Германците ќе ги изедначат платите  еве на кој начин

Германците ќе ги изедначат платите, еве на кој начин

Весник | на 1.2017

Германската влада го усвои новиот закон кој ќе ги принуди компаниите да бидат потранспарентни во поглед на платите кои им ги исплаќаат на мажите и жените. Германија настојува да го намали јазот во заработката...

Германците ќе ги изедначат платите  Ова е рецептот

Германците ќе ги изедначат платите: Ова е рецептот

Денар | на 1.2017

Германската влада го усвои новиот закон кој ќе ги принуди компаниите да бидат потранспарентни во поглед на платите кои им ги исплаќаат на мажите и жените. Германија настојува да го намали јазот во заработката...

Германија ги изедначува платите на мажите и жените

Германија ги изедначува платите на мажите и жените

Банкарство | на 1.2017

Германија усвои законски мерки со кои компаниите ќе бидат принудени да бидат транспарентни за исплаќањето на платите на мажите и жените, со цел да се надмине јазот во заработката меѓу различните полови....

Германците ќе ги изедначат платите  еве на кој начин

Германците ќе ги изедначат платите, еве на кој начин

Република | на 1.2017

Германската влада го усвои новиот закон кој ќе ги принуди компаниите да бидат потранспарентни во поглед на платите кои им ги исплаќаат на мажите и жените. Германија настојува да го намали јазот во заработката...

Германија го одбори законот  Мажите и жените ќе бидат платени еднакво

Германија го одбори законот: Мажите и жените ќе бидат платени еднакво

Лидер | на 1.2017

Германската Влада усвои закон со кој ќе ги натера компаниите да бидат потранспарентни во поглед на платите кои ги исплаќа на мажите и жените. Германија настојува да го намали јазот во платите меѓу мажите...

Германците ќе ги изедначат платите   ова е рецептот

Германците ќе ги изедначат платите - ова е рецептот

Фактор | на 1.2017

Германската Влада усвои закон со кој ќе ги натера компаниите да бидат транспарентни за платите на мажите и жените. Со ова ќе се смали јазот во платите меѓу мажите и жените. По новите прописи, граѓаните...

Германија со закон ги изедначува платите на мажите и жените

Германија со закон ги изедначува платите на мажите и жените

Економски | на 1.2017

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Како што јави дописникот...

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

A1on | на 1.2017

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Како што јави дописникот...

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

ТВ Нова | на 1.2017

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Како што јави дописникот...

Германија ги изедначи платите на мажите и жените

Германија ги изедначи платите на мажите и жените

Весник | на 1.2017

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Според предлог законот,...

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

+Инфо | на 1.2017

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Како што јави дописникот...

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

Сител | на 1.2017

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Како што јави дописникот...

Германија ги изедначува платите на мажите и жените

Германија ги изедначува платите на мажите и жените

Иновативност | на 1.2017

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи Како што јави дописникот...

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

Германската Влада ги изедначува платите на мажите и жените

Лидер | на 1.2017

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Како што јави дописникот...

Германската Влада ќе ги изедначува платите на мажите и жените

Германската Влада ќе ги изедначува платите на мажите и жените

Здравство 24 | на 1.2017

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Како што пренесува...

Германија ги изедначи платите на мажите и жените

Германија ги изедначи платите на мажите и жените

Вечер | на 1.2017

Германската Федерална влада на денешната седница во Берлин одобри пакет законски мерки со кои се обезбедува мажите и жените да примаат иста плата за вршење на идентични работни задачи. Според предлог законот,...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност