Новиот клинички центар со хелиодром ќе биде готов за 45 месеци

Новиот клинички центар со хелиодром ќе биде готов за 45 месеци

Дневник | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите „Гранит“, „Бетон“ и италијанската „ИНСО системи“ вчера го потпишаа договорот за изградба на новиот клинички центар „Мајка...

Потписот на Тодоров врз тендерот за Клинички е сомнителен

Потписот на Тодоров врз тендерот за Клинички е сомнителен

Локално | на 5.2017

Во свечената владина сала, со музика на Штраус,  во друштво на премиеротЕмил Димитриев и лидерот на ВМРO-ДПМНЕ Никола Грувески, министерот за здравство Никола Тодоров потпиша договор за изградба на новиот...

ЛДП бара поништување на Договорот за новиот клинички центар

ЛДП бара поништување на Договорот за новиот клинички центар

Локално | на 5.2017

ЛДП бара институциите да го поништат Договорот за новиот клинички центар потпишан денеска, зашто со него, смета, се прекршени Уставот и законите. – Договорот, скандалозен и бескруполозен, е преседан во...

Нашиот збор се исполнува

Нашиот збор се исполнува

Вест | на 5.2017

Се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички центар...

Тодоров стави потпис на сомнителен тендер за изградба на Клинички центар и избега од камерите

Тодоров стави потпис на сомнителен тендер за изградба на Клинички центар и избега од камерите

Reporter.mk | на 5.2017

Со музика на Штраус, на свечена церемонија во салата на владата во присуство на техничкиот премиер Емил Димитриев и лидерот на ВМРO-ДПМНЕ Никола Грувески, министерот за здравство Никола Тодоров го потпиша...

ЛДП бара поништување на скандалозниот договор за изградба на нов клинички центар

ЛДП бара поништување на „скандалозниот“ договор за изградба на нов клинички центар

Reporter.mk | на 5.2017

Никола Тодоров, Никола Груевски и Емил Димитриев денеска потпишаа и поддржаа скандалозен и бескруполозен договор за изградба на нов клинички центар во Скопје, свесно произведувајќи нови линии на поделба...

ЛДП Договорот за новиот Клинички центар е скандалозен носи поделба и беззаконие во државата

ЛДП: Договорот за новиот Клинички центар е скандалозен, носи поделба и беззаконие во државата

Макфакс | на 5.2017

ЛДП посочува дека Никола Тодоров, Никола Груевски и Емил Димитриев денеска потпишале скандалозен и бескруполозен договор за изградба на нов Клинички центар во Скопје, свесно произведувајќи нови линии на...

Новиот клинички центар со современ хелиодром за транспорт на пациентите

Новиот клинички центар со современ хелиодром за транспорт на пациентите

Скопје Инфо | на 5.2017

Потпишан е договор за градба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“. Договорот го потпишаа Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската...

ЛДП бара поништување на Договорот за новиот клинички центар

ЛДП бара поништување на Договорот за новиот клинички центар

ТВ Нова | на 5.2017

ЛДП бара институциите да го поништат Договорот за новиот клинички центар потпишан денеска, зашто со него, смета, се прекршени Уставот и законите. – Договорот, скандалозен и бескруполозен, е преседан во...

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

KARIERA.mk | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

ЛДП Институциите да го поништат договорот за нов Клинички центар

ЛДП: Институциите да го поништат договорот за нов Клинички центар

МКД | на 5.2017

Во кое својство Никола Тодоров потпишува милионски договори со поддршка на техничка Влада, која патем нема друга функција освен организирање избори, прашуба ЛДП. „Никола Тодоров, Никола Груевски и Емил...

Тодоров стави потпис на сомнителен тендер за изградба на Клинички центар

Тодоров стави потпис на сомнителен тендер за изградба на Клинички центар

24 вести | на 5.2017

Со музика на Штраус, на свечена церемонија во салата на владата во присуство на техничкиот премиер Емил Димитриев и лидерот на ВМРO-ДПМНЕ Никола Грувески, министерот за здравство Никола Тодоров го потпиша...

Eксперти Тодоров не смее да потпишува владини договори

Eксперти: Тодоров не смее да потпишува владини договори

Алсат-М | на 5.2017

Техничката влада во заминување, потпиша договор за изградба на нов Клинички центар во Скопје тежок 72 милиони евра. Церемонијата заврши за рекордно кратко што не беше случај при потпишување на вакви договори...

Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар Мајка Тереза

Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар Мајка Тереза

Алфа | на 5.2017

Италијанската ИНСО системи и домашните компании Гранит и Бетон имаат рок од 45 месеци да го завршат најголемиот проект во здравството досега. Вредноста на објектот е околу 72 милиони евра, пари од Банката...

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Вистина | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

ЛДП Договорот за нов Клинички центар е нова линија на поделба и беззаконие во државата

ЛДП: Договорот за нов Клинички центар е нова линија на поделба и беззаконие во државата

A1on | на 5.2017

„Никола Тодоров, Никола Груевски и Емил Димитриев денеска потпишаа и поддржаа скандалозен и бескруполозен договор за изградба на нов Клинички центар во Скопје, свесно произведувајќи нови линии на поделба...

ЛДП Договорот за нов Клинички центар е нова линија на поделба и беззаконие

ЛДП: Договорот за нов Клинички центар е нова линија на поделба и беззаконие

+Инфо | на 5.2017

Никола Тодоров, Никола Груевски и Емил Димитриев денеска потпишаа и поддржаа скандалозен и бескруполозен договор за изградба на нов Клинички центар во Скопје, свесно произведувајќи нови линии на поделба...

СДСМ Нов Клинички центар ќе изгради новата реформска Влада

СДСМ: Нов Клинички центар ќе изгради новата реформска Влада

Макфакс | на 5.2017

Нов Клинички центар во Скопје ќе изгради новата реформска Влада. Граѓаните на Македонија ќе добијат реален, модерен и функционален Универзитетски клинички центар – изјави денеска портпаролот на СДСМ Петре...

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Бркај работа | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

СДСМ најави ревизија на договорот за новиот клинички центар

СДСМ најави ревизија на договорот за новиот клинички центар

МКД | на 5.2017

Ќе има ревизија на работењето на Владата со технички овластувања во заминување. Меѓу другото, ќе бидат преиспитани и процедурите преку коишто во последен момент, пред трасферот на власта, Тодоров и соработниците...

Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар

Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар

МТВ 1 | на 5.2017

Претставници на македонските компании „Гранит“ и „Бетон“ и на италијанската „Инсо системи“ со ресорниот министер Никола Тодоров ставија потпис на договорот за изградба на новиот Клинички центар „Мајка...

Македонија ќе добие најмодерен Клинички центар

Македонија ќе добие најмодерен Клинички центар

ТВ Нова | на 5.2017

За скоро четири години Македонија треба да го добие најмодерниот клинички центар во Југоисточна Европа. Министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите „Гранит“, „Бетон“ и италијанската...

Шилегов Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов Клинички центар

Шилегов: Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов Клинички центар

24 вести | на 5.2017

Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави  портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, откако денеска министерот за здравство во заминување...

Шилегов Владата со технички овластувања нема ингеренции да потпишува договори за изградба на нов Клинички центар

Шилегов: Владата со технички овластувања нема ингеренции да потпишува договори за изградба на нов Клинички центар

A1on | на 5.2017

Ќе има ревизија на работењето на владата со технички овластувања во заминување и ќе бидат преиспитани процедурите кои што во последен момент пред трансферот на власта Тодоров и соработниците влегоа во...

Тодоров потпиша договор за нов клинички центар СДСМ најави ревизија

Тодоров потпиша договор за нов клинички центар, СДСМ најави ревизија

Р.С. Европа | на 5.2017

Нов клинички центар во Скопје ќе изгради новата реформска Влада, постапката на изградба ќе се одвива на транспарентен начин, а ќе има ревизија на работењето на Владата со технички овластувања во заминување,...

Шилегов Ќе ја испитаме изградбата на Клинички

Шилегов: Ќе ја испитаме изградбата на Клинички

Позитив | на 5.2017

Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави денеска портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, откако денеска министерот за здравство во...

Новата влада ќе го преиспита договорот за нов клинички центар

Новата влада ќе го преиспита договорот за нов клинички центар

Утрински | на 5.2017

СДСМ најави дека целосно ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар веднаш штом ќе биде формирана новата влада. Ова го најави портпаролот на СДСМ Петре Шилегов веднаш откако министерот...

Владата во заминување потпиша договор за Клинички центар

Владата во заминување потпиша договор за Клинички центар

Телма | на 5.2017

Едвај четири минути и беа потребни на Владата во заминување да го потпише договорот со кој треба да започне изградбата на новиот Клинички Центар „Мајка Тереза“. По видео презентација за тоа како се замислува...

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

+Инфо | на 5.2017

Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави денеска портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, откако денеска министерот за здравство во...

Ставен потпис на Договорот за Клинички

Ставен потпис на Договорот за Клинички

Вест | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

Локално | на 5.2017

Новата реформска влада ќе го врати концептот на единствен универзитетски клинички центар, рече Шилегов. Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред...

Еве како ќе изгледа новиот клинички центар во Скопје

Еве како ќе изгледа новиот клинички центар во Скопје

За Се | на 5.2017

Потпишан е договор за градба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“. Договорот го потпишаа Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската...

СЕ ОГЛАСИ НИКОЛА ГРУЕВСКИ НА ФЕЈСБУК  Еве што порача

СЕ ОГЛАСИ НИКОЛА ГРУЕВСКИ НА ФЕЈСБУК - Еве што порача

Sky | на 5.2017

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

Тодоров на заминување потпиша договор за новиот Клинички центар

Тодоров на заминување потпиша договор за новиот Клинички центар

Утрински | на 5.2017

Министерот за здравство во заминување, Никола Тодоров денеска и официјално го потпиша договорот за изградба на новиот клинички центар "Мајка Тереза" со фирмите изведувачи на работите "Гранит" и "Бетон"...

ЛДП Институциите да го поништат договорот за новиот Клинички центар

ЛДП: Институциите да го поништат договорот за новиот Клинички центар

Нова ТВ | на 5.2017

Никола Тодоров, Никола Груевски и Емил Димитриев денеска потпишаа и поддржаа скандалозен и бескруполозен договор за изградба на нов Клинички центар во Скопје, свесно произведувајќи нови линии на поделба...

Потпишан договор за изградба на Клиничкиот центар во Скопје

Потпишан договор за изградба на Клиничкиот центар во Скопје

МТВ 1 | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство, Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи, го потпишаа договорот за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“...

Пратеникот и технички министер Тодоров потпиша договор за нов Клинички центар до него седеше Груевски

Пратеникот и технички министер Тодоров потпиша договор за нов Клинички центар, до него седеше Груевски

A1on | на 5.2017

Избраниот пратеник и техничкиот министер за здравство, Никола Тодоров потпиша договор за изградба на нов Клинички центар во Скопје, во вредност од 72 милиони евра. Договорот беше потпишан во свечената...

Шилегов Техничката влада нема овластување да потпишува договори ќе ја испитаме изградбата на Клинички

Шилегов: Техничката влада нема овластување да потпишува договори, ќе ја испитаме изградбата на Клинички

Фокус | на 5.2017

Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави денеска портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, откако денеска министерот за здравство во...

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

Новата Влада ќе го преиспита договорот за изградба на нов клинички центар

+Инфо | на 5.2017

Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави денеска портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, откако денеска министерот за здравство во...

Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар во Скопје

Потпишан договорот за изградба на Клиничкиот центар во Скопје

24 вести | на 5.2017

Додека течат преговорите за нов владин состав, техничката влада продолжува да турка проекти. Министерот за здравство во заминување, Никола Тодоров, денеска потпиша договор за изградба на новиот клинички...

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје еве како ќе изгледа

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје, еве како ќе изгледа

Курир | на 5.2017

Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра, а предвидува градежните работи да завршат во рок од 45 месеци од почетокот на градбата. -Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра. Договорот...

Техничкиот министер за здравство Тодоров потпиша договор за изградба на новиот клинички центар

Техничкиот министер за здравство Тодоров потпиша договор за изградба на новиот клинички центар

МКД | на 5.2017

Министерот за здравство во техничката влада и пратеник, Никола Тодоров, денеска го потпиша договорот за изградба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“ со претставници на фирмите изведувачи на работите...

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Дневник | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Курир | на 5.2017

-Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра. Договорот предвидува градежните работи да завршат во рок од 45 месеци по почетокот на градбата. Постојниот клинички центар „Мајка Тереза“ е најголемиот...

Потпишан договорот за изградба на новиот Клинички центар

Потпишан договорот за изградба на новиот Клинички центар

Кајгана | на 5.2017

Министерот за здравство во техничката влада, Никола Тодоров, официјално го потпиша договорот за изградба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“ со претставници на фирмите изведувачи на работите „Гранит“...

Проект со најголемо значење за македонското здравство

Проект со најголемо значење за македонското здравство

Дневник | на 5.2017

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

Потпишан договорот за изградба на новиот клинички центар Мајка Тереза

Потпишан договорот за изградба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“

Макфакс | на 5.2017

Министерот за здравство во техничката влада, Никола Тодоров, официјално го потпиша договорот за изградба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“ со претставници на фирмите изведувачи на работите „Гранит“...

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Денешен | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

ПОТПИШАН ДОГОВОРОТ ЗА ИЗГРАДБА Новиот Клинички центар Мајка Тереза ќе биде готов за 4 години

ПОТПИШАН ДОГОВОРОТ ЗА ИЗГРАДБА: Новиот Клинички центар „Мајка Тереза“ ќе биде готов за 4 години

Телеграф | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите „Гранит“, „Бетон“ и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка...

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје еве како ќе изгледа

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје, еве како ќе изгледа

Вистина | на 5.2017

Потпишан е договор за градба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“. Договорот го потпишаа Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската...

Тодоров потпиша договор вреден 72 милиони евра

Тодоров потпиша договор вреден 72 милиони евра

еМАГАЗИН | на 5.2017

Министерот за здравство во заминување, Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Клиничкиот Центар во ново руво  еве како ќе изгледа

Клиничкиот Центар во ново руво - еве како ќе изгледа

Прес 24 | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Гранит Бетон и ИНСО системи за 72 милиони евра ќе го градат новиот Клинички центар

Гранит, Бетон и ИНСО системи за 72 милиони евра ќе го градат новиот Клинички центар

+Инфо | на 5.2017

Компаниите „Гранит“, „Бетон“ и италијанската ИНСО системи ќе го градат новиот клинички центар „Мајка Тереза“ во Скопје. Вредноста на договорот потпишан денеска меѓу компаниите и вицепремиерот и министер...

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Нетпрес | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Канал 5 | на 5.2017

Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра, а предвидува градежните работи да завршат во рок од 45 месеци од почетокот на градбата. Тој истакна дека на проектирањето на новите објекти и инфраструктура...

Груевски Нашиот збор се исполнува започнува реализацијата на најголемиот проект во македонското здравство

Груевски: Нашиот збор се исполнува, започнува реализацијата на најголемиот проект во македонското здравство

Алфа | на 5.2017

Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ е најголем здравствен комплекс во Република Македонија, на површина од 17 хектари, кој се состои од 32 независни субјекти со вкупен персонал од 3.400 медицински и административен...

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Еве како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Вистина | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Курир | на 5.2017

Тој истакна дека на проектирањето на новите објекти и инфраструктура на клиничкиот центар четири години интензивно работеа тимови  проекти од италијанска компанија во соработка со меѓународни консултантски...

Тодоров потпиша договор за изградба на Клинички

Тодоров потпиша договор за изградба на Клинички

Денар | на 5.2017

Министерот за здравство во техничката влада, Никола Тодоров, официјално го потпиша договорот за изградба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“ со претставници на фирмите изведувачи на работите „Гранит“...

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар

Локално | на 5.2017

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар. Додека се чека нов владин состав техничката Влада продолжува да турка проекти. Договорот  и официјално соопштија дека ќе го  потпишува...

Шилегов Клинички центар ќе изгради новата Влада ќе има ревизија на договорот потпишан од Тодоров

Шилегов: Клинички центар ќе изгради новата Влада, ќе има ревизија на договорот потпишан од Тодоров!

Reporter.mk | на 5.2017

Изјава за медиуми, Петре Шилегов, портпарол на СДСМ Скопје, 19.05.2017 Почитувани граѓани, Нов Клинички центар во Скопје ќе изгради новата реформска Влада. Граѓаните на Македонија ќе добијат реален, модерен...

Груевски: Новиот Клинички центар е проект со најголемо значење за македонското здравство

Нетпрес | на 5.2017

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

По низа скандали Тодоров во владата потпиша договор за изградба на Клинички центар

По низа скандали, Тодоров во владата потпиша договор за изградба на Клинички центар

Фокус | на 5.2017

Министерот за здравство Никола Тодоров денеска во свечената сала на владата го потпиша договорот за изградба на нов Клинички центар во вредност од 72 милиони евра. На потпишувањето на договорот присуствуваа...

Груевски Нашиот збор се исполнува започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Груевски: Нашиот збор се исполнува, започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Курир | на 5.2017

Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ е најголем здравствен комплекс во Република Македонија, на површина од 17 хектари, кој се состои од 32 независни субјекти со вкупен персонал од 3.400 медицински и административен...

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар

Локално | на 5.2017

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар. Додека се чека нов владин состав техничката Влада продолжува да турка проекти. Договорот  и официјално соопштија дека ќе го  потпишува...

Тодоров Здравјето не препознава политичка етничка или каква било припадност

Тодоров: Здравјето не препознава политичка, етничка или каква било припадност

Денешен | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Скопје Инфо | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје

Вистина | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Груевски Нашиот збор се исполнува започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Груевски: Нашиот збор се исполнува, започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Вистина | на 5.2017

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

Започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Денешен | на 5.2017

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

Груевски на Фејсбук Стоиме на зборот се реализира најголемиот проект во здравството

Груевски на Фејсбук: Стоиме на зборот, се реализира најголемиот проект во здравството

Прес 24 | на 5.2017

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

Новата влада ќе го преиспита договорот за Клинички

Новата влада ќе го преиспита договорот за Клинички

Нова ТВ | на 5.2017

-Владата со технички овластувања нема овластување да потпишува вакви договори на неколку дена пред заминување, изјави  портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, одговарајќи на новинарско прашање, откако денеска...

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар

24 вести | на 5.2017

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар. Додека се чека нов владин состав техничката Влада продолжува да турка проекти. Договорот  и официјално соопштија дека ќе го  потпишува...

Додека се крчка новата влада старата потпишува договори за изградба на новиот Клинички центар

Додека се крчка новата влада, старата потпишува договори за изградба на новиот Клинички центар

Фактор | на 5.2017

И додека новиот мандатар ги склопува коцките за состав на новата Владата, старата потпишува нови договори. Според најавите денеска треба да биде потпишан договорот за изградба на новиот Клинички центар...

ШИЛЕГОВ Клинички центар ќе изгради новата Влада ќе има ревизија на договорот потпишан од Тодоров

ШИЛЕГОВ: Клинички центар ќе изгради новата Влада, ќе има ревизија на договорот потпишан од Тодоров!

Sky | на 5.2017

- Нов Клинички центар во Скопје ќе изгради новата реформска Влада. Граѓаните на Македонија ќе добијат реален, модерен и функционален Универзитетски клинички центар, изјави денеска Петре Шилегов, портпарол...

Погледнете како ќе изгледа новиот клинички центар во Скопје

Погледнете како ќе изгледа новиот клинички центар во Скопје

Пулс 24 | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Димитриев ќе присуствува на потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар

Димитриев ќе присуствува на потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар

Курир | на 5.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на свечено потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“ – Скопје. Од Владата информираат...

Ќе има и хелиодром Погледнете како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Ќе има и хелиодром: Погледнете како ќе изгледа новиот Клинички центар во Скопје

Република | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи, денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје еве како ќе изгледа

Потпишан Договорот за изградба на новиот клинички центар во Скопје, еве како ќе изгледа

Република | на 5.2017

Потпишан е договор за градба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“. Договорот го потпишаа Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската...

Димитриев ќе присуствува на потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар

Димитриев ќе присуствува на потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар

Вистина | на 5.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на свечено потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“ – Скопје. Од Владата информираат...

Тодоров Со изградба на новиот клинички центар ќе се постават нови стандарди за квалитет на здравството

Тодоров: Со изградба на новиот клинички центар ќе се постават нови стандарди за квалитет на здравството

Република | на 5.2017

Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“ во Скопје. Вредноста на договорот изнесува...

Тодоров во последните денови од техничката влада го потпиша договорот за Клинички

Тодоров во последните денови од техничката влада го потпиша договорот за Клинички

Reporter.mk | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

За четири години Скопје ќе добие нов Клинички центар

За четири години Скопје ќе добие нов Клинички центар

Сител | на 5.2017

Embedded video for За четири години Скопје ќе добие нов Клинички центар Потпишан договорот за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“ во Скопје. Градежните активности треба да почнат летото....

Груевски Започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Груевски: Започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Пулс 24 | на 5.2017

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

Груевски  Она што го ветивме почнува да се реализира  потпишан договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Груевски: Она што го ветивме почнува да се реализира – потпишан договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Република | на 5.2017

-Низ овие клиники на годишно ниво минуваат повеќе од 800.000 луѓе, односно околу 2.200 луѓе дневно. Вкупната новопроектирана нето површина на оваа зграда изнесува 46.987 м2 корисен простор, 6.416,89 м2...

Eве како ќе изгледа новиот клинички центар Мајка Тереза

Eве како ќе изгледа новиот клинички центар Мајка Тереза

Вечер | на 5.2017

Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра, а предвидува градежните работи да завршат во рок од 45 месеци од почетокот на градбата. Потпишан е договор за градба на новиот клинички центар „Мајка...

Димитриев ќе присуствува на потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар

Димитриев ќе присуствува на потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар

Пулс 24 | на 5.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на свечено потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“ – Скопје. Од Владата информираат...

Потпишан Договорот за изградба на Kлиничкиот центар  Ќе го градат Гранит Бетон и италијанска фирма

Потпишан Договорот за изградба на Kлиничкиот центар – Ќе го градат Гранит, Бетон и италијанска фирма

Здравство 24 | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Груевски Нашиот збор се исполнува започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Груевски: Нашиот збор се исполнува, започнува да се реализира проектот со досега најголемо значење за македонското здравство

Слободна Македонија | на 5.2017

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

Потпишан договорот за изградба на новиот клинички центар Мајка Тереза

Потпишан договорот за изградба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“

Sky | на 5.2017

Министерот за здравство во техничката влада, Никола Тодоров, официјално го потпиша договорот за изградба на новиот клинички центар „Мајка Тереза“ со претставници на фирмите изведувачи на работите „Гранит“...

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

ТВ 21 | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Вечер | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза"...

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Потпишан Договорот за изградба на клиничкиот центар во Скопје

Слободна Македонија | на 5.2017

Вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на нов клинички центар „Мајка Тереза“...

Груевски Се исполнува уште едно ветување стартува изградбата на Клиничкиот центар Мајка Тереза

Груевски: Се исполнува уште едно ветување- стартува изградбата на Клиничкиот центар „Мајка Тереза"

Вечер | на 5.2017

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза" со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

ГРУЕВСКИ Нашиот збор не е празно ветување туку значи исполнување

ГРУЕВСКИ: Нашиот збор не е празно ветување, туку значи исполнување

Infomax | на 5.2017

Денес се потпишува договорот за градба на Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ со што се отпочнува со реализација на еден капитален и суштински проект кој го ветивме на граѓаните. Со градба на новиот Клинички...

ПРЕМИЕРОТ ДИМИТРИЕВ ЌЕ ПРИСУСТВУВА НА ПОТПИШУВАЊЕ НА ДОГОВОР ЗА ИЗГРАДБА НА НОВИОТ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

ПРЕМИЕРОТ ДИМИТРИЕВ ЌЕ ПРИСУСТВУВА НА ПОТПИШУВАЊЕ НА ДОГОВОР ЗА ИЗГРАДБА НА НОВИОТ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

Infomax | на 5.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија Емил Димитриев, денеска ќе присуствува на свечено потпишување договор за изградба на новиот Клинички центар „Мајка Тереза“ – Скопје. Од Владата информираат...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност