Гола девојка влета на снимање кај Тим Бартон

Гола девојка „влета“ на снимање кај Тим Бартон

Телеграф | на 8.2013

Познатиот режисер во моментов се наоѓа во Ванкувер, каде што работи на својот нов филм „Big Eyes“ Снимањето на момент неочекувано било прекинато, за поголемиот дел од екипата, од пријатното друштво. Имено,...

Гола девојка го прекина снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Гола девојка го „прекина“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон

МТВ 1 | на 8.2013

Познатиот режисер Тим Бартон се наоѓа во Ванкувер, каде го снима својот нов филм „Big Eyes“. Но, снимањето неочекувано беше на момент прекинато поради неочекувано, но, за поголемиот дел од екипата, пријатно...

Гола девојка го прекина снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Гола девојка го „прекина“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон

A1on | на 8.2013

Познатиот режисер Тим Бартон се наоѓа во Ванкувер, каде го снима својот нов филм „Big Eyes“. Но, снимањето неочекувано беше на момент прекинато поради неочекувано, но, за поголемиот дел од екипата, пријатно...

Гола девојка го прекина снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Гола девојка го „прекина“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Бриф | на 8.2013

Познатиот режисер Тим Бартон се наоѓа во Ванкувер, каде го снима својот нов филм „Big Eyes“. Но, снимањето неочекувано беше на момент прекинато поради неочекувано, но, за поголемиот дел од екипата, пријатно...

Гола девојка прекина снимање на филм

Гола девојка прекина снимање на филм

Курир | на 8.2013

Во Ванкувер се снима новиот филм „Big Eyes“ на режисерот Тим Бартон, но снимањето беше неочекувано прекинато... Снимањето неочекувано беше на момент прекинато поради неочекувано, но, за поголемиот дел...

Гола девојка го засени снимањето на новиот филм на Тим Бартон Фото 18

Гола девојка „го засени“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон (Фото 18+)

Хајд Парк | на 8.2013

Познатиот режисер Тим Бартон во Ванкувер моментално го снима својот нов филм „Big Eyes“, а на снимањето неодамна добија неочекувано, но пријатно друштво. Имено, за време на снимањето, од покривот на една...

Гола девојка го прекина снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Гола девојка го „прекина“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Фортуна | на 8.2013

Познатиот режисер Тим Бартон се наоѓа во Ванкувер, каде го снима својот нов филм „Big Eyes“. Но, снимањето неочекувано беше на момент прекинато поради неочекувано, но, за поголемиот дел од екипата, пријатно...

Гола девојка го прекина снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Гола девојка го „прекина“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Хит Портал | на 8.2013

Познатиот режисер Тим Бартон се наоѓа во Ванкувер, каде го снима својот нов филм „Big Eyes“. Но, снимањето беше прекинато на момент поради неочекувано, но, за поголемиот дел од екипата, пријатно друштво....

Гола девојка го прекина снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Гола девојка го „прекина“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Сител | на 8.2013

Познатиот режисер Тим Бартон се наоѓа во Ванкувер, каде го снима својот нов филм „Big Eyes“. Но, снимањето неочекувано беше на момент прекинато поради неочекувано, но, за поголемиот дел од екипата, пријатно...

Гола девојка го прекина снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Гола девојка го „прекина“ снимањето на новиот филм на Тим Бартон

Либертас | на 8.2013

Познатиот режисер Тим Бартон се наоѓа во Ванкувер, каде го снима својот нов филм „Big Eyes“. Но, снимањето неочекувано беше на момент прекинато поради неочекувано, но, за поголемиот дел од екипата, пријатно...

Бесплатно позирала топлес од покрив на зграда

Бесплатно позирала топлес од покрив на зграда

Интересно | на 7.2013

Сешто можеме да видиме надвор, за што сведочи и оваа полу-гола девојка, која од покривот на зграда го набљудувала снимањето на филмот... Додека екипата од филмот "Big Eyes" била зафатена со снимање на...

GRID.MK не произведува сопствена содржина туку ги анализира релевантните македонски (и светски) веб-сајтови. GRID.MK ги организира, групира, рангира и прикажува содржините од веб-сајтовите согласно дозволените законски и морални норми. Овие функции ги извршуваат компјутерски алгоритми што ги дизајниравме и на кои ќе продолжиме да работиме. Човечкиот фактор нема никакво влијание па затоа можни се грешки.

Контакт · Маркетинг

Copyright © 2010 - 2018 · Приватност