Телма 62 1 процент од граѓаните се за мирен трансфер на власта

Телма: 62,1 процент од граѓаните се за мирен трансфер на власта

Локално | на 5.2017

Во анкетата на телевизија Телма и МЦМС на прашањето дали ВМРО-ДПМНЕ треба мирно да ја предаде власта на новото парламентарно мнозинство  62,1 проценти одговориле со ДА.  25,2 проценти од граѓаните одговориле...

Заев го стигна Груевски во доверба кај граѓаните

Заев го стигна Груевски во доверба кај граѓаните

Фокус | на 5.2017

На прашањето кој политичар заслужува најголема доверба, за лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски се определиле 25,8 отсто од анкетираните, а за лидерот на СДСМ, Зоран Заев, 24,8 отсто, покажува анкетата...

АНКЕТА НА ТЕЛМА Кој има повисок рејтинг Груевски или Заев

АНКЕТА НА ТЕЛМА: Кој има повисок рејтинг Груевски или Заев?

Фактор | на 5.2017

На прашањето кој политичар заслужува најголема доверба, за лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски се определиле 25,8% од анкетираните, а за лидерот на СДСМ, Зоран Заев, 24,8%, покажува анкетата која ја...

Заев го стигна Груевски во популарноста има 24 8  наспроти 25 8 проценти доверба на Груевски

Заев го стигна Груевски во популарноста, има 24,8%, наспроти 25,8 проценти доверба на Груевски

Локално | на 5.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски е политичарот на кого најмногу му веруваат граѓаните. Според анкетата на Телма и МЦМС, на прашањето кој политичар заслужува најголема доверба, за Груевски се определиле...

Телма анкета Изедначени рејтинзите на ВМРО ДПМНЕ и СДСМ како и меѓу нивните лидери

Телма анкета: Изедначени рејтинзите на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, како и меѓу нивните лидери

Телма | на 5.2017

Доколку утре се одржат парламентарни избори ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ би биле речиси изедначени, ВМРО-ДПМНЕ би освило 24, 5 %, а СДСМ 23,7 % од гласовите, а речи идентична е разликата и во рејтингот  кој го уживаат...

Анкета на Телма Заев речиси со ист рејтинг како Груевски

Анкета на Телма: Заев речиси со ист рејтинг како Груевски

Макфакс | на 5.2017

ВМРО-ДПМНЕ со 24,5 отсто, а СДСМ со 23,7 отсто. Само 0,8 проценти е разликата во рејтингот меѓу двете најголеми политички партии според штотуку објавената анкета на Телевизија „Телма“. Тоа  значи дека...

Груевски има доверба од 25 8 од гласачите Заев 24 8

Груевски има доверба од 25,8% од гласачите, Заев 24,8%

МКД | на 5.2017

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски е политичарот на кого најмногу му веруваат граѓаните. Според анкетата на Телма и МЦМС, на прашањето кој политичар заслужува најголема доверба, за Груевски се определиле...

Анкета ВМРО ДПМНЕ со 24 5 отсто пред СДСМ со 23 7 отсто

Анкета: ВМРО-ДПМНЕ со 24,5 отсто пред СДСМ со 23,7 отсто

+Инфо | на 5.2017

Доколку утре би се одржале избори, за ВМРО-ДПМНЕ би гласале 24,5 отсто од граѓаните, а за СДСМ 23,7 отсто, покажуваат резултатите од последната анкета на Телма и МЦМС. Според овие резултати, за ДУИ би...

ВМРО ДПМНЕ и СДСМ рамо до рамо по рејтингот ги делат 0 8 отсто

ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ рамо до рамо по рејтингот, ги делат 0,8 отсто

МКД | на 5.2017

Доколку утре би се одржале избори, за ВМРО-ДПМНЕ би гласале 24,5 отсто од граѓаните, а за СДСМ 23,7 отсто, покажуваат резултатите од последната анкета на Телевизија Телма и МЦМС. Според овие резултати,...

АНКЕТА НА ТЕЛМА Рејтинзите на ВМРО ДПМНЕ и СДСМ скоро еднакви

АНКЕТА НА ТЕЛМА: Рејтинзите на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ скоро еднакви

Фактор | на 5.2017

Мала е разликата помеѓу рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ. Таа изнесува само  0,8%, се вели во најновата анкета која ја изработи агенцијата М-Проспект на барање на Телма и МЦМС. На прашањето доколку утре...

Анкета на Телма и МЦМС ВМРО ДПМНЕ и СДСМ изедначени

Анкета на Телма и МЦМС: ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ изедначени

Фокус | на 5.2017

Само 0,8 проценти е разликата во рејтингот меѓу двете најголеми партии во земјава, се вели во најновата анкета која ја изработи агенцијата М-Проспект на барање на Телма и МЦМС. На прашањето доколку утре...

СПОРЕД НАЈНОВАТА АНКЕТА Еве кој политичар има најголема доверба кај граѓаните

СПОРЕД НАЈНОВАТА АНКЕТА: Еве кој политичар има најголема доверба кај граѓаните!

Sky | на 5.2017

Според податоците од најновата анкета на Телма и МЦМС, лидерите на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, Никола Груевски и Зоран Заев се политичарите на кои граѓаните најмногу им веруваат. На прашањето кој политичар заслужува...

Анкета ВМРО ДПМНЕ со 24 5  пред СДСМ со 23 7

Анкета: ВМРО-ДПМНЕ со 24,5 % пред СДСМ со 23,7 %

Телма | на 5.2017

ВМРО-ДПМНЕ 24,5 отсто, СДСМ 23,7 отсто. 0,8 проценти е разликата во рејтингот меѓу двете најголеми партии. Ова го покажува анкетата на Телма направена за емисијата Топ Тема на ваша страна. На прашањето...

АНКЕТА  Драматично расте рејтингот на СДСМ

АНКЕТА - Драматично расте рејтингот на СДСМ!

Sky | на 5.2017

Телевизијата Телма во соработка со МЦМС објави анкета според која ВМРО ДПМНЕ и СДСМ се изедначени. Ако утре се оддржат избориза ВМРО-ДПМНЕ би гласале 24,5 отсто од граѓаните, а за СДСМ 23,7 отсто, покажуваат...

Анкета Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО ДПМНЕ

Анкета: Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО-ДПМНЕ

Позитив | на 5.2017

Во најновата анкета на телевизија „Телма“ и на МЦМС, направена од 10 до 15 мај, на прашањето кој стои зад нападот во Собранието, 40,5 проценти изјавиле дека тоа е ВМРО-ДПМНЕ, 20 проценти изјавиле дека...

Анкета на Телма и МЦМС 40 5 отсто сметаат дека ВМРО ДПМНЕ е организатор на упадот во Собранието

Анкета на Телма и МЦМС: 40,5 отсто сметаат дека ВМРО-ДПМНЕ е организатор на упадот во Собранието

Радио МОФ | на 5.2017

Зад упадот во Собранието на 27 април стои ВМРО-ДПМНЕ, сметаат 40,5 отсто од анкетираните граѓани од новото истражување на телевизија Телма и Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС), спреведено...

АНКЕТА НА ТЕЛМА Над 40 проценти веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО ДПМНЕ

АНКЕТА НА ТЕЛМА: Над 40 проценти веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО-ДПМНЕ

Фактор | на 5.2017

Во најновата анкета на телевизија Телма и на МЦМС, направена од 10 до 15 мај, на прашањето кој стои зад нападот во Собранието, 40,5% од анкетираните изјавиле дека тоа е ВМРО-ДПМНЕ, 20% одговориле дека...

Анкета на Телма Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО ДПМНЕ

Анкета на Телма: Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО-ДПМНЕ

+Инфо | на 5.2017

Во најновата анкета на телевизија Телма и на МЦМС, направена од 10 до 15 мај, на прашањето кој стои зад нападот во Собранието, 40,5 проценти изјавиле дека тоа е ВМРО-ДПМНЕ, 20 проценти изјавиле дека толпата...

Анкета на Телма  Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО ДПМНЕ

Анкета на „Телма“: Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО-ДПМНЕ

Либертас | на 5.2017

Зад упадот во Собранието на 27 април стои ВМРО-ДПМНЕ сметаат 40,5 проценти од граѓаните, покажа новата анкета на Телма и МЦМС, спроведена од „М проспект“, телефонски, на репрезентативен примерок од 1.000...

Анкета на Телма  Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО ДПМНЕ

Анкета на „Телма“: Граѓаните веруваат дека зад упадот во Собранието стои ВМРО-ДПМНЕ

Sky | на 5.2017

Во најновата анкета на телевизија „Телма“ и на МЦМС, направена од 10 до 15 мај, на прашањето кој стои зад нападот во Собранието, 40,5 проценти изјавиле дека тоа е ВМРО-ДПМНЕ, 20 проценти изјавиле дека...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност