Градот Скопје постави осум патоказни табли за туристите

Градот Скопје постави осум патоказни табли за туристите

Локално | на 5.2017

Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот, за промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите. Како дел од проектот...

Град Скопје  Поставени осум туристички патоказни табли

Град Скопје: Поставени осум туристички патоказни табли

Макфакс | на 5.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот...

Поставени осум туристички патоказни табли

Поставени осум туристички патоказни табли

Алфа | на 5.2017

Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни табли“ поставени се осум столба со по три патоказни табли, кои ќе им послужат на посетителите и на граѓаните лесно да се ориентираат. За промоција...

Поставени осум туристички патоказни табли

Поставени осум туристички патоказни табли

Канал 5 | на 5.2017

Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни табли“ поставени се осум столба со по три патоказни табли, кои ќе им послужат на посетителите и на граѓаните лесно да се ориентираат и да го посетат...

Поставени осум туристички патоказни табли

Поставени осум туристички патоказни табли

МКД | на 5.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот...

Поставени нови осум туристички патоказни табли во Скопје

Нетпрес | на 5.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави 8 (осум) патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот...

Поставени осум туристички патоказни табли

Поставени осум туристички патоказни табли

A1on | на 5.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот...

Поставени 8 туристички патоказни табли

Поставени 8 туристички патоказни табли

Курир | на 5.2017

Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни табли“ поставени се 8 столба со по 3 патоказни табли, кои ќе им послужат на посетителите и на граѓаните лесно да се ориентираат и да го посетат...

Град Скопје  Поставени осум туристички патоказни табли

Град Скопје: Поставени осум туристички патоказни табли

Актуелно24 | на 5.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот...

Поставени 8 туристички патоказни табли

Поставени 8 туристички патоказни табли

Вистина | на 5.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави 8 (осум) патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот...

ГАЛЕРИЈА  Поставени туристички патоказни табли во Скопје

ГАЛЕРИЈА: Поставени туристички патоказни табли во Скопје

Прес 24 | на 5.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави 8 (осум) патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот...

Поставени осум туристички патоказни табли во Скопје

Поставени осум туристички патоказни табли во Скопје

Денар | на 5.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот...

Поставени осум туристички патоказни табли

Поставени осум туристички патоказни табли

+Инфо | на 5.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје информира дека поставил осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како...

Поставени осум патоказни табли во центарот на градот

Поставени осум патоказни табли во центарот на градот

Република | на 5.2017

Градот Скопје, со цел промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како што информираа...

Поставени 8 туристички патоказни табли низ повеќе локации во Скопје

Поставени 8 туристички патоказни табли низ повеќе локации во Скопје

Вечер | на 5.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави 8 (осум) патоказни табли, на осум локации во центарот на градот Како дел од проектот...

Град Скопје  Поставени осум туристички патоказни табли

Град Скопје: Поставени осум туристички патоказни табли

Sky | на 5.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот...

Градот Скопје постави осум патоказни табли за туристите

Градот Скопје постави осум патоказни табли за туристите

еМАГАЗИН | на 5.2017

Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот, за промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите. Како дел од проектот...

Поставени осум туристички патоказни табли

Поставени осум туристички патоказни табли

Сител | на 5.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот...

Поставени  8 туристички патоказни табли

Поставени 8 туристички патоказни табли

Слободна Македонија | на 5.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави 8 (осум) патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност