Воодушевете ги гостите со убаво декорирани ситни колачи кои лесно се подготвуваат, а се многу вкусни. СОСТОЈКИ: - 250 мл вода - 250 гр шеќер - 200 гр мелени ореви - 100 гр кокосово брашно - 350 гр мелени...