800 ученици се тркаа на Ролер трката 2017

800 ученици се тркаа на „Ролер-трката 2017“

Дневник | на 4.2017

Осумстотини ученици од 28 основни училишта од Скопје и од околината вчера учествуваа во „Ролер-трката 2017“, што се одржа под мотото „Возиме кон иднината“. Ролеријадата почна со женската трка, на која...

Награди за најдобрите во Ролер трката

Награди за најдобрите во "Ролер трката"

Скопје Инфо | на 4.2017

Денеска под мотото „Возиме кон иднината“ се одржа „Ролер трката 2017“, во организација на Град Скопје и ЈУ „Детскиот културен центар-Карпош“. На ролеријадата учествуваа околу 800 ученици од 28 основни...

Околу 800 ученици Возеа кон иднината

Околу 800 ученици „Возеа кон иднината“

Утрински | на 4.2017

Околу 800 ученици од 28 основни училишта од Скопје и околината денеска учествуваа во традиционалната ролеријада во организација на Град Скопје и на ЈУ „Детскиот културен центар-Карпош“. Годинава учениците...

Ролер трката се одржа по шестипат

Ролер-трката се одржа по шестипат

Макфакс | на 4.2017

Под мотото „Возиме кон иднината“, по шестипат се одржа „Ролер-трката 2017“ во која учествуваа ученици од училиштата од градот и околните населени места. Стартната позиција на трката беше пред фонтаната...

Осумстотини ученици учествуваа на Ролер трката 2017

Осумстотини ученици учествуваа на „Ролер трката 2017“

A1on | на 4.2017

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска се одржа „Ролер трката 2017“, во организација на Град Скопје и ЈУ „Детскиот културен центар-Карпош“. На ролеријадата, како што информира Град Скопје, учествуваа...

Осумстотини ученици учествуваа на Ролер трката 2017

Осумстотини ученици учествуваа на „Ролер трката 2017“

Курир | на 4.2017

На ролеријадата, како што информира Град Скопје,  учествуваа околу 800 ученици од 28 основни училишта од Скопје и од околината. Учесниците во ролер трката возеа од пред фонтаната Лотос цвет, по булеварот...

На ролеријадата учествуваа 800 ученици

На ролеријадата учествуваа 800 ученици

+Инфо | на 4.2017

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска се одржа „Ролер трката 2017“, на која учествуваа околу 800 ученици од 28 основни училишта од Скопје и од околината. Учесниците во ролер трката возеа од пред фонтаната...

Осумстотини ученици учествуваа на Ролер трката 2017

Осумстотини ученици учествуваа на „Ролер трката 2017“

Денешен | на 4.2017

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска се одржа „Ролер трката 2017“, во организација на Град Скопје и ЈУ „Детскиот културен центар-Карпош“. На ролеријадата, како што информира Град Скопје,  учествуваа...

Осумстотини ученици учествуваа на Ролер трката 2017

Осумстотини ученици учествуваа на „Ролер трката 2017“

Вистина | на 4.2017

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска се одржа „Ролер трката 2017“, во организација на Град Скопје и ЈУ „Детскиот културен центар-Карпош“. На ролеријадата, како што информира Град Скопје,  учествуваа...

Осумстотини ученици учествуваа на Ролер трката 2017

Осумстотини ученици учествуваа на „Ролер трката 2017“

Слободна Македонија | на 4.2017

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска се одржа „Ролер трката 2017“, во организација на Град Скопје и ЈУ „Детскиот културен центар-Карпош“. На ролеријадата, како што информира Град Скопје,  учествуваа...

Во Скопја шеста Ролер трка 2017

Во Скопја шеста „Ролер трка 2017“

Лидер | на 4.2017

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска напладне во Скопје ќе се одржи веќе традиционалната „Ролер трка 2017“. Организатори на манифестацијата, што се одржува по шести пат се Град Скопје и ЈУ „Детски...

Осумстотини ученици учествуваа на Ролер трката 2017

Осумстотини ученици учествуваа на „Ролер трката 2017“

Сител | на 4.2017

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска се одржа „Ролер трката 2017“, во организација на Град Скопје и ЈУ „Детскиот културен центар-Карпош“. На ролеријадата, како што информира Град Скопје,  учествуваа...

Во Скопја шеста Ролер трка 2017

Во Скопја шеста „Ролер трка 2017“

Канал 5 | на 4.2017

Организатори на манифестацијата, што се одржува по шести пат се Град Скопје и ЈУ „Детски културен центар-Карпош“ од Скопје, а ќе учествуваат училиштата од градот и од околината на Скопје. Целта на оваа...

Во Скопја шеста Ролер трка 2017

Во Скопја шеста „Ролер трка 2017“

A1on | на 4.2017

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска напладне во Скопје ќе се одржи веќе традиционалната „Ролер трка 2017“. Организатори на манифестацијата, што се одржува по шести пат се Град Скопје и ЈУ „Детски...

Во Скопја шеста Ролер трка 2017

Во Скопја шеста „Ролер трка 2017“

Курир | на 4.2017

Организатори на манифестацијата, што се одржува по шести пат се Град Скопје и ЈУ „Детски културен центар-Карпош“ од Скопје, а ќе учествуваат училиштата од градот и од околината на Скопје. Целта на оваа...

Во Скопја шеста Ролер трка 2017

Во Скопја шеста „Ролер трка 2017“

Денешен | на 4.2017

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска напладне во Скопје ќе се одржи веќе традиционалната „Ролер трка 2017“. Организатори на манифестацијата, што се одржува по шести пат се Град Скопје и ЈУ „Детски...

Ролер трка на скопските улици

Ролер-трка на скопските улици

Република | на 4.2017

Град Скопје и ЈУ„Детскиот културен центар-Карпош“ од Скопје веќе шеста година ја организираат „Ролер-трката 2017“. Во оваа спортска манифестација, чие мото е „Возиме кон иднината“, ќе учествуваат училиштата...

 Ролер трка 2017 под мотото Возиме кон иднината

„Ролер трка 2017“ под мотото „Возиме кон иднината“

Cooltura | на 4.2017

Град Скопје и „Детскиот културен центар-Карпош“ од Скопје веќе шеста година ја организираат „Ролер трка“. Во оваа спортска манифестација, чие мото е „Возиме кон иднината“, ќе учествуваат училиштата од...

Во Скопја шеста Ролер трка 2017

Во Скопја шеста „Ролер трка 2017“

Сител | на 4.2017

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска напладне во Скопје ќе се одржи веќе традиционалната „Ролер трка 2017“. Организатори на манифестацијата, што се одржува по шести пат се Град Скопје и ЈУ „Детски...

Ролерската трка по шести пат низ улиците на Скопје

Ролерската трка по шести пат низ улиците на Скопје

Макфакс | на 4.2017

Под мотото „Возиме кон иднината“, по шести пат Град Скопје и ЈУ„Детскиот културен центар-Карпош“ ја организираат „Ролер трката 2017“. Целта на оваа рекреативна масовна акција, која ќе се одржи во петок...

Утре Ролер трка во Скопје

Утре „Ролер-трка“ во Скопје

+Инфо | на 4.2017

„Ролер трка 2017“ ќе се одржи утре во 12 часот на булеварот „Илинден“. Целта е развивање на спортскиот дух и желбата за спортување на нашите најмлади. Во оваа спортска манифестација, чие мото е „Возиме...

Под мотото Возиме кон иднината утре ќе се одржи Ролер трката 2017

Под мотото „Возиме кон иднината“ утре ќе се одржи „Ролер трката 2017“

Курир | на 4.2017

Во оваа спортска манифестација, чие мото е „Возиме кон иднината“, ќе учествуваат училиштата од градот и од околината на Скопје. Целта на оваа рекреативна масовна акција, која ќе се одржи утре во 12 часот...

Под мотото Возиме кон иднината утре ќе се одржи Ролер трката 2017

Под мотото „Возиме кон иднината“ утре ќе се одржи „Ролер трката 2017“

ТВ Нова | на 4.2017

Град Скопје и ЈУ„Детскиот културен центар-Карпош“ од Скопје веќе шеста година ја организираат „Ролер трката 2017“. Во оваа спортска манифестација, чие мото е „Возиме кон иднината“, ќе учествуваат училиштата...

Ролер трка на скопските улици

Ролер-трка на скопските улици

Вечер | на 4.2017

Град Скопје и ЈУ„Детскиот културен центар-Карпош" од Скопје веќе шеста година ја организираат „Ролер трката 2017" Во оваа спортска манифестација, чие мото е „Возиме кон иднината", ќе учествуваат училиштата...

Утре напладне Возиме кон иднината

Утре напладне „Возиме кон иднината“

Сител | на 4.2017

Под мотото „Возиме кон иднината“, по шести пат Град Скопје и ЈУ„Детскиот културен центар-Карпош“ ја организираат „Ролер трката 2017“. Целта на оваа рекреативна масовна акција, која ќе се одржи во петок...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност