Нема притвор за Латас екс вицепремиерот Пешевски остана без пасош

Нема притвор за Латас, екс-вицепремиерот Пешевски остана без пасош

Актуелно24 | пред 10 месеци

Апелациониот суд го потврди решението на Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 од Скопје, по жалбата од екс-вицепремиерот Владимир Пешевски за одземање на пасошот и наложување да се јавува една неделно...

Апелациониот суд досега ги одбил сите поденсени жалби за мерките

Нетпрес | пред 10 месеци

Апелациониот суд ги објави одлуките кои се донесени до понеделникот по жалбите за мерките што им беа изречени на обвинетите во случаите што ги отвори Специјалното јавно овинителство (СЈО). Според објавените...

Десетмина обвинети во случаите на СЈО остануваат без пасош

Десетмина обвинети во случаите на СЈО остануваат без пасош

Алфа | пред 10 месеци

Апелацискиот суд во Скопје денеска ги објави одлуките донесени по жалбите на 10-тина обвинети во случаите што ги отвори Специјалното јавно обвинителство. Жалбите на обвинетите се одбиени како неосновани...

Апелацискиот суд ги одби барањата за притвор на Латас и на Пешевски

Апелацискиот суд ги одби барањата за притвор на Латас и на Пешевски

Бриф | пред 10 месеци

Апелацискиот суд ги одби барањата за притвор на СЈО за Драган Павловиќ – Латас и екс вице – премиерот за економски прашања, Владимир Пешевски. Повисокиот суд, како што јави Алсат М, ги потврди одлуките...

Почна разгледувањето на жалбите за Титаник

Почна разгледувањето на жалбите за „Титаник“

Кајгана | пред 10 месеци

Во Апелациониот суд денеска почна разгледувањето на жалбите на обвинетите и на СЈО за изречените мерки на Кривичниот суд по обвиненијата на тимот на Катица Јанева. Прва е жалбата на Ејуп Алими за случајот...

АПЕЛАЦИЈА ПРЕСЕЧЕ Латас и Пешевски остануваат без пасоши

АПЕЛАЦИЈА ПРЕСЕЧЕ: Латас и Пешевски остануваат без пасоши

Фактор | пред 10 месеци

Уредникот на ТВ Сител Драган Павловиќ Латас, екс вицепремиерот за економски прашања Владимир Пешевски, поранешниот директор на Агенцијата за државни патишта Љупчо Георгиевски, како и вработениот во МВР,...

Десетмина обвинети во случаите на СЈО остануваат без пасош

Десетмина обвинети во случаите на СЈО остануваат без пасош

A1on | пред 10 месеци

Апелацискиот суд во Скопје денеска ги објави одлуките донесени по жалбите на 10-тина обвинети во случаите што ги отвори Специјалното јавно обвинителство. Жалбите на обвинетите се одбиени како неосновани...

Десетмина обвинети во случаите на СЈО остануваат без пасош

Десетмина обвинети во случаите на СЈО остануваат без пасош

Канал 5 | пред 10 месеци

Жалбите на обвинетите се одбиени како неосновани и согласно тоа без пасош остануваат поранешниот вицепремиер за економски прашања Владимир Пешевски, уредникот на телевизија Сител, Драган Павловиќ - Латас...

Десетмина обвинети во предметите на СЈО остануваат без пасоши

Десетмина обвинети во предметите на СЈО остануваат без пасоши

Р.С. Европа | пред 10 месеци

Апелацискиот суд во Скопје ги објави одлуките донесени по жалбите на десетмина обвинети во случаите што ги отвори Специјалното јавно обвинителство. Жалбите на обвинетите се одбиени како неосновани и согласно...

Сите жалби поднесени до Апелација досега се одбиени Латас и Пешевски остануваат без пасош

Сите жалби поднесени до Апелација досега се одбиени, Латас и Пешевски остануваат без пасош

Локално | пред 10 месеци

Апелациониот суд почна да ги објавува одлуките по жалбите за мерките што им беа изречени на обвинетите во случаите што ги отвори Специјалното јавно овинителство. Според објавените одлуки без пасош остануваат...

Десетмина обвинети во случаите на СЈО остануваат без пасош

Нетпрес | пред 10 месеци

Апелацискиот суд во Скопје денеска ги објави одлуките донесени по жалбите на 10-тина обвинети во случаите што ги отвори Специјалното јавно обвинителство. Жалбите на обвинетите се одбиени како неосновани...

Почна разгледувањето на жалбите за Титаник

Почна разгледувањето на жалбите за „Титаник“

Макфакс | пред 10 месеци

Во Апелациониот суд денеска почна разгледувањето на жалбите на обвинетите и на СЈО за изречените мерки на Кривичниот суд по обвиненијата на тимот на Катица Јанева.Прва е жалбата на Ејуп Алими за случајот...

Денес нови јавни седници за жалбите на обвинетите и на СЈО

Денес нови јавни седници за жалбите на обвинетите и на СЈО

МКД | пред 10 месеци

Апелацискиот суд во текот на денот се очекува да одржи пет седници на кои ќе ги разгледува жалбите што ги поднесоа од Специјалното јавно обвинителство, но и обвинетите во нивните предмети. Покрај денешните,...

Нема притвор за Латас Пешевски остана без пасош

Нема притвор за Латас, Пешевски остана без пасош

Кајгана | пред 10 месеци

Апелациониот суд го потврди решението на Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 од Скопје, по жалбата од екс-вицепремиерот Владимир Пешевски за одземање на пасошот и наложување да се јавува една неделно...

Сите жалби поднесени до Апелација досега се одбиени Латас и Пешевски остануваат без пасош

Сите жалби поднесени до Апелација досега се одбиени, Латас и Пешевски остануваат без пасош

24 вести | пред 10 месеци

Апелациониот суд почна да ги објавува одлуките по жалбите за мерките што им беа изречени на обвинетите во случаите што ги отвори Специјалното јавно овинителство. Според објавените одлуки без пасош остануваат...

Пешевски останува без пасош за Латас нема притвор

Пешевски останува без пасош, за Латас нема притвор

МКД | пред 10 месеци

Апелацискиот суд го потврди решението на Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1, по жалбата од екс-вицепремиерот Владимир Пешевски за одземање на пасошот и наложување да се јавува една неделно во...

Апелацискиот суд ги одби барањата за притвор на Латас и на Пешевски

Апелацискиот суд ги одби барањата за притвор на Латас и на Пешевски

+Инфо | пред 10 месеци

Апелацискиот суд ги одби барањата за притвор на СЈО за Драган Павловиќ – Латас и екс вице – премиерот за економски прашања, Валдимир Пешевски. Повисокиот суд, како што јави Алсат М, ги потврди одлуките...

Пешевски куртули од притвор но остана без пасош

Пешевски куртули од притвор, но остана без пасош

Фокус | пред 10 месеци

Апелациониот суд ја одби жалбата на СЈО со која бараше да му се одреди притвор на екс-вицепремиерот Владимир Пешевски, но ја потврди одлуката на Кривичниот совет на Основниот суд Скопје 1, односно одлучи...

Нема притвор за Латас екс вицепремиерот Пешевски остана без пасош

Нема притвор за Латас, екс-вицепремиерот Пешевски остана без пасош

Макфакс | пред 10 месеци

Апелациониот суд го потврди решението на Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 од Скопје, по жалбата од екс-вицепремиерот Владимир Пешевски за одземање на пасошот и наложување да се јавува една неделно...

Нема притвор за Латас но и понатаму останува без пасош

Нема притвор за Латас, но и понатаму останува без пасош

Фокус | пред 10 месеци

Апелациониот суд го потврди решението на Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 од Скопје, односно одлучи на уредникот Драган Павловиќ- Латас да му се одземе пасошот и еднаш неделно да се јавува во...

Пет седници во Апелација за жалби по обвиненијата на СЈО

Пет седници во Апелација за жалби по обвиненијата на СЈО

A1on | пред 10 месеци

Пет седници едноподруго ќе се одржат во Апелациониот суд каде ќе се разгледуваат жалбите на обвинетите и на Специјалното јавно обвинителство за изречените мерки од Кривичниот суд по обвиненијата на СЈО....

Апелација со пет седници по жалбите на обвинетите од СЈО

Апелација со пет седници по жалбите на обвинетите од СЈО

Канал 5 | пред 10 месеци

Во текот на викендот, Апелација ги потврди одлуките за одземањето на пасошот на новинарката Ивона Талевска, обвинета за даночно затајување и на обвинетите алфи во МВР, обвинети во случајот „Тортура“, за...

Нема притвор за Латас и Пешевски остануваат без пасоши

Нема притвор за Латас и Пешевски, остануваат без пасоши

Алсат-М | пред 10 месеци

Апелацискиот суд ги одби барањата за притвор на СЈО за Драган Павловиќ – Латас и екс вице – премиерот за економски прашања, Валдимир Пешевски. Повисокиот суд ги потврди одлуките на Кривичниот кој одлучи...

Апелација и натаму пред разрешница на мерките за претпазливоста за обвинетите од СЈО

Апелација и натаму пред разрешница на мерките за претпазливоста за обвинетите од СЈО

Локално | пред 10 месеци

„Притвор или пасош“ се дилемите на судиите од Апелацискиот суд кои денеска на пет седници ќе ги разгледуваат жалбите на обвинетите и на Специјалното јавно обвинителство за изречените мерки на претпазливост...

СЈО и дел од обвинетите на соочување пред Апелација

СЈО и дел од обвинетите на соочување пред Апелација

Алсат-М | пред 10 месеци

Апелацискиот суд денеска се очекува да одржи пет седници на кои ќе ги разгледува жалбите што ги поднесоа од Специјалното јавно обвинителство (СЈО), но и обвинетите во нивните предмети. Жалбите стигнаа...

СЈО и дел од обвинетите денеска на соочување пред Апелација

СЈО и дел од обвинетите денеска на соочување пред Апелација

+Инфо | пред 10 месеци

Апелацискиот суд во текот на денот се очекува да одржи пет седници на кои ќе ги разгледува жалбите што ги поднесоа од Специјалното јавно обвинителство (СЈО), но и обвинетите во нивните предмети. Покрај...

Јавни седници во Апелација се очекуваат одлуки за барањата за мерки за обвинетите

Јавни седници во Апелација, се очекуваат одлуки за барањата за мерки за обвинетите

24 вести | пред 10 месеци

Во Апелациониот суд денеска ќе се одржат седници на кои ќе се разгледуваат жалбите на обвинетите и на СЈО за изречените мерки на Кривичниот суд по обвиненијата и барањата за мерки на тимот на Катица Јанева....

Апелација на пет седници ќе ги разгледа жалбите и на обвинетите и на СЈО

Апелација на пет седници ќе ги разгледа жалбите и на обвинетите и на СЈО

Позитив | пред 10 месеци

Апелациониот суд денеска на пет последователни седници ќе се разгледува жалбите на обвинетите и на Специјалното јавно обвинителство за мерките кои ги изрече Кривичниот суд по обвиненијата на СЈО. Апелација...

Апелација ќе одлучува за жалбите на СЈО и обвинетите

Апелација ќе одлучува за жалбите на СЈО и обвинетите

Прес 24 | пред 10 месеци

Апелацискиот суд во текот на денот се очекува да одржи пет седници на кои ќе ги разгледува жалбите што ги поднесоа од Специјалното јавно обвинителство, но и жалбите кои ги поднесоа обвинетите. Жалбите...

Пет седници во Апелација за жалби на обвинетите и на СЈО

Пет седници во Апелација за жалби на обвинетите и на СЈО

Фокус | пред 10 месеци

Во Апелациониот суд денеска ќе се одржат едноподруго пет седници на кои ќе се разгледуваат жалбите на обвинетите и на СЈО за изречените мерки на Кривичниот суд по обвиненијата на тимот на Катица Јанева....

Пет седници во Апелација за жалби на обвинетите и на СЈО

Пет седници во Апелација за жалби на обвинетите и на СЈО

Кајгана | пред 10 месеци

Денеска, едноподруго, ќе се одржат пет седници во Апелациониот суд на кои ќе се разгледуваат жалбите на обвинетите и на СЈО за изречените мерки на Кривичниот суд по обвиненијата на тимот на Катица Јанева....

Апелација со полни раце работа Се чекаат одлуки за жалбите на обвинетите и на СЈО

Апелација со полни раце работа: Се чекаат одлуки за жалбите на обвинетите и на СЈО

Фактор | пред 10 месеци

Апелакција денеска ќе ги разгледува жалбите на обвинетите и на СЈО за изречените мерки на Кривичниот суд по обвиненијата на тимот на Катица Јанева. Во последните два дена, овој суд одлули да ги потврди...

Пешевски и Латас останаа без пасоши

Пешевски и Латас останаа без пасоши

еМАГАЗИН | пред 10 месеци

Поранешниот вицепремиер за економски прашања, Владимир Пешевски, кој е обвинет во случајот „Траекторија“ на Специјалното јавно обвинителство, останува без пасош и со обврска еднаш неделно да се јавува...

Пет седници во Апелација за жалби на обвинетите и на СЈО

Пет седници во Апелација за жалби на обвинетите и на СЈО

Макфакс | пред 10 месеци

Во Апелациониот суд денеска ќе се одржат едноподруго пет седници на кои ќе се разгледуваат жалбите на обвинетите и на СЈО за изречените мерки на Кривичниот суд по обвиненијата на тимот на Катица Јанева....

Почна разгледувањето на жалбите за Титаник

Почна разгледувањето на жалбите за „Титаник“

Sky | пред 10 месеци

Во Апелациониот суд денеска почна разгледувањето на жалбите на обвинетите и на СЈО за изречените мерки на Кривичниот суд по обвиненијата на тимот на Катица Јанева.Прва е жалбата на Ејуп Алими за случајот...

Кој оди во притвор кој останува без пасош денеска СУДОТ треба да ги соопшти одлуките

Кој оди во притвор, кој останува без пасош -денеска СУДОТ треба да ги соопшти одлуките

Локално | пред 10 месеци

Сите одлуки  по жалбите на Специјалното јавно обвинителство и на одбраната на обвинетите во предметите на СЈО се донесени, велат од Апелациониот суд. Тие се напишани и треба да бидат потпишани од Кривичниот...

Нема притвор за Латас  Екс вицепремиерот Пешевски остана без пасош

Нема притвор за Латас – Екс-вицепремиерот Пешевски остана без пасош

Sky | пред 10 месеци

Апелациониот суд го потврди решението на Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 од Скопје, по жалбата од екс-вицепремиерот Владимир Пешевски за одземање на пасошот и наложување да се јавува една неделно...

Латас и Пешевски остануваат без пасоши

Латас и Пешевски остануваат без пасоши

ТВ 21 | пред 10 месеци

Драган Пвловиќ – Латас и екс вице-премиерот Владимир Пешевски ќе останат без пасоши, откако Апелацискиот суд ги одби барањата за нивен притвор. Без пасош ќе остане и поранешниот директор на Агенцијата...

Пет седници во Апелација за жалби на обвинетите и на СЈО

Пет седници во Апелација за жалби на обвинетите и на СЈО

Sky | пред 10 месеци

Во Апелациониот суд денеска ќе се одржат едноподруго пет седници на кои ќе се разгледуваат жалбите на обвинетите и на СЈО за изречените мерки на Кривичниот суд по обвиненијата на тимот на Катица Јанева....

Пет седници во Апелација за жалбите на обвинетите и на СЈО

Пет седници во Апелација за жалбите на обвинетите и на СЈО

Нова ТВ | пред 10 месеци

Денеска во Апелацискиот суд денеска ќе се одржат пет седници на кои ќе се разгледуваат жалбите на обвинетите и на СЈО за изречените мерки на Кривичниот суд по обвиненијата на тимот на Катица Јанева. Во...

Одземени пасошите на обвинетите за Тортура

Одземени пасошите на обвинетите за „Тортура”

Кајгана | пред 10 месеци

Апелациониот суд вчера го потврди решението на Кривичниот суд и  донесе одлука да им бидат одземени пасошите на обвинетите во случајот „Тортура“, бидејќи, според проценката, можат да влијаат врз сведоците....

Одземени пасошите на обвинетите лица во случајот Тортура

Одземени пасошите на обвинетите лица во случајот „Тортура“

Таратур | пред 10 месеци

Апелациониот суд го потврди решението на Кривичниот суд и донесе одлука да им бидат одземени пасошите на обвинетите во случајот „Тортура“, бидејќи, според проценката, можат да влијаат врз сведоците. Обвинетите...

Сведок на СЈО се жалел дека екс командатот на Алфите Пуки му вршел притисок

Сведок на СЈО се жалел дека екс командатот на Алфите, Пуки, му вршел притисок

Локално | пред 10 месеци

Апелациониот суд објави дека ги отфрла жалбите на 5-мина полицајци алфи, меѓу кои и поранешниот командант на единицата Ивица Анчевски Пуки и им наложи секој петок да се јавуваат во суд, поради можност...

Апелација почна да ги објавува одлуките  Ивона Талевска останува без пасош

Апелација почна да ги објавува одлуките – Ивона Талевска останува без пасош

Локално | пред 10 месеци

Жалбата за мерката на претпазливост која и беше одредена на уредничката на телевизија Сител, Ивона Талевска, е одбиена и таа останува без патна исправа, стои во одлуката на Апелацискиот суд Скопје која...

Готови се одлуките за барањата за притвор на СЈО но апелација ќе ги објави во понеделник

Готови се одлуките за барањата за притвор на СЈО, но апелација ќе ги објави во понеделник

Локално | пред 11 месеци

Уште рано претпладне претставници на ВМРО-ДПМНЕ се собраа пред Апелациониот суд каде се одлучуваше по жалбите за одземените пасоши на партиските функционери и по жалбите на СЈО со кои се бара притвор за...

Апелациски уште пeт жалби на одбраната

Апелациски уште пeт жалби на одбраната

МКД | пред 11 месеци

Апелацискиот суд Скопје денеска освен одлуката да ја одбие жалбата на новинарката Ивона Талевска за мерките за претпазливост коишто и ги определи Кривичниот совет, одби уште пет жалби поднесени од одбраната,...

Одземени пасошите на обвинетите за Тортура

Одземени пасошите на обвинетите за „Тортура„

Макфакс | пред 11 месеци

Апелациониот суд денеска реши  да им бидат  одземени пасошите на обвинетите во случајот „Тортура“.бидејќи, според проценката, можат да влијаат на сведоците. Тројцата обвинети за кои решаваше Судот работат...

Одземени пасошите на тројца осомничени од случајот Тортура

Одземени пасошите на тројца осомничени од случајот „Тортура“

A1on | пред 11 месеци

Апелациониот суд одлучи да им ги одземе пасошите на вработените во МВР Петар Милошевски, Јован Боцевки и Новица Станковски . Одлуката е донесена за тројца од шестмината за кои СЈО бараше мерки за претпазливост,...

Познатата македонска новинарка остана без пасош

Познатата македонска новинарка остана без пасош

Sky | пред 11 месеци

Новинарката Ивона Талевска останува без пасош, бидејќи Апелациониот суд ја одби нејзината жалба. Претходно пасошот на Талевска и беше одземен откако Кривичниот совет и одреди мерка на претпазливост по...

Сведок на СЈО бил загрозен од осомничениот екс командир Пуки Апелација му забрани контакт и доближување

Сведок на СЈО бил загрозен од осомничениот екс командир Пуки, Апелација му забрани контакт и доближување

Фокус | пред 11 месеци

???????????????????????????????????? Апелациониот суд денсека објави дека ги отфрла жалбите на петмина полицајци алфи, меѓу кои и поранешниот командир Ивица Анчевски-Пуки, осомничени во Тортура, и им наложи...

Талевска останува без пасош

Талевска останува без пасош

Алсат-М | пред 11 месеци

Новинарката Ивона Талевска останува без пасош. Апелацискиот суд и ја одби жалбата како неоснована и ја потврди одлуката на Кривичниот суд кој и ја одзема патната исправа. Таа пред повисокиот суд посочи...

Апелациски отфрли шест жалби за мерките за претпазливост

Апелациски отфрли шест жалби за мерките за претпазливост

Канал 5 | пред 11 месеци

Талевска се жалеше дека поради природата на нејзината работа како новинар и уредник има потреба од патувања. Таа е обвинета за даночно затајување во случајот „Тифани“. Апелациски ги одби и жалбите за мерките...

Апелациониот суд одби жалби на обвинети во случаи на СЈО

Апелациониот суд одби жалби на обвинети во случаи на СЈО

Р.С. Европа | пред 11 месеци

Апелациониот суд денеска ја одби жалбата на новинарката Ивона Талевска за мерките за претпазливост кои и ги определи Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1, по барањето на Специјалното јавно обвинителство....

Апелациски отфрли шест жалби за мерките за претпазливост

Апелациски отфрли шест жалби за мерките за претпазливост

Алсат-М | пред 11 месеци

Апелацискиот суд Скопје денеска ја одби жалбата на новинарката Ивона Талевска за мерките за претпазливост коишто и ги определи Кривичниот совет при  Основниот суд Скопје 1 по барање на Специјалното јавно...

Ивона Талевска останува без пасош и по одлуката на Апелациониот суд

Ивона Талевска останува без пасош и по одлуката на Апелациониот суд

A1on | пред 11 месеци

Ивона Талевска и натаму нема да може да патува надвор од земјава, откако Апелациониот суд денеска ја одби нејзината жалба за мерките за претпазливост коишто ги одреди Кривичниот суд. Талевска која е обвинета...

Одбиена жалбата на Tалевска Апелациja сите одлуки ќе ги објави в понеделник

Одбиена жалбата на Tалевска, Апелациja сите одлуки ќе ги објави в понеделник

ТВ 21 | пред 11 месеци

Апелационен Суд  денеска ги објави првите шест одлуки. Одбиени се жалбите на Ивона Талевска и на пет припадници на полициската специјална единица „Алфи“, за  случајот „Тортура“. Тие се обвинети дека употребиле...

Апелација решила по барањата на СЈО за притвор но одлуките ќе бидат познати во понеделник

Апелација решила по барањата на СЈО за притвор, но одлуките ќе бидат познати во понеделник

Фокус | пред 11 месеци

Претставници на ВМРО-ДПМНЕ, денеска околу пладне, се собраа пред Апелациониот суд каде се одлучува по жалбите за одземените пасоши на партиските функционери и по жалбите на СЈО со кои се бара притвор за...

Сведок на СЈО во Тортура бил загрозен од екс командантот на алфите кој му бил и надреден

Сведок на СЈО во Тортура бил загрозен од екс-командантот на алфите кој му бил и надреден

Телма | пред 11 месеци

Судот објави дека ги отфрла жалбите на 5-мина полицајци алфи, меѓу кои и поранешниот командант на единицата Ивица Анчевски Пуки и им наложи секој петок да се јавуваат во суд, поради можност од бегство. ...

Ивона Талевска останува без пасош

Ивона Талевска останува без пасош

МКД | пред 11 месеци

Уредничката на телвизија Сител, Ивона Талевска останува без пасош, бидејќи Апелациониот суд ја одби нејзината жалба. Пасошот на Талевска и беше одземен откако Кривичниот совет и одреди мерка на претпазливост...

Готови се одлуките за барањата за притвор на СЈО но апелација ќе ги објави во понеделник

Готови се одлуките за барањата за притвор на СЈО, но апелација ќе ги објави во понеделник

Телма | пред 11 месеци

Уште рано претпладне претставници на ВМРО-ДПМНЕ се собраа пред Апелациониот суд каде се одлучува по жалбите за одземените пасоши на партиските функционери и по жалбите на СЈО со кои се бара притвор за...

Одбиена жалбата на Ивона Талевска останува без пасош

Одбиена жалбата на Ивона Талевска, останува без пасош

Кајгана | пред 11 месеци

Новинарката Ивона Талевска останува без пасош, бидејќи Апелациониот суд ја одби нејзината жалба. Претходно пасошот на Талевска ѝ беше одземен откако Кривичниот совет ѝ одреди мерка на претпазливост по...

Ивона остана без пасош за гаќите од 500 евра не се знае

Ивона остана без пасош, за гаќите од 500 евра не се знае

+Инфо | пред 11 месеци

Ивона Талевска, уредничка на телвизија Сител, остана без пасош, откако Апелациониот суд ја одби нејзината жалба за мерките за претпазливост коишто и ги определи Кривичниот суд на барање на Специјалното...

Ивона Талевска остана без пасош

Ивона Талевска остана без пасош

+Инфо | пред 11 месеци

Ивона Талевска, уредничка на телвизија Сител, остана без пасош, откако Апелациониот суд ја одби нејзината жалба за мерките за претпазливост коишто и ги определи Кривичниот суд на барање на Специјалното...

Апелација ја одби жалбата Уредничката од Сител Ивона Талевска останува без пасош

Апелација ја одби жалбата: Уредничката од Сител Ивона Талевска останува без пасош

Таратур | пред 11 месеци

Уредничката на телвизија Сител, Ивона Талевска останува без пасош, бидејќи Апелациониот суд ја одби нејзината жалба. Пасошот на Талевска и беше одземен откако Кривичниот совет и одреди мерка на претпазливост...

Апелациски отфрли шест жалби за мерките за претпазливост

Апелациски отфрли шест жалби за мерките за претпазливост

ТВ 21 | пред 11 месеци

Апелацискиот суд Скопје денеска ја одби жалбата на новинарката Ивона Талевска за мерките за претпазливост коишто и ги определи Кривичниот совет при  Основниот суд Скопје 1 по барање на Специјалното јавно...

Ивона Талевска останува без пасош

Ивона Талевска останува без пасош

еМАГАЗИН | пред 11 месеци

Апелацискиот суд Скопје денеска ја одби жалбата на новинарката Ивона Талевска за мерките за претпазливост коишто и ги определи Кривичниот совет при  Основниот суд Скопје 1 по барање на Специјалното јавно...

Aпелација ги одби жалбите на Талевска и петмината полицајци алфи обвинети за малтретирање на Бошковски

Aпелација ги одби жалбите на Талевска и петмината полицајци-алфи обвинети за малтретирање на Бошковски

Ако | пред 11 месеци

Апелационен суд ги одби жалбите на  Ивона Талевска и петмините полицајци-алфи, меѓу кои и на Ивица Анчевски-Пуки, поранешен командант на единиците Алфи. На сите нив и натаму ќе им бидат одземени пасошите...

Апелација ја одби жалбата на новинарката Талевска останува без пасош

Апелација ја одби жалбата на новинарката Талевска, останува без пасош

ТВ 21 | пред 11 месеци

Уредничката на телвизија Сител, Ивона Талевска останува без пасош, откако Апелациониот суд ја одби нејзината жалба за мерките за претпазливост коишто и ги определи Кривичниот суд на барање на Специјалното...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност