Нови цени на горивата од денес

Нови цени на горивата од денес

Актуелно24 | на 3.2017

Горивата, од ноќеска на полноќ, ќе поевтинат за два денара, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Според одлуката на регулаторите, Еуросупер БС -95 ќе се продава по цена 65 денари за литар, а Еуросупер...

БЕНЗИНИТЕ И ДИЗЕЛОТ ПОЕВТИНУВААТ ЗА ДВА ДЕНАРА

За Се | на 3.2017

Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а на ЕУРОСУПЕР БС-98 ќе изнесува 67 денари за литар. ЕУРОДИЗЕЛОТ (Д-Е V) ќе се продава за 52, а Екстра лесното масло за домаќинство...

Поевтинуваат горивата

Поевтинуваат горивата

Кајгана | на 3.2017

Регулаторната комисија за енергетика одлучи од ноќеска на полноќ горивата да поевтинат за два денара. Според одлуката на регулаторите, Еуросупер БС -95 ќе се продава по цена 65 денари за литар, а Еуросупер...

Горивата поевтинуваат за два денара

Горивата поевтинуваат за два денара

Макфакс | на 3.2017

Горивата, од ноќеска на полноќ, ќе поевтинат за два денара, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Според одлуката на регулаторите, Еуросупер БС -95 ќе се продава по цена 65 денари за литар, а ...

Од полноќ големо намалување на цените на сите горива во Македонија  ова се новите цени

Од полноќ големо намалување на цените на сите горива во Македонија, ова се новите цени…

Турлитава | на 3.2017

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според одлуката малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 65,00 ден/лит, малопродажната...

Горивата поевтинуваат за два денари

Горивата поевтинуваат за два денари

Таратур | на 3.2017

Горивата, од ноќеска на полноќ, ќе поевтинат за два денара, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Според одлуката на регулаторите, Еуросупер БС -95 ќе се продава по цена 65 денари за литар, а Еуросупер...

Од утре ќе точиме поевтини горива

Од утре ќе точиме поевтини горива

Алсат-М | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе се продава за 65 денари, а ЕУРОСУПЕР БС-98 за 67. Дизелот...

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Утрински | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а...

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

24 вести | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а...

ПОЕВТИНУВААТ  Нови цени на нафтените деривати

ПОЕВТИНУВААТ: Нови цени на нафтените деривати

Фактор | на 3.2017

Од ноќеска на полноќ возачите ќе точат дизел и бензин поевтино за два денари. И двата типа нафтени деривати поевтинуваат според денешната одлука на Регулаторната комисија. Тоа значи дека од ноќеска резервоарите...

Бензините поефтини за два денари

Бензините поефтини за два денари

Локално | на 3.2017

Со новата одлука на Регулаторната комисија за енергетика Еуросупер БС -95 ќе се продава по цена  65 денари за литар, а  Еуросупер БС -98 ќе изнесува 67 денари за литар. Еуродизел (Д-Е V) ќе се продава...

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

МТВ 1 | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а...

ОД НОЌЕСКА НА ПОЛНОЌ  Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

ОД НОЌЕСКА НА ПОЛНОЌ: Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Телеграф | на 3.2017

Бензините и дизел-горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот евросупер БС-95 ќе биде 65 денари, а...

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Економски | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а...

Горивото поевтинува за два денари

Горивото поевтинува за два денари

+Инфо | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Малопродажна цена на бензинот „еуросуптер БС-95“ од полноќ ќе изнесува 65...

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Канал 5 | на 3.2017

Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а на ЕУРОСУПЕР БС-98 ќе изнесува 67 денари за литар. ЕУРОДИЗЕЛОТ (Д-Е V) ќе се продава за 52, а Екстра лесното масло за домаќинство...

Убава вест за старт на работната недела  Значително намалување на цените на горивата во Македонија

Убава вест за старт на работната недела: Значително намалување на цените на горивата во Македонија

Точка | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а...

Бенизните и дизелот поевтинуваат за два денара

Нетпрес | на 3.2017

Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а на ЕУРОСУПЕР БС-98 ќе изнесува 67 денари за литар. ЕУРОДИЗЕЛОТ (Д-Е V) ќе се продава за 52, а Екстра лесното масло за домаќинство...

Горивата поевтинуваат за два денари

Горивата поевтинуваат за два денари

МКД | на 3.2017

Со одлука на Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ), од вечер на полноќ па во наредните две недели бензините и дизел горивата ќе се продаваат по цена пониска за два денари. Со новата одлука на Регулаторната...

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

ТВ Нова | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а...

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Курир | на 3.2017

Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а на ЕУРОСУПЕР БС-98 ќе изнесува 67 денари за литар. ЕУРОДИЗЕЛОТ (Д-Е V) ќе се продава за 52, а Екстра лесното масло за домаќинство...

Бенизните и дизелот поевтинуваат за два денара

Бенизните и дизелот поевтинуваат за два денара

Курир | на 3.2017

Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а на ЕУРОСУПЕР БС-98 ќе изнесува 67 денари за литар. ЕУРОДИЗЕЛОТ (Д-Е V) ќе се продава за 52, а Екстра лесното масло за домаќинство...

Гориватa на полноќ ќе поевтинат за два денари

Гориватa на полноќ ќе поевтинат за два денари

Либертас | на 3.2017

Бензинот и дизел-горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Еден литар „еуросупер БС-95“ ќе се продава за 65 денари, а „еуросупер БС-98“...

Поевтинуваат бенизните и дизелот

Поевтинуваат бенизните и дизелот

A1on | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а...

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

MK News | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а...

Поевтинуваат горивата за два денари

Поевтинуваат горивата за два денари

Денар | на 3.2017

Според Регулаторната комисија за енергетика бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС­95 ќе биде 65 денари , а на ЕУРОСУПЕР...

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денари

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денари

Лидер | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а...

Бенизните и дизелот поевтинуваат за два денара

Бенизните и дизелот поевтинуваат за два денара

Денешен | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а...

Горивата поевтинуваат за два денари

Горивата поевтинуваат за два денари

Бизнис инфо | на 3.2017

Фото: Pixabay Бензините и дизелот од полноќ поевтинуваат за два денари, одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Еден литар Еуросупер БС – 95 ќе чини 65 денари, додека новата пониска цена на Еуросупер...

Бенизните и дизелот поевтинуваат за два денара

Бенизните и дизелот поевтинуваат за два денара

Вистина | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а...

Бензинот поевтинува за 2 денари

Бензинот поевтинува за 2 денари

Мотори | на 3.2017

Регулаторната Комисија за Енергетика тукушто ги објави новите цени на горивата – кои од вечерва се намалуваат за 2 денари! Регулаторната Комисија за Енергетика тукушто ги објави новите цени на горивата...

Регулаторна одлучи  Од утре значително намалување на цените на сите горива во Македонија

Регулаторна одлучи: Од утре значително намалување на цените на сите горива во Македонија

Прес 24 | на 3.2017

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според одлуката малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 65,00 ден/лит, малопродажната...

Регулаторна: Горивата поевтинуваат!

Car Club | на 3.2017

Регулаторната Комисија за Енергетика тукушто ги објави новите цени на горивата – кои од вечерва се намалуваат за 2 денари! Согласно методологијата која РКЕ ја користи за пресметка на цените, од вечерва...

СУПЕР ВЕСТИ   Се намалува цената на горивата

СУПЕР ВЕСТИ – Се намалува цената на горивата!

Reporter.mk | на 3.2017

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според одлуката малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 65,00 ден/лит, малопродажната...

Бенизните и дизелот поевтинуваат за два денара

Бенизните и дизелот поевтинуваат за два денара

Пулс 24 | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а...

Од утре значително намалување на цените на сите горива во Македонија

Од утре значително намалување на цените на сите горива во Македонија

Република | на 3.2017

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според одлуката малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 65,00 ден/лит, малопродажната...

Нови цени на горивата

Нови цени на горивата

Иновативност | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а на...

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Слободна Македонија | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а...

Нова цена на горивата во Македонија

Нова цена на горивата во Македонија

Прес 24 | на 3.2017

Регулаторната Комисија за енергетика денеска ќе ја објави новата цена на горивата која ќе важи од полноќ. Со последната одлука на Регулаторната Комисија за енергетика, донесена на 7-ми месецов, малопродажните...

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

еМАГАЗИН | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а...

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денара

Вечер | на 3.2017

Бензините и дизел горивата од полноќ ќе поевтинат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Новата малопродажна цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-95 ќе биде 65 денари, а...

Значително намалување на цените на горивата во Македонија

Значително намалување на цените на горивата во Македонија

Сител | на 3.2017

Бензините и дизелот поевтинуваат за два денари по литар, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според одлуката малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 65,00 ден/лит, малопродажната...

Пак поскапување на горивата   Од денес нова цена

Пак поскапување на горивата - Од денес нова цена

Exclusive | на 3.2017

Регулаторната Комисија за енергетика денеска ќе ја објави новата цена на горивата која ќе важи од полноќ. Со последната одлука на Регулаторната Комисија за енергетика, донесена на 7-ми месецов, малопродажните...

Нови цени на бензините во Македонија

Нови цени на бензините во Македонија

Reporter.mk | на 3.2017

Со последната одлука на Регулаторната Комисија за енергетика, донесена на 7-ми месецов, малопродажните цени на ЕУРОСУПЕР БС-95 и на ЕУРОСУПЕР БС-98 се зголемија за половина денар, цената на дизелот порасна...

Нови цени на бензините во Македонија

Нови цени на бензините во Македонија

Прес 24 | на 3.2017

Со последната одлука на Регулаторната Комисија за енергетика, донесена на 7-ми месецов, малопродажните цени на ЕУРОСУПЕР БС-95 и на ЕУРОСУПЕР БС-98 се зголемија за половина денар, цената на дизелот порасна...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност