ХАН Иднината на Балканот е во ЕУ

ХАН: Иднината на Балканот е во ЕУ

Телеграф | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. - Ние не се фокусираме...

Хан Само влез во ЕУ е трајно решение за кревкиот Западен Балкан

Хан: Само влез во ЕУ е трајно решение за кревкиот Западен Балкан

Бриф | на 3.2017

Ситуацијата во земјите од Западен Балкан и понатаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно во ЕУ, оцени еврокомесарот за проширување и добрососедска политика, Јоханес Хан,...

Хан Иднината на Балканот е во ЕУ

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

Утрински | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. - Ние не се фокусираме...

Хан Иднината на Балканот е во ЕУ

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

Дневник | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. - Ние не се фокусираме...

Хан и тројката европратеници утре во Македонија

Хан и тројката европратеници утре во Македонија

МТВ 1 | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување и соседска политика, Јоханес Хан, заедно со тројката европратеници, Иво Вајгл, Едвард Кукан и Кнут Флекенштај, утре доаѓа во Македонија во обид да се најде излез од политичката...

Хан Иднината на Балканот е во ЕУ

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

Идивиди | на 3.2017

Виена, 20 март 2017 (МИА) - Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно...

Хан Состојбата на Западен Балкан е кревка но иднината на регионот е во ЕУ

Хан: Состојбата на Западен Балкан е кревка, но иднината на регионот е во ЕУ

Макфакс | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. „Ние не се фокусираме...

Хан Иднината на Балканот е во ЕУ

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

Локално | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан Иднината на Балканот е во ЕУ

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

ТВ Нова | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан Иднината на Балканот е во ЕУ

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

Економски | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан Состојбата на Западен Балкан е кревка но иднината на регионот е во ЕУ

Хан: Состојбата на Западен Балкан е кревка, но иднината на регионот е во ЕУ

Таратур | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. „Ние не се фокусираме...

Хан Состојбата на Западен Балкан е кревка но иднината на регионот е во ЕУ

Хан: Состојбата на Западен Балкан е кревка, но иднината на регионот е во ЕУ

Точка | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. „Ние не се фокусираме...

Хан верува дека иднината на Балканот е во ЕУ

Хан верува дека иднината на Балканот е во ЕУ

+Инфо | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. - Ние не се фокусираме...

Хан и европратениците утре во Скопје ќе бараат излез од политичката криза

Хан и европратениците утре во Скопје ќе бараат излез од политичката криза

МКД | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан, заедно со тројката евроратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Фелекенштајн утре на пладне доаѓаат во Македонија во уште еден обид за постигнување договор за излез...

Хан Иднината на Балканот е во ЕУ

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

A1on | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан Потребно е ЕУ да најде трајно решение за кревката стабилност на Западен Балкан

Хан: Потребно е ЕУ да најде трајно решение за кревката стабилност на Западен Балкан

Позитив | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан Иднината на Балканот е во ЕУ

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

Лидер | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан Само влез во ЕУ е трајно решение за кревкиот Западен Балкан

Хан: Само влез во ЕУ е трајно решение за кревкиот Западен Балкан

Reporter.mk | на 3.2017

Ситуацијата во земјите од Западен Балкан и понатаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно во ЕУ, оцени еврокомесарот за проширување и добрососедска политика, Јоханес Хан,...

Хан Само влез во ЕУ е трајно решение за кревкиот Западен Балкан

Хан: Само влез во ЕУ е трајно решение за кревкиот Западен Балкан

Либертас | на 3.2017

Ситуацијата во земјите од Западен Балкан и понатаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно во ЕУ, оцени еврокомесарот за проширување и добрососедска политика, Јоханес Хан,...

Хан Иднината на Балканот е во ЕУ

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

Република | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан Иднината на Балканот е во ЕУ

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

еМАГАЗИН | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. „Ние не се фокусираме...

Хан Иднината на Балканот е во ЕУ

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

Слободна Македонија | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. – Ние не се фокусираме...

Хан со европската тројка утре доаѓа во Скопје

Хан со европската тројка утре доаѓа во Скопје

ТВ 21 | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување и добрососедска политика Јоханес Хан утре ќе допатува во Скопје, во придружба на европратениците Иво Вајгл, Едвард Кукан и Кнут Флекенштајн. Иако се уште не е позната агендата...

Хан Иднината на Балканот е во ЕУ

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

Сител | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. - Ние не се фокусираме...

Хан Иднината на Балканот е во ЕУ

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

Сител | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ. - Ние не се фокусираме...

Хан Иднината на Балканот е во ЕУ

Хан: Иднината на Балканот е во ЕУ

Вечер | на 3.2017

Еврокомесарот за проширување Јоханес Хан оцени дека ситуацијата во земјите од Западен Балкан и натаму е кревка и трајно решение е можно само во меѓународните рамки, односно внатре во ЕУ Еврокомесарот за...

Посетата на Хан важна за решавање на политичката криза

Посетата на Хан, важна за решавање на политичката криза

Алсат-М | на 3.2017

Политичките партии очекуваат посетата на комесарот за проширување Јоханес Хан и на европските пратеници да помогне за деблокирање на политичката криза. Но, додека ДУИ смета дека европската четворка треба...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност