Прв лет на Kатар ервejс од Доха до Скопје

Прв лет на „Kатар ервejс“ од Доха до Скопје

Алфа | пред 10 месеци

Од Катар до Македонија и обратно со авионите на Qatar Airways ќе се лета четири пати во неделата - понеделник, среда, петок и недела.. Од Катар до Македонија и обратно со авионите на  Qatar Airways ќе...

Директна авионска линија Доха  Скопје

Директна авионска линија Доха – Скопје

ТВ Нова | пред 10 месеци

Со традиционална македонска погача и сол денеска на скопскиот аеродром Александар Велики беа пречекани патниците кои пристигнаа со првиот директен лет од Доха до Скопје со авиокомпанијата Катар Ервејс....

Прв лет на Катар ервејс од Доха до Скопје

Прв лет на Катар ервејс од Доха до Скопје

Макфакс | пред 10 месеци

Првиот редовен, директен, лет од Доха до Скопје денеска беше реализиран на скопскиот аеродром „Александар Велики“. Новата рута до главниот град на Република Македонија ќе се реализира четири дена неделно...

Пречекан првиот лет на Катар ервејс од Доха до Скопје

Пречекан првиот лет на Катар ервејс од Доха до Скопје

МКД | пред 10 месеци

Првиот редовен, директен, лет од Доха до Скопје денеска слета на скопскиот аеродром „Александар Велики". Новата рута до главниот град на Република Македонија ќе биде опслужувана четири дена неделно со...

Реализиран првиот лет на Катар ервејс од Доха до Скопје

Реализиран првиот лет на „Катар ервејс“ од Доха до Скопје

A1on | пред 10 месеци

На скопскиот аеродром „Александар Велики“ денеска се реализираше првиот редовен директен лет од Доха. Новата рута до главниот град на Македонија ќе биде опслужувана четири пати неделно (понеделник, среда,...

Остварен првиот лет на „Катар ервејс“ од Доха до Скопје

Нетпрес | пред 10 месеци

Првиот редовен, директен, лет од Доха до Скопје денеска слета на скопскиот аеродром „Александар Велики”. Новата рута до главниот град на Република Македонија ќе биде опслужувана четири дена неделно со...

ТАВ и Министерот за транспорт го пречекаа првиот лет на Катар ервејс од Доха до Скопје

ТАВ и Министерот за транспорт го пречекаа првиот лет на Катар ервејс од Доха до Скопје

Фактор | пред 10 месеци

Првиот редовен, директен, лет од Доха до Скопје денеска слета  на скопскиот аеродром „Александар Велики“. Новата рута до главниот град на Република Македонија ќе биде опслужувана четири дена неделно со...

Реализиран првиот лет на Катар ервејс од Доха до Скопје

Реализиран првиот лет на „Катар ервејс“ од Доха до Скопје

Канал 5 | пред 10 месеци

Новата рута до главниот град на Македонија ќе биде опслужувана четири пати неделно (понеделник, среда, петок и недела) со воздухоплов „Ербас А320“, што има 12 седишта во бизнис и 132 во економската класа....

Реализиран првиот лет на Катар ервејс од Доха до Скопје

Реализиран првиот лет на „Катар ервејс“ од Доха до Скопје

ТВ Нова | пред 10 месеци

На скопскиот аеродром „Александар Велики“ денеска се реализираше првиот редовен директен лет од Доха. Новата рута до главниот град на Македонија ќе биде опслужувана четири пати неделно (понеделник, среда,...

Првиот директен лет од Доха до Скопје слета на  Александар Велики

Првиот директен лет од Доха до Скопје слета на „Александар Велики“

Скопје Инфо | пред 10 месеци

Првиот редовен, директен лет од Доха до Скопје денеска слета на скопскиот аеродром „Александар Велики“. Новата рута до главниот град на Република Македонија ќе биде опслужувана четири дена неделно со воздухоплов...

Директна авионска линија Доха  Скопје

Директна авионска линија Доха – Скопје

KARIERA.mk | пред 10 месеци

Авио компанијата „Катар Ервејз“ од денеска воспоставува директна авионска линија од Доха за Скопје. Новата авио линија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот аеродром...

Денеска првиот лет на Катар ервејс од Доха до Скопје

Денеска првиот лет на „Катар ервејс“ од Доха до Скопје

+Инфо | пред 10 месеци

Првиот редовен, директен лет од Доха до Скопје денеска слета на скопскиот аеродром „Александар Велики“. Новата рута до главниот град на Република Македонија ќе биде опслужувана четири дена неделно со...

Директна авионска линија од Доха за Скопје

Директна авионска линија од Доха за Скопје

Кајгана | пред 10 месеци

Авиокомпанијата „Катар Ервајз“ од денеска воспоставува директна авионска линија од Доха за Скопје. Новата авиолинија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот аеродром...

Реализиран првиот лет на Катар ервејс од Доха до Скопје

Реализиран првиот лет на „Катар ервејс“ од Доха до Скопје

Прес 24 | пред 10 месеци

На скопскиот аеродром „Александар Велики“ денеска се реализираше првиот редовен директен лет од Доха. Новата рута до главниот град на Македонија ќе биде опслужувана четири пати неделно (понеделник, среда,...

Директна авионска линија од Доха за Скопје

Директна авионска линија од Доха за Скопје

Макфакс | пред 10 месеци

Авио компанијата „Катар Ервајз“ од денеска воспоставува директна авионска линија од Доха за Скопје. Новата авио линија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот аеродром...

Qatar Airways воспоставува директна линија од Доха до Скопје

Qatar Airways воспоставува директна линија од Доха до Скопје

Бизнис инфо | пред 10 месеци

Фото: Facebook Авио компанијата Qatar Airways воспоставува директна авионска линија од Доха за Скопје, јавува Миа. Новата авио линија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот...

Реализиран првиот лет на Катар ервејс од Доха до Скопје

Реализиран првиот лет на „Катар ервејс" од Доха до Скопје

Вечер | пред 10 месеци

На скопскиот аеродром „Александар Велики" денеска се реализираше првиот редовен директен лет од Доха. Новата рута до главниот град на Македонија ќе биде опслужувана четири пати неделно (понеделник, среда,...

Директна авионска линија Доха  Скопје

Директна авионска линија Доха – Скопје

A1on | пред 10 месеци

Авио компанијата „Катар Ервајз“ од денеска воспоставува директна авионска линија од Доха за Скопје. Новата авио линија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот аеродром...

Директна авионска линија Доха  Скопје

Директна авионска линија Доха – Скопје

ТВ Нова | пред 10 месеци

Авио компанијата „Катар Ервајз“ од денеска воспоставува директна авионска линија од Доха за Скопје. Новата авио линија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот аеродром...

Реализиран првиот лет на Катар ервејс од Доха до Скопје

Реализиран првиот лет на „Катар ервејс“ од Доха до Скопје

Сител | пред 10 месеци

На скопскиот аеродром „Александар Велики“ денеска се реализираше првиот редовен директен лет од Доха. Новата рута до главниот град на Македонија ќе биде опслужувана четири пати неделно (понеделник, среда,...

Директна авионска линија Доха – Скопје

Нетпрес | пред 10 месеци

Авио компанијата „Катар Ервејз“ од денеска воспоставува директна авионска линија од Доха за Скопје. Новата авио линија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот аеродром...

Директна авионска линија Доха  Скопје

Директна авионска линија Доха – Скопје

Курир | пред 10 месеци

Новата авио линија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот аеродром „Александар Велики“. Во петокот на скопскиот аеродром, ТАВ Македонија промовираше уште три нови авио...

Директна авионска линија Доха  Скопје

Директна авионска линија Доха – Скопје

Локално | пред 10 месеци

Авио компанијата „Катар Ервајз“ од денеска воспоставува директна авионска линија од Доха за Скопје. Новата авио линија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот аеродром...

Директна авионска линија Доха  Скопје

Директна авионска линија Доха - Скопје

Канал 5 | пред 10 месеци

Новата авио линија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот аеродром „Александар Велики“. Во петокот на скопскиот аеродром, ТАВ Македонија промовираше уште три нови авио...

Нова авионска директна линија Доха Скопје

Нова авионска директна линија Доха-Скопје

Денар | пред 10 месеци

Од денес авио компанијата „Qatar Airways“ воспоставува директна авионска линија од Доха за Скопје. Новата авио линија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот аеродром...

ТАВ и Министерот за транспорт го пречекаа првиот лет на Катар ервејс од Доха до Скопје

ТАВ и Министерот за транспорт го пречекаа првиот лет на Катар ервејс од Доха до Скопје

еМАГАЗИН | пред 10 месеци

Првиот редовен, директен, авион од Доха до Скопје денеска слета  на скопскиот аеродром „Александар Велики“. Новата рута до главниот град на Република Македонија ќе биде опслужувана четири дена неделно...

Директна авионска линија Доха Скопје

Директна авионска линија Доха-Скопје

Прес 24 | пред 10 месеци

Авио компанијата „Катар Ервајз“ од денеска воспоставува директна авионска линија од Доха за Скопје. Новата авио линија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот аеродром...

Директна авионска линија од Доха за Скопје

Директна авионска линија од Доха за Скопје

Sky | пред 10 месеци

Авио компанијата „Катар Ервајз“ од денеска воспоставува директна авионска линија од Доха за Скопје. Новата авио линија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот аеродром...

Директна авионска линија Доха  Скопје

Директна авионска линија Доха – Скопје

ТВ 21 | пред 10 месеци

Авио компанијата „Катар Ервајз“ од денеска воспоставува директна авионска линија од Доха за Скопје. Новата авио линија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот аеродром...

Катар Ервејс почнува да лета од Македонија Слетува првиот авион од Доха Скопје

Катар Ервејс почнува да лета од Македонија: Слетува првиот авион од Доха-Скопје

еМАГАЗИН | пред 10 месеци

Авио компанијата „Катар Ервајз“ од денеска воспоставува директна авионска линија од Доха за Скопје. Новата авио линија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот аеродром...

Директна авионска линија Доха  Скопје

Директна авионска линија Доха – Скопје

Слободна Македонија | пред 10 месеци

Авио компанијата „Катар Ервејз“ од денеска воспоставува директна авионска линија од Доха за Скопје. Новата авио линија ќе биде промовирана со пристигнувањето на првиот авион од Доха на скопскиот аеродром...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност