Едноставна постапка за купување билет во ЈСП за постпејд корисниците на Вип

Едноставна постапка за купување билет во ЈСП за постпејд корисниците на Вип

+Инфо | на 4.2017

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

Како да платите билет во ЈСП со мобилен телефон

Како да платите билет во ЈСП со мобилен телефон?

За Се | на 4.2017

Веќе неколку дена во градските автобуси едно возење може да се наплаќа и преку мобилниот оператор ВИП. Досега можеа само корисниците на Т-мобајл да плаќаат со мобилен. Потребно е само еднаш да ја активирате...

Едноставна постапка за купување билет во ЈСП за корисниците на Вип

Едноставна постапка за купување билет во ЈСП за корисниците на Вип

МКД | на 4.2017

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

И постпејд корисниците на Вип ќе може да купат билет во ЈСП

Нетпрес | на 4.2017

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

Постапка за купување автобуски билет во ЈСП за постпејд корисниците на Вип

Постапка за купување автобуски билет во ЈСП за постпејд корисниците на Вип

Бизнис инфо | на 4.2017

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

Постпејд корисниците на ВИП можат да купат билет во ЈСП

Постпејд корисниците на ВИП можат да купат билет во ЈСП

Денар | на 4.2017

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

Едноставна постапка за купуваље автобуски билет во ЈСП Скопје за  постпејд корисниците на мобилна телефонија на Вип

Едноставна постапка за купуваље автобуски билет во ЈСП Скопје за постпејд корисниците на мобилна телефонија на Вип

За Се | на 4.2017

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

И корисниците на ВИП добија можност преку своите телефони да си купат билет во автобусите на ЈСП

И корисниците на ВИП добија можност преку своите телефони да си купат билет во автобусите на ЈСП

Прес 24 | на 4.2017

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

И постпејд корисниците на Вип ќе може да купат билет во ЈСП

И постпејд корисниците на Вип ќе може да купат билет во ЈСП

Точка | на 4.2017

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

Како се плаќа со мобилен во автобус на ЈСП

Како се плаќа со мобилен во автобус на ЈСП?

Скопје Инфо | на 4.2017

Од пред неколку дена во градските автобуси едно возење може да се наплаќа и преку мобилниот оператор ВИП. Досега можеа само корисниците на Т-мобајл да плаќаат со мобилен. Потребно е само еднаш да ја активирате...

Еве како да платите преку мобилен за билет во градските автобуси

Еве како да платите преку мобилен за билет во градските автобуси

Прес 24 | на 4.2017

Во Градските автобуси од сега може да се плаќа билет и преку мобилниот оператор ВИП. Без разлика дали плаќате преку ВИП или Т-мобајл, потребно е само еднаш да ја активирате оваа услуга и таа да стане активна....

Еве како да платите преку мобилен за билет во градските автобуси

Еве како да платите преку мобилен за билет во градските автобуси

Reporter.mk | на 4.2017

Во Градските автобуси од сега може да се плаќа билет и преку мобилниот оператор ВИП. Без разлика дали плаќате преку ВИП или Т-мобајл, потребно е само еднаш да ја активирате оваа услуга и таа да стане активна....

Купување на автобуски билет преку ВИП

Купување на автобуски билет преку ВИП

Иновативност | на 4.2017

Едноставна постапка за купување автобуски билет во ЈСП Скопје за постпејд корисниците на мобилна телефонија на Вип Скопје, 20 април 2017г. – Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија...

Едноставна постапка за купување билет во ЈСП за постпејд корисниците на Вип

Едноставна постапка за купување билет во ЈСП за постпејд корисниците на Вип

ТВ 21 | на 4.2017

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

Како да купите билет во автобус со Вип

Како да купите билет во автобус со Вип?

Телефони | на 4.2017

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

Се што треба да знаете за купување билет во автобус со Вип

Се што треба да знаете за купување билет во автобус со Вип

Фактор | на 4.2017

Вип ги информира своите корисници на мобилната постпејд телефонија дека имаат можност да купат билет за возење во автобусите на ЈСП Скопје од својот мобилен телефон. Со оваа услуга купувањето билет е многу...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност