ВМРО ДПМНЕ Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

ВМРО-ДПМНЕ: Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

Вест | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска во соопштение го оквалификува претседателот на СДСМ Зоран Заев како „заробеник на желба за власт подготвен да проголта секаква антидржавна изјава само за да направи влада“. Според ВМРО-ДПМНЕ,...

ВМРО ДПМНЕ Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

ВМРО-ДПМНЕ: Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

Идивиди | на 4.2017

Скопје, 21 април 2017 (МИА) - ВМРО-ДПМНЕ денеска во соопштение го оквалификува претседателот на СДСМ Зоран Заев како „заробеник на желба за власт подготвен да проголта секаква антидржавна изјава само за...

ВМРО ДПМНЕ Заев не осуди ниту една антимакедонска изјава затоа што сака власт

ВМРО-ДПМНЕ: Заев не осуди ниту една антимакедонска изјава затоа што сака власт

Фактор | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ уште еднаш повторува дека коалициските партнери на Заев од Алијансата за Албанците, кои како мираз му ја носат Тиранската платформа, вчера уште еднаш потврдија дека не им е битен државниот интерес...

ВМРО ДПМНЕ Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

ВМРО-ДПМНЕ: Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

Утрински | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска во соопштение го оквалификува претседателот на СДСМ Зоран Заев како „заробеник на желба за власт подготвен да проголта секаква антидржавна изјава само за да направи влада“. Според ВМРО-ДПМНЕ,...

ВМРО ДПМНЕ Коалициските партнери на Заев од Алијансата за Албанците како мираз му ја носат Тиранската платформа

ВМРО-ДПМНЕ: Коалициските партнери на Заев од Алијансата за Албанците како мираз му ја носат Тиранската платформа

Актуелно24 | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ уште еднаш повторува дека коалициските партнери на Заев од Алијансата за Албанците, кои како мираз му ја носат Тиранската платформа, вчера уште еднаш потврдија дека не им е битен државниот интерес...

Радмила Шекеринска во Патот кон на Алсат М

Радмила Шекеринска во „Патот кон“ на Алсат-М

Reporter.mk | на 4.2017

Ви го пренесуваме вчерашното издание на емисијата Патот кон на Алсат-М телевизија каде гостуваше заменик претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска.

Шекеринска гостинка во Патот кон на Алсат М

Шекеринска гостинка во Патот кон на Алсат-М

Бриф | на 4.2017

Заменик претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска гостинка во емисијата Патот кон на Алсат-М телевизија.

Шеќеринска Нема преговори со ВМРО ДПМНЕ ВИДЕО

Шеќеринска: Нема преговори со ВМРО-ДПМНЕ ВИДЕО

+Инфо | на 4.2017

Потпретседателката на СДСМ, Радмила Шеќеринска, тврди дека ВМРО-ДПМНЕ се обидувало и сè уште се обидува да добие амнестија и дека од време на време такви сигнало испраќале до СДСМ. Шеќеринска во емисијата...

ВМРО ДПМНЕ Заев е очаен и има патолошка потреба за власт

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е очаен и има патолошка потреба за власт

МКД | на 4.2017

Коалиционите партнери на Заев од Алијанса за Албанците кои како мираз му ја носат тиранската платформа вчера уште еднаш потврдија дека не им е битен државниот интерес, туку националното прашање на Албанците,...

ВМРО ДПМНЕ Заев во власта гледа единствен надеж за спас

ВМРО-ДПМНЕ: Заев во власта гледа единствен надеж за спас

Фокус | на 4.2017

Коалиционите партнери на Заев од Алијанса за Албанците кои како мираз му ја носат тиранската платформа вчера уште еднаш потврдија дека не им е битен државниот интерес, туку националното прашање на Албанците,...

ВМРО ДПМНЕ Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

ВМРО-ДПМНЕ: Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

Денешен | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска во соопштение го оквалификува претседателот на СДСМ Зоран Заев како „заробеник на желба за власт подготвен да проголта секаква антидржавна изјава само за да направи влада“. Според ВМРО-ДПМНЕ,...

ВМРО ДПМНЕ Коалициските партнери на Заев од Алијансата за Албанците како мираз му ја носат Тиранската платформа

ВМРО-ДПМНЕ: Коалициските партнери на Заев од Алијансата за Албанците како мираз му ја носат Тиранската платформа

Макфакс | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ уште еднаш повторува дека коалициските партнери на Заев од Алијансата за Албанците, кои како мираз му ја носат Тиранската платформа, вчера уште еднаш потврдија дека не им е битен државниот интерес...

ВМРО ДПМНЕ Граѓаните не сакаат да му ги плаќаат долговите на Заев кај наркомафијата и кај странските партнери

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните не сакаат да му ги плаќаат долговите на Заев кај наркомафијата и кај странските партнери

Телеграф | на 4.2017

Коалиционите партнери на Заев од Алијанса за Албанците, кои како мираз му ја носат тиранската платформа, вчера уште еднаш потврдија дека не им е битен државниот интерес, туку националното прашање на Албанците,...

ВМРО ДПМНЕ Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

ВМРО-ДПМНЕ: Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

Лидер | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска во соопштение го оквалификува претседателот на СДСМ Зоран Заев како „заробеник на желба за власт подготвен да проголта секаква антидржавна изјава само за да направи влада“. Според ВМРО-ДПМНЕ,...

ВМРО ДПМНЕ Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

ВМРО-ДПМНЕ: Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

A1on | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска во соопштение го оквалификува претседателот на СДСМ Зоран Заев како „заробеник на желба за власт подготвен да проголта секаква антидржавна изјава само за да направи влада“. Според ВМРО-ДПМНЕ,...

ВМРО ДПМНЕ Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

ВМРО-ДПМНЕ: Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

ТВ Нова | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска во соопштение го оквалификува претседателот на СДСМ Зоран Заев како „заробеник на желба за власт подготвен да проголта секаква антидржавна изјава само за да направи влада“. Според ВМРО-ДПМНЕ,...

ВМРО ДПМНЕ Коалициските партнери на Заев од Алијансата за Албанците како мираз му ја носат Тиранската платформа

ВМРО-ДПМНЕ: Коалициските партнери на Заев од Алијансата за Албанците како мираз му ја носат Тиранската платформа

Точка | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ уште еднаш повторува дека коалициските партнери на Заев од Алијансата за Албанците, кои како мираз му ја носат Тиранската платформа, вчера уште еднаш потврдија дека не им е битен државниот интерес...

ВМРО ДПМНЕ Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

ВМРО-ДПМНЕ: Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

Алсат-М | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска во соопштение го оквалификува претседателот на СДСМ Зоран Заев како „заробеник на желба за власт подготвен да проголта секаква антидржавна изјава само за да направи влада“. Според ВМРО-ДПМНЕ,...

ВМРО  ДПМНЕ На СДСМ не му е битен државниот интерес

ВМРО – ДПМНЕ: На СДСМ не му е битен државниот интерес

Канал 5 | на 4.2017

Поголема потврда од тоа дека од алијанса за Албанците ќе коалицираат заради исполнување на барањата од тиранската платформа со СДС, а не за некакoв „граѓански концепт“ кој Заев ни го продава, нема. Заев...

ВМРО ДПМНЕ Алијанса за Албанците како мираз му ја носи тиранската платформа на Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Алијанса за Албанците како мираз му ја носи тиранската платформа на Заев

Позитив | на 4.2017

Коалиционите партнери на Заев од Алијанса за Албанците, кои како мираз му ја носат тиранската платформа, вчера уште еднаш потврдија дека не им е битен државниот интерес, туку националното прашање на Албанците,...

ВМРО ДПМНЕ Заев во власта гледа единствена надеж за спас

ВМРО-ДПМНЕ: Заев во власта гледа единствена надеж за спас

24 вести | на 4.2017

Коалиционите партнери на Заев од Алијанса за Албанците кои како мираз му ја носат тиранската платформа вчера уште еднаш потврдија дека не им е битен државниот интерес, туку националното прашање на Албанците,...

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е очаен и има патолошка потреба за власт

Нетпрес | на 4.2017

Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава која доаѓа од неговите официјални партнери кои му ги дадоа потписите за реализација на Тиранската Платформа. Заев е заробеник на желбата за власт и е...

ВМРО ДПМНЕ Македонија се буди граѓаните не сакаат да му ги плаќаат долговите на Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија се буди, граѓаните не сакаат да му ги плаќаат долговите на Заев

Пулс 24 | на 4.2017

Коалиционите партнери на Заев од Алијанса за Албанците кои како мираз му ја носат Тиранската Платформа вчера уште еднаш потврдија дека не им е битен државниот интерес, туку националното прашање на Албанците,...

ВМРО ДПМНЕ Македонија се буди граѓаните не сакаат да му ги плаќаат долговите на Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија се буди, граѓаните не сакаат да му ги плаќаат долговите на Заев

Прес 24 | на 4.2017

Коалиционите партнери на Заев од Алијанса за Албанците кои како мираз му ја носат Тиранската Платформа вчера уште еднаш потврдија дека не им е битен државниот интерес, туку националното прашање на Албанците,...

ВМРО ДПМНЕ Македонија се буди граѓаните не сакаат да му ги плаќаат долговите на Заев кај нарко мафијата

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија се буди, граѓаните не сакаат да му ги плаќаат долговите на Заев кај нарко-мафијата

Курир | на 4.2017

Во продолжение интегрално ви го пренесуваме целото соопштение Поголема потврда од тоа дека од Алијанса за Албанците ќе коалицираат заради исполнување на барањата од Тиранската Платформа со СДС, а не за...

ВМРО ДПМНЕ Македонија се буди граѓаните не сакаат да му ги плаќаат долговите на Заев кај нарко мафијата

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија се буди, граѓаните не сакаат да му ги плаќаат долговите на Заев кај нарко-мафијата

Вистина | на 4.2017

Коалиционите партнери на Заев од Алијанса за Албанците кои како мираз му ја носат Тиранската Платформа вчера уште еднаш потврдија дека не им е битен државниот интерес, туку националното прашање на Албанците,...

ВМРО ДПМНЕ Зоран Заев е очаен и има патолошка потреба за власт

ВМРО ДПМНЕ: Зоран Заев е очаен и има патолошка потреба за власт

Reporter.mk | на 4.2017

Коалиционите партнери на Заев од Алијанса за Албанците кои како мираз му ја носат Тиранската Платформа вчера уште еднаш потврдија дека не им е битен државниот интерес, туку националното прашање на Албанците....

Заев ги разбуди духовите од минатото  Сонот за Голема Албанија станува реалност

Заев ги разбуди духовите од минатото – Сонот за Голема Албанија станува реалност

Република | на 4.2017

Ненад Мирчевски Педесет дена мирни и масовни протести против тиранската платформа не беа доволни да го одвратат квислингот Зоран Заев од намерата да ја трампа државата за власт. Место сериозно да ги сфатат...

ВМРО ДПМНЕ Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

ВМРО-ДПМНЕ: Заев не смее да осуди ниту една антидржавна изјава

Сител | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска во соопштение го оквалификува претседателот на СДСМ Зоран Заев како „заробеник на желба за власт подготвен да проголта секаква антидржавна изјава само за да направи влада“. Според ВМРО-ДПМНЕ,...

ВМРО ДПМНЕ остро реагираше на Шеќеринска Еве што и порачаа

ВМРО-ДПМНЕ остро реагираше на Шеќеринска! Еве што и порачаа

Бизнис вести | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ реагираше на Шекеринска, и објави соопштение до јавноста. Ви го пренесуваме во целост: „Шекеринска лаже како Заев. Шекеринска потсвесно ги кажува своите стравови и стравовите на аболицираниот...

ВМРО ДПМНЕ Шекеринска залудно се надева дека може и таа и Шилегов да бидат аболицирани како Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Шекеринска залудно се надева дека може и таа и Шилегов да бидат аболицирани како Заев

Денешен | на 4.2017

Шекеринска лаже како Заев. Шекеринска потсвесно ги кажува своите стравови и стравовите на аболицираниот криминалец Зоран Заев. Секој криминалец, па и Заев и Шекеринска, сонува само за едно нешто, а тоа...

Додека на Заев не му приличи да е патриот албанските партии подготвени етнички да коалицираат за локалните избори

Додека на Заев не му приличи да е патриот, албанските партии подготвени етнички да коалицираат за локалните избори

Република | на 4.2017

Кога се во прашање нивните национални интереси Албанците се подготвени да настапат единствено, како и што застанаа позади Тиранската платформа, која беше прифатена од лидерот на македонската опозиција...

Се огласи Шеќеринска Еве што изјави за тајните средби меѓу Груевски и Заев

Се огласи Шеќеринска: Еве што изјави за тајните средби меѓу Груевски и Заев

Бизнис вести | на 4.2017

Потпретседателката на СДСМ, Радмила Шеќеринска за можните тајни средби меѓу лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски и лидерот на СДСМ, Зоран Заев, изјави дека нејзиниот претседател нема зошто да се среќава...

ВМРО ДПМНЕ На коалициските партнери на Заев не им е битен државниот интерес туку националното прашање на Албанците

ВМРО-ДПМНЕ: На коалициските партнери на Заев не им е битен државниот интерес, туку националното прашање на Албанците

Слободна Македонија | на 4.2017

Соопштение на ВМРО-ДПМНЕ Коалиционите партнери на Заев од Алијанса за Албанците кои како мираз му ја носат Тиранската Платформа вчера уште еднаш потврдија дека не им е битен државниот интерес, туку националното...

Шеќеринска демантира средби меѓу Заев и Груевски Амнестијата која се протнува не е решение

Шеќеринска демантира средби меѓу Заев и Груевски -Амнестијата која се протнува не е решение!

Локално | на 4.2017

Потпретседателката на СДСМ, Радмила Шеќеринска за можни тајни средби меѓу лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски и лидерот на СДСМ, Зоран Заев, изјави дека нејзиниот претседател нема зошто да се среќава...

Реакција на ВМРО ДПМНЕ во врска со тврдењата на Шеќеринска

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ во врска со тврдењата на Шеќеринска

Алсат-М | на 4.2017

За тврдењата на Радмила Шекеринска вечерва реагираа од ВМРО-ДПМНЕ: од партијата наведуваат дека потпретседателката на СДСМ лаже кога борува дека некој од ВМРО барал амнестија. „Kолку и да испраќа потсвесни...

ВМРО ДПМНЕ Шекеринска како и Заев сонува да не одговара за криминалните дела

ВМРО-ДПМНЕ: Шекеринска, како и Заев, сонува да не одговара за криминалните дела

МКД | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ вечерва реагираше на изјавите на Радмила Шекеринска и соопшти дека таа лаже како Заев. „Шекеринска потсвесно ги кажува своите стравови и стравовите на аболицираниот криминалец Зоран Заев. Секој...

Реакција на ВМРО ДПМНЕ на Шекеринска

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на Шекеринска

Макфакс | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ реагира на изјавите на Шекеринска. Според оваа партијата Радмила Шекеринска лаже како Заев. „Шекеринска потсвесно ги кажува своите стравови и стравовите на аболицираниот криминалец Зоран Заев....

ВМРО ДПМНЕ Шекеринска попусто се надева дека може и таа и Шилегов да бидат аболицирани како Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Шекеринска попусто се надева дека може и таа и Шилегов да бидат аболицирани како Заев

Вистина | на 4.2017

Шекеринска лаже како Заев. Шекеринска потсвесно ги кажува своите стравови и стравовите на аболицираниот криминалец Зоран Заев. Секој криминалец, па и Заев и Шекеринска, сонува само за едно нешто, а тоа...

ВМРО-ДПМНЕ: Шекеринска залудно се надева дека може и таа и Шилегов да бидат аболицирани како Заев

Нетпрес | на 4.2017

Шекеринска лаже како Заев. Шекеринска потсвесно ги кажува своите стравови и стравовите на аболицираниот криминалец Зоран Заев. Секој криминалец, па и Заев и Шекеринска, сонува само за едно нешто, а тоа...

ВМРО ДПМНЕ Шекеринска лаже како Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Шекеринска лаже како Заев

A1on | на 4.2017

„Шекеринска лаже како Заев. Шекеринска потсвесно ги кажува своите стравови и стравовите на аболицираниот криминалец Зоран Заев. Секој криминалец, па и Заев и Шекеринска, сонува само за едно нешто, а тоа...

ВМРО ДПМНЕ Шекеринска залудно се надева дека може и таа и Шилегов да бидат аболицирани како Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Шекеринска залудно се надева дека може и таа и Шилегов да бидат аболицирани како Заев

Курир | на 4.2017

Интегралниот текст од реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ следува во продолжение Kолку и да испраќа потсвесни пораки за амнестија, ниту таа, ниту Шилегов, ниту Заев смеат да бидат амнестирани за криминалите кои ги...

ВМРО ДПМНЕ Шекеринска залудно се надева дека може и таа и Шилегов да бидат аболицирани како Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Шекеринска залудно се надева дека може и таа и Шилегов да бидат аболицирани како Заев

Прес 24 | на 4.2017

Шекеринска лаже како Заев. Шекеринска потсвесно ги кажува своите стравови и стравовите на аболицираниот криминалец Зоран Заев. Секој криминалец, па и Заев и Шекеринска, сонува само за едно нешто, а тоа...

Шеќеринска Заев нема зошто да се среќава со Груевски

Шеќеринска: Заев нема зошто да се среќава со Груевски

Фактор | на 4.2017

Потпретседателката на СДСМ, Радмила Шеќеринска за можни тајни средби меѓу лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола  Груевски и лидерот на СДСМ, Зоран Заев, изјави дека нејзиниот претседател нема зошто да се среќава...

ВМРО ДПМНЕ Шекеринска лаже како и Заев

ВМРО ДПМНЕ: Шекеринска лаже како и Заев

Reporter.mk | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ реагира на изјавите на Шекеринска. Според оваа партијата Радмила Шекеринска лаже како Заев. „Шекеринска потсвесно ги кажува своите стравови и стравовите на аболицираниот криминалец Зоран Заев....

Шеќеринска Нема преговори со ВМРО ДПМНЕ

Шеќеринска: Нема преговори со ВМРО-ДПМНЕ

+Инфо | на 4.2017

Потпретседателката на СДСМ, Радмила Шеќеринска, тврди дека ВМРО-ДПМНЕ се обидувало и сè уште се обидува да добие амнестија и дека од време на време такви сигнало испраќале до СДСМ. Шеќеринска во емисијата...

ВМРО ДПМНЕ Шекеринска залудно се надева дека може и таа и Шилегов да бидат аболицирани како Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Шекеринска залудно се надева дека може и таа и Шилегов да бидат аболицирани како Заев

Вечер | на 4.2017

Шекеринска лаже како Заев. Шекеринска потсвесно ги кажува своите стравови и стравовите на аболицираниот криминалец Зоран Заев. Секој криминалец, па и Заев и Шекеринска, сонува само за едно нешто, а тоа...

Албанските партии планираат заеднички настап на локалните избори

Албанските партии планираат заеднички настап на локалните избори

Алфа | на 4.2017

Од друга страна пак лидерот на опозицијата одамна се откажа од патриотизмот. Тој во повеќе наврати повторни дека на СДСМ не и личи да игра на картата на патриотизмот и призна дека партијата водела погрешни...

ШЕЌЕРИНСКА И ШИЛЕГОВ СЕ НАДЕВААТ НА АБОЛИЦИЈА Шеќеринска и Шилегов ќе одговараат нема да добијат аболиција како Заев

ШЕЌЕРИНСКА И ШИЛЕГОВ СЕ НАДЕВААТ НА АБОЛИЦИЈА: Шеќеринска и Шилегов ќе одговараат, нема да добијат аболиција како Заев!

Infomax | на 4.2017

Шекеринска лаже како Заев. Шекеринска потсвесно ги кажува своите стравови и стравовите на аболицираниот криминалец Зоран Заев. Секој криминалец, па и Заев и Шекеринска, сонува само за едно нешто, а тоа...

Шеќеринска Нема преговори со ВМРО ДПМНЕ

Шеќеринска: Нема преговори со ВМРО-ДПМНЕ

Алсат-М | на 4.2017

Потпретседателката на СДСМ Радмила Шеќеринска тврди дека ВМРО-ДПМНЕ се обидувало и сè уште се обидува да добие амнестија и дека од време на време такви сигнало испраќале до СДСМ. Шеќеринска во емисијата...

Албанските партии подготвени етнички да коалицираат за локалните избори

Албанските партии подготвени етнички да коалицираат за локалните избори

Курир | на 4.2017

Зоран Заев изгледа треба да учи за патриотизам од своите партнери од албанскиот блок, кои покажаа дека кога се прашање националните интереси за нив нема партија, а Зоран Заев никако не сака да слушне за...

Албанските партии подготвени етнички да коалицираат за локалните избори

Албанските партии подготвени етнички да коалицираат за локалните избори

Вистина | на 4.2017

Кога се во прашање нивните национални интереси Албанците се подготвени да настапат единствено, како и што застанаа позади Тиранската платформа, која беше прифатена од лидерот на македонската опозиција...

СИТЕЛ Албанските партии обединети на идните локални македонските поделени околу националните интереси

СИТЕЛ: Албанските партии обединети на идните локални, македонските поделени околу националните интереси

Прес 24 | на 4.2017

Партиите од албанскиот блок се подготвени етнички да коалицираат за локалните избори. На телевизиска дебата  Реџаил Исмаили од ДУИ потсетува дека во декларацијата која ја потпишале јасно е утврдено дека...

Албанските партии подготвени етнички да коалицираат за локалните избори

Албанските партии подготвени етнички да коалицираат за локалните избори

Пулс 24 | на 4.2017

Кога се во прашање нивните национални интереси Албанците се подготвени да настапат единствено, како и што застанаа позади Тиранската платформа, која беше прифатена од лидерот на македонската опозиција...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

Вест | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани. - Доколку криминогеното...

Албанските партии најавуваат заеднички настап на локалните избори

Албанските партии најавуваат заеднички настап на локалните избори

ТВ Нова | на 4.2017

Албанските политички партии во Македонија се подготвени етнички да коалицираат во пресрет на локалните избори, кои се уште е неизвесно кога ќе се одржат. Ова вчеравечер во емисијата 200 на Алсат М телевизија...

ЗАЕВ ТРЕБА ДА УЧИ ЗА ПАТРИОТИЗАМ ОД СВОТЕ АЛБАНСКИ ПАРТНЕРИ Албанските партии ќе настапат заеднички за локалните избори

ЗАЕВ ТРЕБА ДА УЧИ ЗА ПАТРИОТИЗАМ ОД СВОТЕ АЛБАНСКИ ПАРТНЕРИ: Албанските партии ќе настапат заеднички за локалните избори

Infomax | на 4.2017

Кога се во прашање нивните национални интереси Албанците се подготвени да настапат единствено, како и што застанаа позади Тиранската платформа, која беше прифатена од лидерот на македонската опозиција...

ВМРО ДПМНЕ На Заев поважна му е волјата на нарко дилерите

ВМРО-ДПМНЕ: На Заев поважна му е волјата на нарко-дилерите

Актуелно24 | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ преку соопштение ја информира јавноста и истовремено го обвинува лидерот на СДСМ, Зоран Заев, дека му е поважна волјата на нарко-дилерите и сите кои го негираат македонскиот идентитет, отколку...

Албанските партии обединети на идните локални македонските поделени околу националните интереси

Албанските партии обединети на идните локални, македонските поделени околу националните интереси

Сител | на 4.2017

Embedded video for Албанските партии обединети на идните локални, македонските поделени околу националните интереси Партиите од албанскиот блок се подготвени етнички да коалицираат за локалните избори....

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

Економски | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани. – Доколку криминогеното...

Во новиот број на Република ќе читате

Во новиот број на „Република“ ќе читате

Република | на 4.2017

Во новиот број на неделникот „Република“ ќе читате: Заев ги разбуди духовите од минатото Сонот за Голема Албанија станува реалност Интересно е зошто квислинзите повеќе сакаат да зборуваат за митови и легенди,...

Од ВМРО ДПМНЕ излегоа со ново соопштение Еве што порачуваат

Од ВМРО-ДПМНЕ излегоа со ново соопштение! Еве што порачуваат

Бизнис вести | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ излезе со ново соопштение. Текстот ви го пренесуваме во целост: „Доколку СДС не се плашеше од гласот на македонските граѓани и доколку на криминалецот Заев нивната волја му беше поважна од обврските...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

Утрински | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани. - Доколку криминогеното...

ВМРО ДПМНЕ Народот бара нови парламентарни избори

ВМРО-ДПМНЕ: Народот бара нови парламентарни избори

Фокус | на 4.2017

Доколку СДС не се плашеше од гласот на македонските граѓани, веќе ќе почнуваше кампањата за предвремените парламентарни и локални избори, се вели во денешното соопштение на ВМРО-ДПМНЕ. -Доколку СДС наместо...

ВМРО ДПМНЕ На Заев поважна му е волјата на нарко дилерите

ВМРО-ДПМНЕ: На Заев поважна му е волјата на нарко-дилерите

Точка | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ преку соопштение ја информира јавноста и истовремено го обвинува лидерот на СДСМ, Зоран Заев, дека му е поважна волјата на нарко-дилерите и сите кои го негираат македонскиот идентитет, отколку...

ЗАТОА

ЗАТОА

Денешен | на 4.2017

Осум недели се протестира низ цела Македонија против намерите на СДСМ и Зоран Заев да извршат државен удар со гласање за влада без мандат и федерализација на Македонија онака како што нарачале од Албанија,...

ВМРО ДПМНЕ На Заев поважна му е волјата на нарко дилерите

ВМРО-ДПМНЕ: На Заев поважна му е волјата на нарко-дилерите

Макфакс | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ преку соопштение ја информира јавноста и истовремено го обвинува лидерот на СДСМ, Зоран Заев, дека му е поважна волјата на нарко-дилерите и сите кои го негираат македонскиот идентитет, отколку...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

Вечер | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани. – Доколку криминогеното...

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Вечер | на 4.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вчера заедно со Владимир Ѓорчев и Александар Николоски оствари средба со претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина, Младен Иваниќ на која двајцата...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

Лидер | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани. – Доколку криминогеното...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

Алсат-М | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани. – Доколку криминогеното...

ВМРО ДПМНЕ Народот не молчи и бара нови предвремени парламентарни избори

ВМРО-ДПМНЕ: Народот не молчи и бара нови предвремени парламентарни избори

Позитив | на 4.2017

Доколку СДС не се плашеше од гласот на македонските граѓани, веќе ќе почнуваше кампањата за предвремените парламентарни и локални избори, се вели во редовното утринско соопштение на ВМРО-ДПМНЕ. „Доколку...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

24 вести | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани. „Доколку криминогеното...

ВМРО ДПМНЕ Народот бара избори за да му покаже на СДС како се сака Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Народот бара избори за да му покаже на СДС како се сака Македонија

Телеграф | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани. - Доколку криминогеното...

ВМРО ДПМНЕ Народот бара реални мерки за подобра иднина

ВМРО-ДПМНЕ: Народот бара реални мерки за подобра иднина

Локално | на 4.2017

„Доколку СДС не се плашеше од гласот на македонските граѓани и доколку на криминалецот Заев нивната волја му беше поважна од обврските кон нарко-дилерите и сите кои го негираат македонскиот идентитет,...

ВМРО ДПМНЕ СДС одбра да молчи но народот не молчи бара предвремени избори

ВМРО-ДПМНЕ: СДС одбра да молчи, но народот не молчи, бара предвремени избори

МКД | на 4.2017

Доколку СДС не се плашеше од гласот на македонските граѓани и доколку на криминалецот Заев нивната волја му беше поважна од обврските кон нарко-дилерите и сите кои го негираат македонскиот идентитет, веќе...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

Канал 5 | на 4.2017

- Доколку криминогеното раководство на СДС имаше образ и одлучеше да ги праша граѓаните за тиранската платформа, наместо постизборно да им ја подметне, веќе наголемо ќе течеа дебатите околу штетните последици...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

Курир | на 4.2017

– Доколку криминогеното раководство на СДС имаше образ и одлучеше да ги праша граѓаните за тиранската платформа, наместо постизборно да им ја подметне, веќе наголемо ќе течеа дебатите околу штетните последици...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

Вистина | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани. – Доколку криминогеното...

ВМРО ДПМНЕ Народот бара РЕАЛНИ мерки за подобра иднина

ВМРО-ДПМНЕ: Народот бара РЕАЛНИ мерки за подобра иднина

A1on | на 4.2017

„Доколку СДС не се плашеше од гласот на македонските граѓани и доколку на криминалецот Заев нивната волја му беше поважна од обврските кон нарко-дилерите и сите кои го негираат македонскиот идентитет,...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ТВ Нова | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани. – Доколку криминогеното...

ВМРО-ДПМНЕ: Поради стравот од гневот на граѓаните Заев бега од избори

Нетпрес | на 4.2017

Доколку СДСМ не се плашеше од гласот на македонските граѓани и доколку на нивниот лидер Зоран Заев нивната волја му беше поважна од обврските кон нарко-дилерите и сите кои го негираат македонскиот идентитет,...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

Денешен | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани. – Доколку криминогеното...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО- ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

Пулс 24 | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани. – Доколку криминогеното...

ВМРО ДПМНЕ Доколку СДС не се плашеше од народот ќе се согласеше на предвремени избори

ВМРО ДПМНЕ: Доколку СДС не се плашеше од народот ќе се согласеше на предвремени избори

Прес 24 | на 4.2017

Доко лку СДС не се плашеше од гласот на м акедонските граѓани и доколку на криминалецот Заев нивната волја му беше поважна од обврските кон нарко-дилерите и сите кои го негираат македонскиот идентитет,...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

Сител | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани. - Доколку криминогеното...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ТВ 21 | на 4.2017

– ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани. – Доколку...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата за избори ќе беше почната ако СДС не се плашеше од граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата за избори ќе беше почната ако СДС не се плашеше од граѓаните

Слободна Македонија | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани. – Доколку криминогеното...

ВМРО ДПМНЕ Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

ВМРО-ДПМНЕ: Кампањата ќе беше почната ако се донесеше одлука за избори

Вечер | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ денеска преку соопштение оценува дека веќе би била почната кампањата за предвремените парламентарни и локални избори доколку СДСМ не се плашела од гласот на македонските граѓани - Доколку криминогеното...

Надница за страв

Надница за страв

Утрински | на 4.2017

Љупчо Поповски Оваа политичка, институционална и морална криза ги изнесе на виделина сите оние коишто со страв сакаат да владеат со себе и со другите. А претседателот на државата во овој момент е овластен...

Средба на лидерот на ВМРО ДПМНЕ Груевски со Иваниќ

Средба на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Груевски, со Иваниќ

Телеграф | на 4.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска заедно со Владимир Ѓорчев и Александар Николоски оствари средба со претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина, Младен Иваниќ. Како што...

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Нетпрес | на 4.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес заедно со Владимир Ѓорчев и Александар Николоски оствари средба со претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина, Младен Иваниќ на која двајцата...

Груевски  Иваниќ Односите помеѓу двете земји се пријателски и со взаемно разбирање

Груевски – Иваниќ: Односите помеѓу двете земји се пријателски и со взаемно разбирање

Локално | на 4.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска заедно со Владимир Ѓорчев и Александар Николоски се сретнал со претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина, Младен Иваниќ. Двајцата соговорници...

Груевски и Заев се сретнаа со Иваниќ му ги повторија позициите

Груевски и Заев се сретнаа со Иваниќ, му ги повторија позициите

Утрински | на 4.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска заедно со Владимир Ѓорчев и Александар Николоски оствари средба со претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина, Младен Иваниќ. Како што...

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Лидер | на 4.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес заедно со Владимир Ѓорчев и Александар Николоски оствари средба со претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина, Младен Иваниќ на која двајцата...

Груевски и пред Иваниќ потенцирал дека излезот од кризата е во нови избори

Груевски и пред Иваниќ потенцирал дека излезот од кризата е во нови избори

Макфакс | на 4.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, заедно со членовите на партијата Владимир Ѓорчев и Александар Николоски во средата оствари средба со претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина,...

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Вистина | на 4.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес заедно со Владимир Ѓорчев и Александар Николоски оствари средба со претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина, Младен Иваниќ на која двајцата...

Средба на Груевски и Иваниќ

Средба на Груевски и Иваниќ

A1on | на 4.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес, заедно со Владимир Ѓорчев и Александар Николоски, оствари средба со претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина, Младен Иваниќ. „Двајцата...

Груевски на средба со Иваниќ Излезот се брзи избори

Груевски на средба со Иваниќ: Излезот се брзи избори

Канал 5 | на 4.2017

Двајцата соговорници позитивно ги оценија односите меѓу двете земји кои се карактеризираат со взаемно пријатество и разбирање. Груевски го запозна својот соговрник со аспектите на политичката криза наметната...

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Курир | на 4.2017

Груевски, соопштуваат од партијата, го запозна својот соговорник со аспектите на политичката криза наметната од опозицијата, и позициите и ставовите на ВМРО-ДПМНЕ во однос на клучните прашања и начините...

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

ТВ Нова | на 4.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска заедно со Владимир Ѓорчев и Александар Николоски оствари средба со претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина, Младен Иваниќ на која двајцата...

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Прес 24 | на 4.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес  заедно со Владимир Ѓорчев и Александар Николоски оствари средба со претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина, Младен Иваниќ. Двајцата...

Груевски и пред Иваниќ потенцирал дека излезот од кризата е во нови избори

Груевски и пред Иваниќ потенцирал дека излезот од кризата е во нови избори

Reporter.mk | на 4.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, заедно со членовите на партијата Владимир Ѓорчев и Александар Николоски во средата оствари средба со претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина,...

Груевски се сретна со Младен Иваниќ

Груевски се сретна со Младен Иваниќ

Пулс 24 | на 4.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес заедно со Владимир Ѓорчев и Александар Николоски оствари средба со претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина, Младен Иваниќ на која двајцата...

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Република | на 4.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес заедно со Владимир Ѓорчев и Александар Николоски оствари средба со претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина, Младен Иваниќ на која двајцата...

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Груевски оствари средба со Младен Иваниќ

Слободна Македонија | на 4.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес заедно со Владимир Ѓорчев и Александар Николоски оствари средба со претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина, Младен Иваниќ на која двајцата...

СДСМ Груевски нема да направи Либија од Македонија

СДСМ: Груевски нема да направи Либија од Македонија!

A1on | на 4.2017

„Никола Груевски и раководството на ВМРО-ДПМНЕ можат само себе си да се тешат со платениците во нивната пропаганда. Граѓаните знаат дека Македонија е на чекор до промените од режим во демократија, дека...

ВМРО ДПМНЕ Човекот кој стои зад Тиранската платформа предизвикува конфликти и прекројување на границите на Балканот

ВМРО-ДПМНЕ: Човекот кој стои зад Тиранската платформа предизвикува конфликти и прекројување на границите на Балканот

Актуелно24 | на 4.2017

ВМРО-ДПМНЕ потсетува дека човекот кој стои зад Тиранската платформа продолжува да ја промовира Соросовата политика на предизвикување конфликти со уште поопасни ставови како што е прекројување на границите...

ВМРО ДПМНЕ Народот бара нови избори

ВМРО-ДПМНЕ: Народот бара нови избори

Слободна Македонија | на 4.2017

Кризата наметната од СДСМ мора да заврши. Народот бара избори, на кои ќе се изјаснат и ќе знаат за што гласаат, за да не се чувствуваат пост изборно изманипулирани, порачува ВМРО-ДПМНЕ во пишано соопштение...

Сценаристите заборавија да го прашаат македонскиот народ

Сценаристите заборавија да го прашаат македонскиот народ!

Македонска Нација | на 4.2017

Свекрва Гигантската битка која се води денес во светот ја решава судбината на целото човечанство за еден подолг период. Денес се бие битка дали светот ќе живее во напредок, слобода и среќа или во средновековно...

На Брисел му се брза да се избере влада во Македонија

На Брисел му се брза да се избере влада во Македонија

Македонска Нација | на 4.2017

Македонска нација На Брисел му се брза да се избере влада во Македонија која би ја спровела албанската платформа од Тирана со која би се редифинирала Македонија. Тоа е во контекст на плановите на Брисел...

Каприцот на Ѓорге Иванов

Каприцот на Ѓорге Иванов

Утрински | на 4.2017

Слободан Најдовски Поради каприцот, личните интереси и неразбирливото однесување на Иванов Македонија задлабочи во најголемата криза од нејзиното осамостојување на која никој не и' го знае расплетот Ние,...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност