Кучињата  скитници ги сардисаа граѓаните  дневно и по пет случаи

Кучињата - скитници ги сардисаа граѓаните - дневно и по пет случаи

Утрински | на 3.2017

Ветеринарите објаснуваат дека уличните кучиња најчесто напаѓаат кога се гладни или кога стравуваат дека им е загрозена територијата Горан Адамовски Двегодишно девојче од околината на Скопје вчераутро било...

Хорор во Бачиште кучиња нападнаа уште една жена

Хорор во Бачиште, кучиња нападнаа уште една жена

Бриф | на 3.2017

Се случува ли хорор во кичевско Бачиште каде пред неколку дена кучиња изгризаа до смрт три годишно дете. Според информации на телевизија 24 вечерва во селото кучиња повторно нападнале возрасна жена, која...

Уште еден хорор вечерва во с Бачиште Кучиња нападнаа жена  лекари ја крпеа нејзината рака

Уште еден хорор вечерва во с. Бачиште: Кучиња нападнаа жена – лекари ја крпеа нејзината рака

Локално | на 3.2017

Се случува ли хорор во кичевско Бачиште каде пред неколку дена кучиња изгризаа до смрт три годишно дете. Според информации на телевизија 24 вечерва во селото кучиња повторно нападнале возрасна жена, која...

Вината за смртта на детето е кај сопственикот и кај тие што размножуваат кучиња без контрола

Вината за смртта на детето е кај сопственикот и кај тие што размножуваат кучиња без контрола

Дневник | на 3.2017

Целата вина за страшната смрт на малото момче од кичевското село Бачишта, кое почина откако беше искасано од глутница кучиња, паѓа врз сопственикот на кучињата, но и врз сите што ги размножуваат своите...

Хорор во Бачиште кучиња нападнаа уште една жена

Хорор во Бачиште, кучиња нападнаа уште една жена

24 вести | на 3.2017

Се случува ли хорор во кичевско Бачиште каде пред неколку дена кучиња изгризаа до смрт три годишно дете. Според информации на телевизија 24 вечерва во селото кучиња повторно нападнале возрасна жена, која...

Во кичевско Бачишта уште еден напад од глутница кучиња на мета возрасна жена

Во кичевско Бачишта уште еден напад од глутница кучиња-на мета возрасна жена!

Фактор | на 3.2017

Откако  кичевско Бачишта беше завиено во црно по смртта на 3 годишниот Џеваир, денеска попладне е регистриран уште еден таков случај. Во 21,50 часот од СВР-Охрид е пријавено дека околу 17,00 часот во с.Бачишта,...

Кичевско Бачиште завиено во црно по смртта на 3 годишниот Џеваир

Кичевско Бачиште завиено во црно по смртта на 3 годишниот Џеваир

Локално | на 3.2017

Кучиња скитници се уште шетаат во кичевското село Бачишта, откако беше брутало искасано 3- годишно дете. Локалното население е во паника поради трагедијата која го потресе селото, но и државата, информира...

Уште една жртва на бесните кучиња во кичевското село кои усмртија мало дете

Уште една жртва на бесните кучиња во кичевското село кои усмртија мало дете

Позитив | на 3.2017

Повторно напад од кучиња во истото село. Откако Македонија беше потресена од смртта на малиот Џеваир, денеска уште еден случај, за среќа не толку трагичен. Во 21,50 часот од СВР-Охрид сме известени дека...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Локално | на 3.2017

Aгенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

Кичевско Бачиште завиено во црно по смртта на 3 годишниот Џеваир

Кичевско Бачиште завиено во црно по смртта на 3 годишниот Џеваир

24 вести | на 3.2017

Кучиња скитници сѐ уште шетаат во кичевското село Бачишта, откако беше брутало искасано тригодишно дете. Локалното население е во паника поради трагедијата која го потресе селото, но и државата. Во овој...

Кучињата што усмртија 4 годишно дете не биле вакцинирани

Кучињата што усмртија 4-годишно дете не биле вакцинирани

Кајгана | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

Кучињата што усмртија 4 годишно дете не биле вакцинирани

Кучињата што усмртија 4-годишно дете не биле вакцинирани

Макфакс | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Економски | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ поведе прекршочна постапка против сопственикот на кучињата што искасаа дете во Кичевско

АХВ поведе прекршочна постапка против сопственикот на кучињата што искасаа дете во Кичевско

Телеграф | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

Кучињата што усмртија дете не биле вакцинирани

Кучињата што усмртија дете не биле вакцинирани

+Инфо | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

A1on | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

ТВ Нова | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Канал 5 | на 3.2017

Постапката, како што соопшти АХВ, е покрената врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар и овластеното ветеринарно друштво. Притоа, веднаш се преземени сите  мерки пропишани...

АХВ Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете кучињата ставени во изолација под надзор

АХВ: Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете, кучињата ставени во изолација под надзор

Курир | на 3.2017

-Извршен е клинички преглед на кучињата и истите се ставени во изолација и под официјален надзор за следење на евентуална појава на симптоми на болеста беснило. Кучињата кои го придружувале стадото овци...

Кучињата што усмртија 4 годишно дете не биле вакцинирани

Кучињата што усмртија 4-годишно дете не биле вакцинирани

Точка | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

АХВ Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете кучињата ставени во изолација под надзор

АХВ: Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете, кучињата ставени во изолација под надзор

еВести | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Лидер | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Прес 24 | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Алсат-М | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете кучињата ставени во изолација под надзор

АХВ: Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете, кучињата ставени во изолација под надзор

Денешен | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Reporter.mk | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Либертас | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

Кичево граѓаните бараат итно преземање мерки за кучињата скитници

Кичево, граѓаните бараат итно преземање мерки за кучињата-скитници

Алсат-М | на 3.2017

Врие од кучиња скитници во Кичево. Граѓаните велат дека ситуацијата е алармантна особено во навечер и наутро кога кучињата се собираат во групи и неретко напаѓаат случајни минувачи. За тоа говори и извештајот...

Почина детенцето нападнато од кучиња ќе се врши обдукција

Почина детенцето нападнато од кучиња, ќе се врши обдукција

МКД | на 3.2017

Четиригодишното дете што беше нападнато од глутница кучиња , вчера во 13 часот, им подлегна на повредите. Како што информираа од полицијата на 19 март во 13 часот во Ургентниот центар Скопје, на „КАРИЛ“...

Кучињата што усмртија 4 годишно дете не биле вакцинирани

Кучињата што усмртија 4 годишно дете не биле вакцинирани

MK News | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

Кучињата не биле ни вакцинирани Пријава против сопственикот

Кучињата не биле ни вакцинирани: Пријава против сопственикот

Република | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

Прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои го нападнаа четиригодишно дете

Прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои го нападнаа четиригодишно дете

еМАГАЗИН | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

АХВ Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

АХВ: Прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од село Бачишта

Сител | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

Кучињата касаат никој мува не го лази

Кучињата касаат, никој мува не го лази!

Вечер | на 3.2017

Стануваат ли се поагресивни уличните кучиња, освен што се забележува и дека се повеќе ги има на улиците? Граѓаните велат не е безбедно повеќе, бараат да се донесе закон со кој ќе се реши овој проблем На...

АХВ Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете кучињата ставени во изолација под надзор

АХВ: Поведена прекршочна постапка против сопственикот на кучињата кои искасаа дете, кучињата ставени во изолација под надзор

Слободна Македонија | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар...

АХВ ќе поднесе прекршочна пријава против сопственикот на кучињата кои го нападнаа четиригодишното дете во кичевскo

АХВ ќе поднесе прекршочна пријава против сопственикот на кучињата кои го нападнаа четиригодишното дете во кичевскo

Здравство 24 | на 3.2017

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта кои нападнаа четиригодишно дете. Постапката, како што соопшти АХВ,...

Кој е виновен за смртта на детето искасапено од кучиња

Кој е виновен за смртта на детето искасапено од кучиња?

Фактор | на 3.2017

Случајот со смртта на четиригодишното дете од кичевското село Бачишта, кое почина откако беше парчосано од глутница кучиња, отвори многу прашања за тоа кој е виновникот. Четиригодишниот Џеваир во четвртокот...

 Анима мунди  Да се забрани непреченото размножување на домашните животни

„Анима мунди“: Да се забрани непреченото размножување на домашните животни

Локално | на 3.2017

Здружението за заштита на животни „Анима мунди“ преку реакција испратена до медиумите се огласи за смртта на четиригодишното детенце кое по неколкудневните обиди за спасување на неговиот живот, тоа им...

Ја загуби битката Почина детенцето кое беше искасано од кучиња

Ја загуби битката: Почина детенцето кое беше искасано од кучиња

Таратур | на 3.2017

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта, кое во четвртокот претпладне беше нападнато и искасано од глутница кучиња, почина денес попладне на скопските клиники. Како што информираат болнички извори...

 Анима Мунди за кучето што искасапи дете Несреќа во која еден миг човечки превид има кобни последици

„Анима Мунди“ за кучето што искасапи дете: Несреќа во која еден миг човечки превид, има кобни последици

еМАГАЗИН | на 3.2017

Здржението за заштита на животни „Анима мунди“ испрати соопштение до јавноста по повод реакциите на социјалните мрежи, во кое се прозиваат како здружение, бидејќи кучиња нападнаа и растргнаа тригодишно...

Почина детето искасано од кучиња во Бачишта

Почина детето искасано од кучиња во Бачишта

Дневник | на 3.2017

Четиригодишникот од кичевското село Башишта почина вчера и покрај напорите на лекарите од Kлиниката „Мајка Тереза“ да го спасат неговиот живот. Според лекарите, кучињата биле толку агресивни што буквално...

 Анима мунди  Да се забрани непреченото размножување на домашните животни

„Анима мунди“: Да се забрани непреченото размножување на домашните животни

24 вести | на 3.2017

Здружението за заштита на животни „Анима мунди“ преку реакција испратена до медиумите се огласи за смртта на четиригодишното детенце кое по неколкудневните обиди за спасување на неговиот живот, тоа им...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Дневник | на 3.2017

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Детето...

Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња

Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња

Скопје Инфо | на 3.2017

Четиригодишното дете кое беше растргнато од глутница кучиња пред неколку дена во кичевското село Бачишта починало, објави Канал 5. Како што дознава телевизијата, и покрај напорите на лекарите да му го...

Почина 4 годишното дете нападнато од кучиња

Почина 4 годишното дете нападнато од кучиња

МКД | на 3.2017

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Детето...

Почина четиригодишно дете искасано од кучиња

Почина четиригодишно дете искасано од кучиња

24 вести | на 3.2017

По неколку дневен обид за спасување на животот на чериригодишното детенце од кичевско кое во Ургентниот центар беше примено со тешки повреди предизвикани од напад од кучиња, тоа попладнево им подлегна...

 Анима мунди и сексот

„Анима мунди“ и сексот

Калимеро | на 3.2017

„ Најголем причинител за бездомни животни е човекот, кој ги размножува неконтролирано“. Ова е само мал дел од реакцијата на Здружението за заштита на животните „Анима мунди“, откако глутница кучиња нападна...

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

Бриф | на 3.2017

Четиригодишниот Џеваир Усеини , кој беше искасан од кучиња во петокот, денеска околу 13 часот им подлегнал на повредите и починал на универзитетската клиника КАРИЛ во Скопје. Малиот Џеваир беше нападнат...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Алфа | на 3.2017

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Четиригодишното...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Вест | на 3.2017

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Детето...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Лидер | на 3.2017

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Детето...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

ТВ Нова | на 3.2017

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Детето...

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

Позитив | на 3.2017

Четиригодишниот Џеваир Усеини , кој беше искасан од кучиња во петокот, денеска околу 13 часот им подлегнал на повредите и починал на универзитетската клиника КАРИЛ во Скопје. Малиот Џеваир беше нападнат...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Кукурику | на 3.2017

pack of dogs Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите....

Анима Мунди бара да се забрани непреченото размножување на домашни животни

Анима Мунди бара да се забрани непреченото размножување на домашни животни

A1on | на 3.2017

Длабоко сме потресени и изразуваме сочувство до семејството на малиот Џеваир од кичевското село Бачишта, кој пред неколку дена беше нападнат и растргнат од овчарски кучиња. Во оваа трагедија загубата е...

Анима Мунди бара да се забрани непречено размножување на домашни животни

Анима Мунди бара да се забрани непречено размножување на домашни животни

+Инфо | на 3.2017

Длабоко сме потресени и изразуваме сочувство до семејството на малиот Џеваир од кичевското село Бачишта, кој пред неколку дена беше нападнат и растргнат од овчарски кучиња. Во оваа трагедија загубата е...

Почина детето с Бачишта што беше искасано од глутница кучиња

Почина детето с. Бачишта што беше искасано од глутница кучиња

Локално | на 3.2017

На КАРИЛ, денеска околу 13 часот почина четиригодишното момче од кичевското село Бачишта, кое пред три дена беше нападнато и буквално растргнато од глутница кучиња. Детето беше на апарати за дишење и три...

Почина детето кое што беше искасано од кучиња

Почина детето кое што беше искасано од кучиња

A1on | на 3.2017

Четиригодишниот Џеваир Усеини, кој беше нападнат од кучиња во петокот, денеска околу 13 часот им подлегнал на повредите и починал на универзитетската клиника КАРИЛ во Скопје. Малиот Џеваир бил нападнат...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта нападнато од кучиња

Алсат-М | на 3.2017

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Детето...

Почина детето нападнато од глутница кучиња

Почина детето нападнато од глутница кучиња

Утрински | на 3.2017

При нападот му биле нанесени тешки повреди на телото - кучињата го касале во пределот на стомакот, градниот кош и главата Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта поладнево им подлегна на повредите...

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

+Инфо | на 3.2017

Четиригодишниот Џеваир Усеини , кој беше искасан од кучиња во петокот, денеска околу 13 часот им подлегнал на повредите и починал на универзитетската клиника КАРИЛ во Скопје. Малиот Џеваир беше нападнат...

Анима мунди Најголем причинител за бездомни животни е човекот

Анима мунди: Најголем причинител за бездомни животни е човекот

Reporter.mk | на 3.2017

Длабоко сме потресени и изразуваме сочувство до семејството на малиот Џеваир од кичевското село Бачишта, кој пред неколку дена беше нападнат и растргнат од овчарски кучиња. Во оваа трагедија загубата е...

ТАГА Почина четиригодишното дете кое го искасаа кучиња во кичевско момчето не ги издржа тешките повреди

ТАГА: Почина четиригодишното дете кое го искасаа кучиња во кичевско, момчето не ги издржа тешките повреди

Турлитава | на 3.2017

Почина четиригодишното детенце кое беше растргнато од глутница кучиња пред неколку дена во кичевско. Канал 5 дознава дека и покрај напорите на лекарите да му го спасат животот, четиригодишното момченце...

ТРАГЕДИЈА Почина детето нападнато од кучиња

ТРАГЕДИЈА: Почина детето нападнато од кучиња

Курир | на 3.2017

Од клиниката за Канал 5 потврдија дека детенцето починало околу 13 часот. Детето пред четири дена на клиниката било донесено со тешки повреди по целото тело. Доктор Симеонов хирургот кој ја работеше тешката...

ПОЧИНА ДЕТЕТО ШТО ГО ИСКАСАА КУЧИЊА Момчето не ги издржа тешките повреди

ПОЧИНА ДЕТЕТО ШТО ГО ИСКАСАА КУЧИЊА: Момчето не ги издржа тешките повреди

Телеграф | на 3.2017

Четиригодишното детенце од кичевското село Бачишта, не ги издржа тешките повреди кои му беа нанесени откако го искасаа глутница кучиња. Од Клиничкиот центар во Скопје за Телеграф.мк ја потврдија информацијата...

Почина четиригодишното дете нападнато од глутница кучиња

Почина четиригодишното дете нападнато од глутница кучиња

Канал 5 | на 3.2017

Од клиниката за Канал 5 потврдија дека детенцето починало околу 13 часот. Детето пред четири дена на клиниката било донесено со тешки повреди по целото тело. Доктор Симеонов хирургот кој ја работеше тешката...

Почина детето нападнато од кучиња

Почина детето нападнато од кучиња

Денешен | на 3.2017

По три дена тешка битка и покрај напорите на лекарите да го спасат неговиот живот, четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое беше нападнато од овчарски кучиња денеска почина на интензивната нега во...

Почина детето искасано од овчарски кучиња

Почина детето искасано од овчарски кучиња

Нова ТВ | на 3.2017

Усеини Џеваир (4) од селото Бачишта, Кичево денеска почина на Клиниката за анестезија, реанимација и интензивно лекување, откако во четвртокот беше искасано од овчарски кучиња. Во билтенот на МВР пишува...

Почина четиригодишното дете нападнато од глутница кучиња

За Се | на 3.2017

Од клиниката потврдија дека детенцето починало околу 13 часот пренесува Канал 5 . Детето пред четири дена на клиниката било донесено со тешки повреди по целото тело. Доктор Симеонов хирургот кој ја работеше...

ТАГА Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња во кичевско

ТАГА: Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња во кичевско

Прес 24 | на 3.2017

Почина четиригодишното детенце кое беше растргнато од глутница кучиња пред неколку дена во кичевско. Канал 5 дознава дека и покрај напорите на лекарите да му го спасат животот, четиригодишното момченце...

Анима мунди Најголем причинител за бездомни животни е човекот кој ги размножува неконтролирано потоа исфрла на улица

Анима мунди: Најголем причинител за бездомни животни е човекот, кој ги размножува неконтролирано, потоа исфрла на улица

Либертас | на 3.2017

Длабоко сме потресени и изразуваме сочувство до семејството на малиот Џеваир од кичевското село Бачишта, кој пред неколку дена беше нападнат и растргнат од овчарски кучиња. Во оваа трагедија загубата е...

Кучиња нападнале жена во струшко Велгошти

Кучиња нападнале жена во струшко Велгошти

+Инфо | на 3.2017

Пред два дена во селото Велгошти жена била нападната од неколку кучиња во раните утрински часови кога се движела пеш, објави Охрид њуз . Kучињата се појавиле од двор на куќа покрај патот каде биле чувани...

Детето нападнато од кучиња остана без еден бубрег и слезина

Детето нападнато од кучиња остана без еден бубрег и слезина

Скопје Инфо | на 3.2017

Во лоша здравствена состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое е ставено на машини за дишење. Пред три дена детето беше нападнато од група кучиња кога сакало преку нива да отиде со соседната...

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

Почина малиот Џеваир кого го искасаа кучиња

Либертас | на 3.2017

Четиригодишниот Џеваир Усеини , кој беше искасан од кучиња во петокот, денеска околу 13 часот им подлегнал на повредите и починал на универзитетската клиника КАРИЛ во Скопје. Малиот Џеваир беше нападнат...

Драма во Охрид Жена нападната од глутница кучиња

Драма во Охрид: Жена нападната од глутница кучиња

Прес 24 | на 3.2017

Пред два дена во селото Велгошти жена била нападната од неколку кучиња. Нападот се случил во раните утрински часови кога жената се движела пеш по улица во селото, а кучињата се појавиле од двор на куќа...

Анима Мунди бара да се забрани непречено размножување на домашни животни

Анима Мунди бара да се забрани непречено размножување на домашни животни

Радио МОФ | на 3.2017

„Длабоко сме потресени и изразуваме сочувство до семејството на малиот Џеваир од кичевското село Бачишта, кој пред неколку дена беше нападнат и растргнат од овчарски кучиња. Во оваа трагедија загубата...

Почина четиригодишното дете од Кичевско кое беше нападнато од кучиња

Почина четиригодишното дете од Кичевско кое беше нападнато од кучиња

еМАГАЗИН | на 3.2017

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта кое беше нападнато од глутница кучиња и поради сериозноста на повредите пренесено во Клиничкиот центар во Скопје денеска им подлегна на повредите. Детето...

Детенцето кое беше искасапено од кучињата заврши трагично

Детенцето кое беше искасапено од кучињата заврши трагично

Reporter.mk | на 3.2017

Почина четиригодишното детенце кое беше растргнато од глутница кучиња пред неколку дена во кичевско. Канал 5 дознава дека и покрај напорите на лекарите да му го спасат животот, четиригодишното момченце...

Драма во Охрид Жена нападната од глутница кучиња

Драма во Охрид: Жена нападната од глутница кучиња

Reporter.mk | на 3.2017

Пред два дена во селото Велгошти жена била нападната од неколку кучиња. Нападот се случил во раните утрински часови кога жената се движела пеш по улица во селото, а кучињата се појавиле од двор на куќа...

Почина детенцето кое беше нападнато од кучиња

Почина детенцето кое беше нападнато од кучиња

Пулс 24 | на 3.2017

По три дена тешка битка и покрај напорите на лекарите да го спасат неговиот живот, четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое беше нападнато од овчарски кучиња денеска почина на интензивната нега во...

ТРАГЕДИЈА Почина детето нападнато од кучиња

ТРАГЕДИЈА: Почина детето нападнато од кучиња

MK News | на 3.2017

По три дена тешка битка и покрај напорите на лекарите да го спасат неговиот живот, четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое беше нападнато од овчарски кучиња денеска почина на интензивната нега во...

Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња во кичевско

Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња во кичевско

Република | на 3.2017

Четиригодишното дете кое беше растргнато од глутница кучиња пред неколку дена во кичевското село Бачишта починало објави „ Канал 5 “. Како што дознава телевизијата, и покрај напорите на лекарите да му...

Кучињата го гледале само како живо месо  Нема место каде детенцето не било распарчено

Кучињата го гледале само како живо месо – Нема место каде детенцето не било распарчено

Reporter.mk | на 3.2017

Детенцето од кочанското село коа го распарчија кучиња е во тешка здравствена состојба, и понатаму на апарати за одржување во живот. Четиригодишното детенце од Бачишта нема место на телото каде што не било...

Трагедија Почина четиригодишното детенеце кое беше растргнато од глутница кучиња

Трагедија: Почина четиригодишното детенеце кое беше растргнато од глутница кучиња

Сител | на 3.2017

После три дена битка 4 годишното дете од кичевското село Бачишта денеска околу 13 часот им подлегна на повредите. Детето во исклучително лоша состојба беше пренесено во Ургентниот центар во Скопје.Речиси...

ТАГА Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња во кичевско

ТАГА: Почина четиригодишното дете кое го растргнаа кучиња во кичевско

Infomax | на 3.2017

Почина четиригодишното детенце кое беше растргнато од глутница кучиња пред неколку дена во кичевско. Канал 5 дознава дека и покрај напорите на лекарите да му го спасат животот, четиригодишното момченце...

Почина детето искасано од кучиња

Почина детето искасано од кучиња

Ако | на 3.2017

Четиригодишното дете од кичевското село Бачишта  им подлегна на повредите здобиени од нападот од глутница кучиња. По неколку дневна борба за неговиот живот во Клиничкиот центар во Скопје, тоа попладнето...

Почина четиригодишното детенце во Скопје кое беше нападнато од кучиња

Почина четиригодишното детенце во Скопје кое беше нападнато од кучиња

Арена | на 3.2017

По три дена тешка битка и покрај напорите на лекарите да го спасат неговиот живот, четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое беше нападнато од овчарски кучиња денеска почина на интензивната нега во...

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта кое пред три дена беше нападнато од глутница кучиња

Почина четиригодишното дете од кичевско Бачишта кое пред три дена беше нападнато од глутница кучиња

Здравство 24 | на 3.2017

На КАРИЛ, денеска околу 13 часот почина четиригодишното момче од кичевското село Бачишта, кое пред три дена беше нападнато и буквално растргнато од глутница кучиња. Детето беше на апарати за дишење и три...

Жена нападната од кучиња во струшко Велгошти

Жена нападната од кучиња во струшко Велгошти

Здравство 24 | на 3.2017

Пред два дена во селото Велгошти жена била нападната од неколку кучиња во раните утрински часови кога се движела пеш, објави Охрид њуз . Kучињата се појавиле од двор на куќа покрај патот каде биле чувани...

Детето нападнато од кучиња остана без бубрег и е на апарати за дишење

Детето нападнато од кучиња остана без бубрег и е на апарати за дишење

+Инфо | на 3.2017

Во лоша здравствена состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое е ставено на машини за дишење. - Нема место на телото каде што детето не било распарано. По неколкучасовната операција остана...

Почина малиот Џеваир детето што беше нападнато од кучиња

Почина малиот Џеваир, детето што беше нападнато од кучиња

ТВ 21 | на 3.2017

Малиот Усеини Џеваир, роден 2013 година, им подлегнал на повредите и денеска во 13 часот почина на „КАРИЛ“ во Скопје. Малиот Џеваир беше нападнат од кучиња во с.Бачишта-Кичево, на 16.03.2017. Од МВР информираат...

Детето нападнато од кучиња остнана без бубрег и е на апарати за дишење

Детето нападнато од кучиња остнана без бубрег и е на апарати за дишење

+Инфо | на 3.2017

Во лоша здравствена состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое е ставено на машини за дишење. - Нема место на телото каде што детето не било распарано. По неколкучасовната операција остана...

Почина четиригодишното дете нападнато од глутница кучиња

Почина четиригодишното дете нападнато од глутница кучиња

Вечер | на 3.2017

По три дена тешка битка и покрај напорите на лекарите да го спасат неговиот живот, четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое беше нападнато од овчарски кучиња денеска почина на интензивната нега во...

Нема место каде не било распарчено  детали за детето нападнато од кучиња

Нема место каде не било распарчено - детали за детето нападнато од кучиња

Прес 24 | на 3.2017

Детенцето од кочанското село коа го распарчија кучиња е во тешка здравствена состојба, и понатаму на апарати за одржување во живот. Четиригодишното детенце од Бачишта нема место на телото каде што не било...

Детето нападнато од кучиња остана без еден бубрег и слезина

Детето нападнато од кучиња остана без еден бубрег и слезина

Пулс 24 | на 3.2017

Во лоша здравствена состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое е ставено на машини за дишење. Пред три дена детето беше нападнато од група кучиња кога сакало преку нива да отиде со соседната...

Драма во Охрид Жена нападната од глутница кучиња

Драма во Охрид: Жена нападната од глутница кучиња

Infomax | на 3.2017

Во селото Велгошти жена била нападната од неколку кучиња. Нападот се случил во раните утрински часови кога жената се движела пеш по улица во селото, а кучињата се појавиле од двор на куќа покрај патот...

Драма во Охрид Жена нападната од глутница кучиња

Драма во Охрид: Жена нападната од глутница кучиња

Сител | на 3.2017

Пред два дена во селото Велгошти жена била нападната од неколку кучиња. Нападот се случил во раните утрински часови кога жената се движела пеш по улица во селото, а кучињата се појавиле од двор на куќа...

Детето нападнато од кучиња остана без еден бубрег и слезина

Детето нападнато од кучиња остана без еден бубрег и слезина

Република | на 3.2017

Во лоша здравствена состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое е ставено на машини за дишење. Пред три дена детето беше нападнато од група кучиња кога сакало преку нива да отиде со соседната...

Детето нападнато од кучиња остана без бубрег и е на апарати за дишење

Детето нападнато од кучиња остана без бубрег и е на апарати за дишење

Reporter.mk | на 3.2017

Во лоша здравствена состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое е ставено на машини за дишење. – Нема место на телото каде што детето не било распарано. По неколкучасовната операција остана...

Детето нападнато од кучиња остана без бубрег и е на апарати за дишење

Детето нападнато од кучиња остана без бубрег и е на апарати за дишење

Либертас | на 3.2017

Во лоша здравствена состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, кое е ставено на машини за дишење. – Нема место на телото каде што детето не било распарано. По неколкучасовната операција остана...

Детето нападнато од кучиња е на апарати за дишење

Детето нападнато од кучиња е на апарати за дишење

Слободна Македонија | на 3.2017

Во исклучително лоша состојба е четиригодишното дете од кичевско Бачишта, животот му го даваат машините за дишење. Пред два дена детето беше искасано од овчарски кучиња додека од куќата каде живеело, сакало...

Четиригодишно дете од кичевско во критична состојба и приклучено на апарати  Глутница кучиња го распарчале

Четиригодишно дете од кичевско во критична состојба и приклучено на апарати – Глутница кучиња го распарчале

Здравство 24 | на 3.2017

Дете родено во 2013 година од кичевското село Бачишта е тешко повредено во пределот на стомакот, градниот кош и главата во напад од глутница кучиња. Поради сериозноста на повредите, од Општата болница...

Детали за здравствената состојба на детето нападнато од кучиња нападнато уште едно дете

Детали за здравствената состојба на детето нападнато од кучиња, нападнато уште едно дете

Република | на 3.2017

Четиригодишно дете од кичевското село Бачишта, се здоби со тешки повреди во пределот на стомакот, градниот кош и главата, откако вчера беше нападнат од повеќе кучиња. Поради сериозноста на повредите, малолетникот,...

Кучиња нападнале четиригодишно дете се бори за живот

Кучиња нападнале четиригодишно дете, се бори за живот

Република | на 3.2017

Четиригодишно дете од кичевско Бачиште во критична состојба вчера било донесено во скопскиот Ургентен центар. Од полицијата информираат дека детето било нападнато од кучиња. Инцидентот се случил вчера...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност