоп од продавница во Ѓорче Петров

МКД | пред 3 месеци

Во периодот од 15 часот на 11 февруари до 4.30 часот на 12 февруари непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за техничка стока на ул. „Ѓорче Петров" во Скопје. Сторителот со парче бетон го...

Украдени дваесет лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Украдени дваесет лап-топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Фокус | пред 3 месеци

Вкупно 21 лап-топ компјутери се украдени од продавница за техничка стока на улицата „Ѓорче Петров“ во истоимената скопска општина. Кражбата се случила во период помеѓу 15.00 часот на 11.02.2018 до 04.30...

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Канал 5 | пред 3 месеци

МВР соопшти дека, во периодот од 15:00 часот на 11 февруари до 04:30 часот вчера непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за течничка стока на ул. „Ѓорче Петров“ во Скопје. Сторителот, како...

Украдени 200 литри нафта за домаќинство од амбулантата во Арачиново

Украдени 200 литри нафта за домаќинство од амбулантата во Арачиново

24 вести | пред 3 месеци

Непознат сторител од амбулантата во Арачиново украл двесте литри нафта за домаќинство, соопшти полицијата. Ф.А. (58) од село Арачиново, вработена во амбуланта во ова село како патронажна сестра, вчера...

Си наточил нафта за домаќинство од резервоарот на амбуланта во Арачиново

Си наточил нафта за домаќинство од резервоарот на амбуланта во Арачиново

Фокус | пред 3 месеци

Медицинска сестра од амбулантата во Арачиново пријавила кражба на нафта за домаќинство од резервоарот. Според информации од полицијата кражбата ја извршило лице чиј идентитет се уште не е познат. Наводно...

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Слободен печат | пред 3 месеци

Од продавница за техничка стока на ул. „Ѓорче Петров“ непознат сторител украл 21 лап топ компјутери и причинил штета од околу 900.000 денари. МВР соопшти дека, во периодот од 15:00 часот на 11 февруари...

Украдени 200 литри нафта за домаќинство од амбулантата во Арачиново

Украдени 200 литри нафта за домаќинство од амбулантата во Арачиново

Слободен печат | пред 3 месеци

Непознат сторител од амбулантата во Арачиново украл двесте литри нафта за домаќинство, соопшти полицијата. Ф.А. (58) од село Арачиново, вработена во амбуланта во ова село како патронажна сестра, вчера...

Од амбулантата во Арачиново украдени 200 литри нафта

Од амбулантата во Арачиново украдени 200 литри нафта

+Инфо | пред 3 месеци

Непознат сторител од амбулантата во Арачиново украл двесте литри нафта за домаќинство, соопшти полицијата. Ф.А. (58) од село Арачиново, вработена во амбуланта во ова село како патронажна сестра, вчера...

Од продавница во Ѓорче Петров украдени 21 лаптоп

Од продавница во Ѓорче Петров украдени 21 лаптоп

Независен | пред 3 месеци

Од продавница за техничка стока на ул. „Ѓорче Петров“ непознат сторител украл 21 лаптоп компјутери и причинил штета од околу 900.000 денари. МВР соопшти дека, во периодот од 15 часот на 11 февруари до...

Кражба во Амбулантата во Арачиново

Кражба во Амбулантата во Арачиново

Прес 24 | пред 3 месеци

Во 08 часот и 20 минути 58-годишната Ф.А. од селото Арачиново, вработена во амбуланта Арачиново како патронажна сестра, пријавила дека во периодот од 19 часот и 30 минути на 09. до 07. часот на 12.02 месецов,...

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

ТВ 21 | пред 3 месеци

Од продавница за техничка стока на ул. „Ѓорче Петров“ непознат сторител украл 21 лап топ компјутери и причинил штета од околу 900.000 денари. МВР соопшти дека, во периодот од 15:00 часот на 11 февруари...

Украдени 200 литри нафта од амбуланта  во Арачиново

Украдени 200 литри нафта од амбуланта во Арачиново

Сител | пред 3 месеци

Непознат сторител крадел нафта од Здравствената станица во Арачиново. Како што информира полицијата, вчера  околу 08:20 часот Ф.А. (58) од с.Арачиново, вработена во амбуланта Арачиново како патронажна...

Ограбена продавница за бела техника  штетата огромна   ова е пленот на крадците

Ограбена продавница за бела техника, штетата огромна - ова е пленот на крадците

Сител | пред 3 месеци

Ограбена продавница за бела техника во скопската населба Ѓорче Петров, штетата огромна. Според информациите на МВР, во периодот од 15.00 часот неделата  до 04:30 часот во саботата  непознат сторител извршил...

Украдени 200 литри нафта за домаќинство од амбулантата во Арачиново

Украдени 200 литри нафта за домаќинство од амбулантата во Арачиново

Република | пред 3 месеци

Непознат сторител од амбулантата во Арачиново украл двесте литри нафта за домаќинство, соопшти полицијата. Ф.А. (58) од село Арачиново, вработена во амбуланта во ова село како патронажна сестра, вчера...

Украдени 200 литри нафта од Здравствената станица во Арачиново

Украдени 200 литри нафта од Здравствената станица во Арачиново

Сител | пред 3 месеци

Непознат сторител крадел нафта од Здравствената станица во Арачиново. Како што информира полицијата, вчера  околу 08:20 часот Ф.А. (58) од с.Арачиново, вработена во амбуланта Арачиново како патронажна...

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Република | пред 3 месеци

Од продавница за техничка стока на ул. „Ѓорче Петров“ непознат сторител украл 21 лап топ компјутери и причинил штета од околу 900.000 денари. МВР соопшти дека, во периодот од 15:00 часот на 11 февруари...

Украдени 200 литри нафта за домаќинство од амбулантата во Арачиново

Украдени 200 литри нафта за домаќинство од амбулантата во Арачиново

Пост | пред 3 месеци

Непознат сторител од амбулантата во Арачиново украл двесте литри нафта за домаќинство, соопшти полицијата. Ф.А. (58) од село Арачиново, вработена во амбуланта во ова село како патронажна сестра, вчера...

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Пост | пред 3 месеци

Од продавница за техничка стока на ул. „Ѓорче Петров“ непознат сторител украл 21 лап топ компјутери и причинил штета од околу 900.000 денари. МВР соопшти дека, во периодот од 15:00 часот на 11 февруари...

Од скопска продавница за техника украден 21 лап топ

Од скопска продавница за техника украден 21 лап-топ

Вечер | пред 3 месеци

Непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за течничка стока на улицата „Ѓорче Петров“ во Скопје во периодот од 15 часот на 11-ти до 04.30 часот на 12-ти месецов. Според информациите од полицијата,...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност