Кои се најдобрите работни места за 2017 година

Кои се најдобрите работни места за 2017 година?

Здравство 24 | на 1.2017

Young Man Sitting At Desk Working On Computer And Laptop At Home Меѓу најдобрите работни места во оваа година, според листата на тимот од „Си-ен-ен“ за економија, се наоѓаат програмер за мобилни апликации,...

Ова се најдобрите работни места за 2017 година

Ова се најдобрите работни места за 2017 година

Кумановски муабети | на 1.2017

Меѓу најдобрите занимања се и раководителот со информатичка заштита и раководителот на контрола на квалитет, аналитичарот на база на податоци, финансискиот раководител на портфолио, директорот на ревизија...

Објавена листата  Ова се најдобрите работни места за 2017 година

Објавена листата: Ова се најдобрите работни места за 2017 година

Прес 24 | на 1.2017

Меѓу најдобрите занимања се и раководителот со информатичка заштита и раководителот на контрола на квалитет, аналитичарот на база на податоци, финансискиот раководител на портфолио, директорот на ревизија...

Објавена листата  Ова се најдобрите работни места за 2017 година

Објавена листата: Ова се најдобрите работни места за 2017 година

Курир | на 1.2017

Меѓу најдобрите работни места во оваа година, според листата на тимот од „Си-ен-ен“ за економија, се наоѓаат програмер за мобилни апликации, менаџер кој управува со ризици, преговарач во енергетскиот бизнис и...

Ова се најдобрите работни места за 2017 година

Ова се најдобрите работни места за 2017 година

Пулс 24 | на 1.2017

Меѓу најдобрите занимања се и раководителот со информатичка заштита и раководителот на контрола на квалитет, аналитичарот на база на податоци, финансискиот раководител на портфолио, директорот на ревизија...

Објавена листата со најдобрите работни места за 2017 година

Објавена листата со најдобрите работни места за 2017 година

Весник | на 1.2017

Меѓу најдобрите работни места во оваа година, според листата на тимот од „Си-ен-ен“ за економија, се наоѓаат програмер за мобилни апликации, менаџер кој управува со ризици, преговарач во енергетскиот бизнис и...

Објавена листата со најдобрите работни места за 2017 година

Објавена листата со најдобрите работни места за 2017 година

Денар | на 1.2017

Меѓу најдобрите работни места во оваа година, според листата на тимот од CNN за економија, се наоѓаат програмер за мобилни апликации, менаџер кој управува со ризици, преговарач во енергетскиот бизнис и...

Објавена листата со најдобрите работни места за 2017 година

Објавена листата со најдобрите работни места за 2017 година

Република | на 1.2017

Меѓу најдобрите занимања се и раководителот со информатичка заштита и раководителот на контрола на квалитет, аналитичарот на база на податоци, финансискиот раководител на портфолио, директорот на ревизија...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност