Без струја неколку села и ресторани

Без струја неколку села и ресторани

+Инфо | на 4.2017

Без струја, поради закажани тејнички зафати, утре, во недела и во понеделник ќе останат неколку села и објекти: Утре од 06.20 до 08 часот струја ќе немаат селата Дивље, Живиње, Сушица и Долно, Средно и...

Денеска без струја

Денеска без струја …

Слободна Македонија | на 4.2017

Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина Карпош денеска од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 9 до 11 часот без...

Делови од Карпош Ѓорче Петров Бутел и Чаир утре без струја

Делови од Карпош, Ѓорче Петров, Бутел и Чаир утре без струја

Лидер | на 4.2017

Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина Карпош утре од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 9 до 11 часот без струја...

Делови од Карпош Ѓорче Петров Бутел и Чаир утре без струја

Делови од Карпош, Ѓорче Петров, Бутел и Чаир утре без струја

Локално | на 4.2017

Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина Карпош утре од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 9 до 11 часот без струја...

Делови од Карпош Ѓорче Петров Бутел и Чаир утре без струја

Делови од Карпош, Ѓорче Петров, Бутел и Чаир утре без струја

Канал 5 | на 4.2017

Во периодот од 9 до 11 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „Кичевска“, а од 9 до 12 часот дел од корисниците од селото Љубанци. Од 11 до 13 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од...

Делови од Карпош Ѓорче Петров Бутел и Чаир утре без струја

Делови од Карпош, Ѓорче Петров, Бутел и Чаир утре без струја

A1on | на 4.2017

Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина Карпош утре од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 9 до 11 часот без струја...

Делови од повеќе населби без струја

Делови од повеќе населби без струја

Вечер | на 4.2017

Корисниците од улиците „Желево", „Волгоградска", „Трипун Бузев" и „Разловечко востание" во општина Карпош утре од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија Во периодот од 9 до 11 часот без струја...

Делови од Карпош Ѓорче Петров Бутел и Чаир утре без струја

Делови од Карпош, Ѓорче Петров, Бутел и Чаир утре без струја

Курир | на 4.2017

Во периодот од 9 до 11 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „Кичевска“, а од 9 до 12 часот дел од корисниците од селото Љубанци. Од 11 до 13 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од...

Делови од Карпош Ѓорче Петров Бутел и Чаир утре без струја

Делови од Карпош, Ѓорче Петров, Бутел и Чаир утре без струја

ТВ Нова | на 4.2017

Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина Карпош утре од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 9 до 11 часот без струја...

Неколку скопски општини утре без струја

Неколку скопски општини утре без струја

SkopjeID | на 4.2017

Од 08.30 до 14 часот, утре без струја ќе бидат корисниците од улиците Желево, Волгоградска, Трипун Бузев и Разловечко востание во општина Карпош, а од 09 до 11 часот, корисниците од улицата Кичевска во...

Радишани Љубанци и неколку улици утре без струја

Радишани, Љубанци и неколку улици утре без струја

+Инфо | на 4.2017

Од 08.30 до 14 часот, утре без струја ќе бидат корисниците од улиците Желево, Волгоградска, Трипун Бузев и Разловечко востание во општина Карпош, а од 09 до 11 часот, корисниците од улицата Кичевска во...

Делови од Карпош Ѓорче Петров Бутел и Чаир утре без струја

Делови од Карпош, Ѓорче Петров, Бутел и Чаир утре без струја

Либертас | на 4.2017

Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина Карпош утре од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 9 до 11 часот без струја...

Повеќе делови на Скопје денеска без струја

Повеќе делови на Скопје денеска без струја

ТВ Нова | на 4.2017

Без електричка енергија денеска од 09:00 до 14:00 часот ќе бидат корисниците од улицата „Златко Шнајдер“ број 4 и 8 и улицата „Апостол Гусларот“ број 48, во општина Центар. Како што соопшти Регионалниот...

Повеќе делови на Скопје денеска без струја

Повеќе делови на Скопје денеска без струја

Курир | на 4.2017

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради технички зафати во електро-мрежата. Од 8 до 11 часот без струја ќе бидат корисниците од улица 11 во селото...

Повеќе делови на Скопје денеска без струја

Нетпрес | на 4.2017

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради технички зафати во електро-мрежата. Од 8 до 11 часот без струја ќе бидат корисниците од улица 11 во селото...

Повеќе локации од Скопје утре без струја

Повеќе локации од Скопје, утре без струја

SkopjeID | на 4.2017

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради технички зафати во електро-мрежата. Potrosnja struje u Srbiji dostigla je 2. februara rekordan dnevni nivo...

Без струја денеска повеќе делови на Скопје

Без струја денеска повеќе делови на Скопје

Лидер | на 4.2017

Без електричка енергија денеска од 09:00 до 14:00  часот ќе бидат корисниците од улицата „Златко Шнајдер“ број 4 и 8 и улицата „Апостол Гусларот“ број 48, во општина Центар. Како што соопшти Регионалниот...

Голем дел од Скопје утре без струја

Голем дел од Скопје утре без струја

Република | на 4.2017

Дел од корисниците на електрична енергија од неколу скопски општини утре ќе имаат прекин во снабдувањето. Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина...

Неколку скопски населби утре без струја

Неколку скопски населби утре без струја

Слободна Македонија | на 4.2017

Од 08.30 до 14 часот, утре без струја ќе бидат корисниците од улиците Желево, Волгоградска, Трипун Бузев и Разловечко востание во општина Карпош, а од 09 до 11 часот, корисниците од улицата Кичевска во...

Каде утре ќе нема струја

Каде утре ќе нема струја?

Здравство 24 | на 4.2017

Корисниците од улиците „Желево“, „Волгоградска“, „Трипун Бузев“ и „Разловечко востание“ во општина Карпош утре од 8.30 до 14 часот ќе бидат без електрична енергија. Во периодот од 9 до 11 часот без струја...

Каде нема да има струја

Каде нема да има струја?

Слободна Македонија | на 4.2017

Без електричка енергија  од 09:00 до 14:00  часот ќе бидат корисниците од улицата „Златко Шнајдер“ број 4 и 8 и улицата „Апостол Гусларот“ број 48, во општина Центар. Како што соопшти Регионалниот центар...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност