Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски повторно ќе се спојат со песна

Дневник | на 5.2017

Kога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која почна со „Немам пари“ и видеозаписот што ја размрда...

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

Нетпрес | на 5.2017

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски

Пулс 24 | на 5.2017

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски!

Вистина | на 5.2017

Кога се работи заизненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш сеинвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски ни подготвуваат изненадување

Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски ни подготвуваат изненадување

Радио МК | на 5.2017

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката што започна со „ Немам пари “ и видео записот кој ја размрда...

Сара Мејс лаже

Сара Мејс лаже!

Вест | на 5.2017

Тие велат дека следната недела ќе се дознае за нивното изненадување, за кое велат дека е нешто несекојдневно, бидејки секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Песната Лажев јас со видео запис.

Сара Мејс откри  Лажев јас

Сара Мејс откри „Лажев јас"!

Вечер | на 5.2017

Сара Мејс и Дамјан Пејчиновски по успешната соработка за темата „Немам пари" за следната недела најавуваат уше едно несекојдневно изненадување за својата публика. Имено, соработката, која започна со „Немам...

Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски подготвуваат изненадување за публиката

Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски подготвуваат изненадување за публиката

еМАГАЗИН | на 5.2017

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

Story | на 5.2017

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

Следната недела изненадување од Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски

Популарно | на 5.2017

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Сара Мејс и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски

Следната недела изненадување од Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски!

Exclusive | на 5.2017

Кога се работи за изненадување и нешто несекојдневно, Sarah Mace и Дамјан Пејчиноски секогаш се инвентивни со нови и оригинални идеи. Соработката, која започна со „Немам пари“ и видео записот кој ја размрда...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност