Министерство за финансии ги објави приходите и трошоците на сите општини

Министерство за финансии ги објави приходите и трошоците на сите општини

Актуелно24 | пред 10 месеци

Министерството за финансии на својата веб-страница ги објави приходите и трошоците на сите општини, направени во првата половина на 2017 година. „Министерството за финансии, во рамки на реформите за транспарентност...

Oбјавени се приходите и трошоците на сите општини

Oбјавени се приходите и трошоците на сите општини

Денар | пред 10 месеци

Министерството за финансии на својата веб-страница ги објави приходите и трошоците на сите општини, направени во првата половина на 2017 година. „Министерството за финансии, во рамки на реформите за транспарентност...

Министерство за финансии ги објави приходите и трошоците на сите општини

Министерство за финансии ги објави приходите и трошоците на сите општини

Макфакс | пред 10 месеци

Министерството за финансии на својата веб-страница ги објави приходите и трошоците на сите општини, направени во првата половина на 2017 година. „Министерството за финансии, во рамки на реформите за транспарентност...

Увид во приходите и трошоците на општините на веб страницата на Министерството за финансии

Увид во приходите и трошоците на општините на веб страницата на Министерството за финансии

Алфа | пред 10 месеци

На веб страницата на Министерството за финансии http://www.finance.gov.mk денеска се објавени извештаи со увид во приходите и трошоците на општините. На веб страницата на Министерството за финансии http://www.finance.gov.mk...

Увид во приходите и трошоците на општините на веб страницата на Министерството за финансии

Увид во приходите и трошоците на општините на веб страницата на Министерството за финансии

ТВ Нова | пред 10 месеци

На веб страницата на Министерството за финансии http://www.finance.gov.mk денеска се објавени  извештаи со увид во приходите и трошоците на општините. – Министерството за финансии, во рамки на реформите...

Министерство за финансии ги објави приходите и трошоците на сите општини

Министерство за финансии ги објави приходите и трошоците на сите општини

Sky | пред 10 месеци

Министерството за финансии на својата веб-страница ги објави приходите и трошоците на сите општини, направени во првата половина на 2017 година. „Министерството за финансии, во рамки на реформите за транспарентност...

Министерство за финансии ги објави приходите и трошоците на сите општини

Министерство за финансии ги објави приходите и трошоците на сите општини

Exclusive | пред 10 месеци

Министерството за финансии на својата веб-страница ги објави приходите и трошоците на сите општини, направени во првата половина на 2017 година. „Министерството за финансии, во рамки на реформите за транспарентност...

Увид во приходите и трошоците на општините на веб страницата на Министерството за финансии

Увид во приходите и трошоците на општините на веб страницата на Министерството за финансии

Сител | пред 10 месеци

На веб страницата на Министерството за финансии http://www.finance.gov.mk денеска се објавени  извештаи со увид во приходите и трошоците на општините. - Министерството за финансии, во рамки на реформите...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност